Monday, November 28, 2011

EPPY BDAY UMMI ~ 23 tahun bersamamu


salam semua

semalam maal hijrah kan .. mlm tuu kami sambut kedatangan tahun baru dengan BBQ adik beradik di beranda rumah akak .. adik2 semua balik .. so ramai lah rumah kali nie .. seronok sgt2 .. yelahh adik beradik akak x ramai .. sesekali dpt berkumpul bersama dan makan bersama mcm nie sgt2 menerujakan ! .. :) 

haa kebetulan pula semalam adalah ulang tahun ke 58 ummi kami .. alhamdulillah majlis sambutan dengan kek nie semua x dirancang , tapi syukur berjalan lancar .. its surprise sebenarnya .. sambutan nie ummi memang x tahu termasuk anak2 .. :)) terperanjat juga lahh wajah umi masa nie .. ekkeke suke .. ! dia ingatkan bday kek utk anak2 akak .. rupenya utk dia .. hurmmm yes ! .. kira menjadi lah bdy surprise kami nie ...   

 almaklumlahhh kami x ramai adik beradik lelaki .. so kami2 yg perempuan lahh kena turun padang dari awal pagi sampailahh ke membakooo nye ! .. sib baikk ada my hubby uuu .. ipar2 akak x der layie masa nie .. ada yg ke surau dan ada yg belum balik dari ktn .. huhuh


ya tudia .. wajah tuan tanah dan hubby dah enterprame .. dgn berminyak nye wajah tuu x leh cakap lahh .. huhuhuh mlm tuu akak berkelawar lahh uuu ... ekkeke :)


 selamat ulang tahun buat ummi KHAIRIAH BINTI ABDULLAH , semoga ummi diberikan kesihatan yg sebaiknya , bersama kami selamanya dan di murahkan rezeki selalu .. akak berdoa agar akak di berikan kesihatan yang secukupnya dan waktu yg sebaiknya olehnya utk menjaga ummi dan ayah sehingga ke nafas terakhir ummi dan ayah .. , 23 tahun bersama mu amat2 membuat hidup akak dan kami lebih bermakna ... aminnnnnn 

  ummi bersama sepupunya .. mak saudara hubby jugeeee :)
 mereka nie sama baya tau .. kawan rapat masa sek dulu .. time nie duk cerita kisah2 mereka zaman dulu2 lahh

pic yg sgt2 akak suke .. bersama insan2 tersayang .. yg x ada adalah along , adik akak ( kamera man ) , abang ipar , adik ipar dan nenek .. mereka semua duk sebuk amik makanan .. ekekke :)


31 comments:

  1. terliur tengok ayam bakar tu..
    rasa macam nak membakar jugak..
    tapi hujan pulak malam ni..

    ReplyDelete
  2. Semoga ummi dipanjangkn umur dimurahkn rezeki & sihat selalu.. Amin!!! ;) kak, nak skit ayan bakor tu.. ;p

    ReplyDelete
  3. WAH........
    mmg meriah..
    selamat panjang umur buat ummi kak ieda

    ReplyDelete
  4. selamat hari lahir buat umi ieda..

    ReplyDelete
  5. sedapnya bako2tu...

    semoga umi ieda dikurniakan kesihatan yg baikdan bahagia disamping keluarga tersayang...

    ReplyDelete
  6. meriah bila keluarga berkumpul mcm ni.

    makanan pun meriah, terliur tgk.

    selamat hari lahir buat umi ieda ya..

    ReplyDelete
  7. 23 thn bersama ummi? kenapa 23?

    ReplyDelete
  8. slmt ari lahir utk umi akk.moga dia diberikan kesihatan yg baik hgga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  9. @JaJa'Z .. haaaaaa dah 23 tahun lah akak bersama umi dari lahir hingga ke hari ini ... :)

    ReplyDelete
  10. sedapnye ayam bakar..
    selamat ulang tahun ke 58 buat ummi akak..moga panjang umur dimurahkan rezeki..^^

    ReplyDelete
  11. selamat hari lahir makcik..
    semoga disihatkan tubuhbadan,
    dimurahkan rezeki olehNya..

    bestnyer dpt bbbq sama family members! lama dh tak berxtvt ghitu.. =)

    ReplyDelete
  12. @♥Leily|Ummi Alya Husna♥ tkasih leily .. aah akak nie adik beradik x ramai .. sesekali mcm nie memang meriah :)

    ReplyDelete
  13. Memang meriah...
    Selamat hari lahir utk ummi ieda...semoga diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  14. hepi belated bufday to ur umi
    amboi akak tgk pic akak berbaju kelawar tue rindu plak....lepas ni nak beli satu la ngeee

    ReplyDelete
  15. Happy birthday wat auntie, Moga pjg umur Dan murah rezki

    ReplyDelete
  16. wahh happy family laaa...tahun ni xdpt sambut birthday my umii sbb xcuti time birthday ummi..huhuu.. apepon, smoga ummi akak dipanjangkan umur n sihat selalu :)

    ReplyDelete
  17. wow bestnye kak..siap panggang memanggang lagi...

    ReplyDelete
  18. hepy birthday utk ummi akak yg cntik tu....nmpak muda sgt ummi akak...semoga pjg umur n sihat2 ye ummi...

    ReplyDelete
  19. kak ieda..tak paham..kenapa 23 thn bersapa ummi..umur akak dah berapa thn? 35 kan?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...