Thursday, December 1, 2011

entry DRAFT


salam semua

hurmmm skrg nie memang x cukup masa nak BW di office .. mana2 yg sempat je akak BW .. sambil2 org cakap kan  .. x mcm dulu lah sgt .. waktu lunch still ada masa kan .. tulah komitment kerja semakin bertambah dan mencabar .. soo memang kena fokus .. fokus dan fokus ekekek :) ok lahhh adakalanya sampai akak semput .. x tahu mana nak settlekan dulu .. apa2 punn entry2 akak kebanyakannya akak draf di rumah , dan bila di office nie akak publish kan aje .. x der lah nanti x der langsung entry .. kalau tak sunyii je blog nie ..


entry yg akak draf x lah banyak sgt .. ikut mood .. adakalanya waktu2 mlm nie minda dah jam .. sbb ?? keletihan , kesunyian dan kekontangan idea .. ahhahaha , tapi kan ada sesetengah org mlm2 dan sunyilah idea mencurah2 .. hurmmmm uols macam mana pula ?? bila masa uols buat entry utk dipublishkan ?? adakah secara spontan ??

hurmm kalau akak x der idea spontan nie .. sbb akak suke bercerita dengan gambar .. sbb kalau ada gambar x der cerita punn x per .. org boleh paham penceritaan melalui gambar kan :) ahahha apeee yg akak merepek nie .. adehh uols paham tak ??? :))


19 comments:

  1. kdg2 mmg ketandusan idea nak mengarang n3 ni sis..sy pon selalu cam sis jugak:)

    ReplyDelete
  2. xpe..at least ad jgk utk publish kan ^_^

    ReplyDelete
  3. yus jarang simpan entri dalam draf. Ada sekali dua aje kot. Selalu memang spontan. Cuma simpan kat kepala aje apa nak update hari ini, kalau hari tu banyak idea, banyaklah entri, kalau takde, satu jelah...

    takpe ieda, kerja lebih penting, semua pun faham...:)

    ReplyDelete
  4. rara kdg2 nk buat draf pon xsempat kak.hehehe

    ReplyDelete
  5. kalu masz x der buat draft2 nieh, buat post n trus set autopublish, tapi kekadang kalu ada cerita fresh masz akan trus publish time tu jugak...

    so mmg xder n3 draft... takut nanti dah lupa apa nak cerita dalam post draft tu.. huhu

    ReplyDelete
  6. akak, rindunye nk singgah sini..akak sht?

    ReplyDelete
  7. @sha a.s shaaaaaaaa winduuu jugak ! .. apa khabar dik ?? akak sihattt alhamdulillahhh :)

    kandungan mcm mana ?? sha sendiri mcm mana ?? .. :)

    ReplyDelete
  8. Saya plk buat n3 terus jer post...ade jugak draf tapi kadang2 x post pun... Buat mane yg senangkan...

    ReplyDelete
  9. Waktu kakcik banyak idea, kakcik akan buat banyak catatan berjadual - itu yang sehari boleh ada 3 - 4 catatan... tapi kadangkala memang langsung xde idea! ;-)

    ReplyDelete
  10. Whhh manyaknya draft entry yg menunggu turn hihi

    ReplyDelete
  11. sama la kite kak...
    time drive idea mencurah2,
    ble duk hadap lappy.. blank!

    adoooiii!

    ReplyDelete
  12. saya selalu buat entry hari minggu...hari minggu my hubby jaga anak-anak...

    ReplyDelete
  13. huhu,,, sama la..lya pon draf pd mlm2..n autopublish.. mna smpt nk buat n3 time keje.. lg po time keje..keje... ada pluang blh bw.. klo time kje nk buat 3 lg.. nk bw lg.. nk wk keje lg..mna smptkan...

    idea slalu dtg dr gmbr2..huhu... kdg2 time idea tu dtg..tp dlmmood y salah n tmpt y salah..mknanya.. time duk melepak ke...

    ReplyDelete
  14. bagi saya, ada idea spontan, ada yang dtg tatkala ditgh malam.. ada juga yang di'perah' huhuu..

    ...itula citer pasal idea, apapun saya akan pastikan sekurang-kurangnya satu entri dalam sehari..
    selalu sy buat mlm, auto publish keesokan hari..

    siang saya jrg o9, so mlm baru blogging...

    =]

    ReplyDelete
  15. sy x biasa save in draft...
    selalunya spontan jer, xpom igt semula crt yg nak d karang n then trs publish..

    ReplyDelete
  16. kalau lily jarang buat draft..kekadang buat entry terus publish..

    ReplyDelete
  17. g pun dh lama tak bw..dan komen2 kat blog kawan2...kesihatan tak mengizinkan.... ni pun masih tak sehat... :)

    ReplyDelete
  18. saya pulak idea sentiasa ada...
    tengah bw pun datang idea sebab tengok post kawan2..

    kalau entry draft biasanya saya buat malam..
    sekali buat 6,7 entry..
    cukup la sementara saya masak,basuh baju,kemas umah..:p

    ReplyDelete
  19. sy biasa tgh2 mlm kak br ada idea..dicha dah tido br senang hati nk online

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...