Saturday, November 12, 2011

kasih ibu sampai ke syurga , kasihnya KAKAK ??


salam semua

hurmmm inilah kisah kelmarin juga yg memeningkan kepala akak .. adakalanya gelagat mereka berdua nie buat akak makan ati .. mana idoknyeee , ashik nak bergaduh je .. pantang bergurau bersama .. last sekali mesti nangis .. tapi mlm kelmarin akak sempat snap pic nie .. senyap2 si kakak mandikan adik .. senyumm je akak sorang2 melihatkan gelagat mereka nie .. siap berdialog2 lagi .. hurmmm pic agak seksi yeeee ... tgk sebelah mata pun x per ekekkeke

 zahrien skrg nie kalau nak mandi musti ngan kak ngah nye nie .. dia x nak mandi ngan kak nina dia .. macam2 hal .. mula2 tu pelik kenapa lahh zahrien x nak mandi ngan kak nina dia .. rupenya kak ngah dia rajin melayan adiknya sorang nie .. ada kasih sayang seorang kakak disituu .. terharu lak ..

colourkan sikit bhgian tuuu ... seksi ekekek :)

memang skrg akak banyak lepas tangan bila bab zahrien nie .. bila mandi , kak ngah yg uruskan .. bila pakai baju kak nina nya yg uruskan sampailah buat susu dan pakaikan lampin sewaktu nak tidur .. memang agak ringan kerja akak skrg .. dah x susah sbb yelahh sorang je adik mereka kan .. soo kena lah layan betul2 .. 

kalau macam nie memang rasa nak beranak layieee .. tapi sayang dah x leh huhuhu .. x perlahh kalau difikirkan x daya dahh nak beranak dlm usia skrg nie .. bukan lah dah tua sgt kan tapi kekangan masa dan faktor kewangan yg serba serbi tinggi ... fuhhhh ! cukuplahhh 3 org sahaja .. syukurrr dahhh :)



21 comments:

  1. amboi kak ida..seksinya gambo anak...it just my 2 cent,jaja rasa baik akak hide part2 yang tertentu tu..bukannya apa..wlpun bebudak tu masih kecik it still need to be hide..memandangkan blog kak ida ni ramai pembacanya..mana tau one day diaorang plak baca blog akak ni...

    ReplyDelete
  2. ololo baiknya kkk. hehehe ank2 sy pon suka mandi rmai2 lpas tu mula la duk tjrit2 bgaduh la pulak!

    sy pon tringin nk anak lg tp malas ngandung plak ceh!!

    klakar akk ltak nm quetiaw t.bmaya tu hihi

    ReplyDelete
  3. Alahai kak.. Seronok tgk anak2 akak.. Walaupun deme suka gaduh sbnrnya tu gaduh2 manja.. Dah besar nnt diorg akan gelak bila ingat kisah kecik2 ni dlu.. :D Kak, nak tanya.. Akak operate ke brsalin tiga2 anak akak ni? Sbb akak selalu ckp "x bleh nak brsalin lg".. Sorry kak kalo agak2 ina ni bz body.. ;p

    ReplyDelete
  4. awwww, cekci nye!

    hehehe...

    untung kak kak ada ank dara ni, semua leh harap ...
    bilalah say anak sangkut girl plak ni...huhu

    ReplyDelete
  5. Amboiiii... kalah FS tuuuuu... tak sensored langsung!

    ReplyDelete
  6. Kak Ieda.. saya rasa gambar zahrien tu x sesuai diupload di blog.. or blur kan lah skit.. kesian zahrien..

    ReplyDelete
  7. Legakan bila anak2 yang besar dah boleh diharap utk mnguruskan adik2.....walaupun kakak masih kecil lagi, tapi dia dah tahu t/jwab trhadap adiknya...

    ReplyDelete
  8. Sweetnye dua beradik ni..
    kasihnye kakak pada si adik..
    Best kan kak bila anak2 dah besar..dah boleh harap..
    tak sabar juga nak tunggu Qis besar ni.. :)

    ReplyDelete
  9. ieda..

    setuju dengan komen Jaja'Z. Patut di edit sikit gambar2 tu part yang agak sensored. Blog ni kalau wujud sampai mereka besar, nampak pula gambar begitu, malu dia nanti....

    yus pun skrg Arif mandi dengan kakak dia, dah boleh di harap Alia tu...hehe.

    ReplyDelete
  10. biasanya anak dara ni mmg boleh diharap..untuk anak lelaki sis, dpt layanan cam raja:)

    ReplyDelete
  11. baguihler anak2 saling kasih mengasihani... anak2 kena dibagitahu tentang tanggung jawab dari kecik...

    ReplyDelete
  12. @JaJa'Z upssss x persan jaja ! ... TQ ingatkan .. :)

    ReplyDelete
  13. @Salina@IbuAqil aah dik .. akak dah x leh beranak sbb tiga2 akak bersalin operate .. dr dah x bagi sbb rahim dah nipis :)

    ReplyDelete
  14. @::Azura Rahman:: bukan blur lagi zura .. akak dah gelapkan terus .. TQ :)

    ReplyDelete
  15. @MulutPayau aah ... lega sgt2 sbb mereka dah banyak membantu :)

    ReplyDelete
  16. @~ yus ~ aah mana tahu dah besar mereka buka .. tu punn kalau ieda masih xtive dan ingat password huhuh
    anyway TQ :)

    ReplyDelete
  17. tu untungnya bila ada anak perempuan ni..kan??dia dah besar kita boleh mintak tolong..hehehh

    ReplyDelete
  18. ieda..arwah mak akak dulu bagi tau..kalau kita selalu mandikan anak..air mandi dah melekat kat kita..jadi anak tu sayang ngan kita..rasanya macam tu la..nanti mesti adik tu sayangkan kak ngah dia..sebab selalu mandi sama..

    ReplyDelete
  19. so sweet....untungnya zahrien ada 2 kakak yg sgt prihatin n baik...kak riena n kak niena..meh tlg acik hanim jagakan dicha n danish..hehehehe

    ReplyDelete
  20. @Softtouch [Hanim] uishh hanimmm kalau mereka tgk dicha .. sure mereka nak jaga .. sbb memang mereka nak sgt adik katanya .. sib baik dicha jauh .. kalau dekat harus hari2 kerumah hanimm :))

    ReplyDelete
  21. @Acik Erna haah akak .. mak saya pun ada cakap mcm tuu .. memang zahrien lebih rapat ngan kak ngah dia .. sbb kak ngah selalu melayan mandikan adik dan pakaikan baju adiknya .. ?:)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...