Thursday, November 10, 2011

CHEF wan marahkan anak walau dah BESAR boleh ??


salam semua

ahahahhah tajuk x leh blah kan .. haaaaaaa tul ape .. sure uols dah tahu kes pemalsuan CV chef Riz anak Chef Wan .. maluuuuuuuuuuu wooooooo dah lah ayah dia Cheff terulung di mesia nie .. haaaaaaa kena lak kes mcm nie .. wah2 tercabar kan .. sbb ingatkan anak dia x berani nak buat profile tipu2 nie .. hurmmm kalau org biasa mgkinlah org x pandai dan x care kan .. tapi nie celebrity tuuuu ... aduh2 ape2 punnn cheff wannn kena relax ok .. nanti sakit jantung lak kalau marah2 sgt nie .. ekekekekek

Chef Wan sebentar tadi telah melahirkan rasa kekecewaannya kepada Chef Riz menerusi Facebook terhadap isu pemalsuan CV anaknya tersebut. Bagi Chef Wan, ini bukan sahaja memalukan Chef Riz tetapi turut memalukan keluarga mereka.

chef wan tegur chef riz

Kepada Chef Wan, you have my utmost respect for being honest dalam perkara ini. Mungkin kalau orang lain, mereka akan cuba sedaya upaya mempertahankan apa yang telah dilakukan oleh anak mereka. Anda memang hebat.

sumber : abang NARA


buat chef wan ... u memang hebat lah , berani marah2 anak dlm FB .. ada ape2 ke ?? ekkekeke jahatkan ayat akak nie .. kuikuikuikui .. hurmm kalau uols anak2 dah besar marah tak kalau mereka buat salah ?? 

uishhhhh kalau akak siap kena KETUK layie ... muhahahahha


23 comments:

  1. ye..dia sgt hebat dlm hal nie..

    ReplyDelete
  2. Saya setuju,kalau salah memang kena tegur. Tapi hebat la dia ye,boleh mentioned kemarahannya dalam FB lagi tu..ada certain parents kalau jadi kes mcm ni diaorg try utk cover anak mereka kan..

    ReplyDelete
  3. ye kak..rasa sgt kecewa bila dpt tau chef riz buat begitu..ohh terkilan sgt..

    ini perasaan sy..bygkan perasaan chef wan camaner hmmm~

    ReplyDelete
  4. yelah kan,mana tak nya.siap palsukan lagik.mst lah malu.ich2/

    ReplyDelete
  5. Tu la kan kak.. X pasal2 jd cmtu..huhu..

    ReplyDelete
  6. jangan perang besar anak branak lelame sudah!hihi

    ReplyDelete
  7. isu yg sama.. x jaga privacy dlm fb..

    ReplyDelete
  8. ooo, ini isunya...ermmm... mmng patut la chef wan marah anak dia...

    ReplyDelete
  9. tu la kak..bleh plak tipu ek
    tp dia mati2 ckp pernah keje situ
    ntah la kan

    ape2 pn chef wan mmg kena cool
    kang sakit plak org tua tu

    ReplyDelete
  10. Bagus la Chef Wan...anak sendiri pun dia kritik....tak ada la orang mengata....

    ReplyDelete
  11. baik macam ni kan.. cakap2 depan..xde blakang2... laser btempat :-)

    ReplyDelete
  12. elok ler...biar selebriti ni jadi contoh pada mak pak yg suka sgt cover anak terlebih2. Kita marah anak sebab syg..kalo cover kesalahan anak ni sebenarnya bkn syg...malah makin merosakkan dorang aje..

    ReplyDelete
  13. marah lah jugak kak ieda.....
    tapi kat dlm laman sosial x kut.. huhu

    ReplyDelete
  14. ooo..cita pasa cv ker??emmm..berani plak dia tipu pasal cv..kan dah kantoi..malu jer..

    ReplyDelete
  15. Wajib tegur perkara mcm ni..tak boleh sembunyi..salah tetap salah..tak kiralah anak kecil ker besar...

    ReplyDelete
  16. kalau saya cili2 kan je kak... hehehe...

    ReplyDelete
  17. ada kawan saya cakap
    dia pernah bekerja la dengan chef wan ni..dia ni kalau bab anak2 memang tegas sangt..bab kawen ke,bab belajar ke,kawan anak dia ke,dia tak kasi muka.silap je memang kena la.dia nak anak dia sempurna serba serbi.sebab tu dengan orang lain pun dia tegas..

    ReplyDelete
  18. marah bebenor chef wan tu... yelah.. anak buat hal mestilah dia kena tempias...

    ReplyDelete
  19. kalau salah memmg kena tegurlah kan...

    ReplyDelete
  20. c.wan mmg sgt tegas didik anak. cth:pakaian anak dia belikan yg tak berjenama, biar jgn rasa senang. nak yg bagus..kumpul duit beli sendiri.

    selagi namanya anak mmg patut ditegur & dimarah bila salah. cuma bg saya, tak elok bebel anak secara terbuka gini. skdr luah rasa kecewa okey la.

    ReplyDelete
  21. kadang2 kita cuba takmo menulis terlalu byk dlm fb...tp kadang2 terlepas juga...mungkin sbb nk bg penjelasan...nk meluahkan perasaan agar ringan beban...chef wan mungkin nk jelaskan keadaan agar peminat2 dia dan peminat2 anaknya lebih memahami...

    baguslah chef wan tak sebelahkan anak dia...salah tetap salah...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...