Wednesday, November 16, 2011

bukan ke dia nampak lebih TUA ~ NAJWA LATIF


salam semua

ok nie nak cerita sikit pasal penampilan penyayi UTUBE yg sedang meningkat naik namanya .. akak pun suke ... sbb suara dia sgt2 sweet , urmmm rasanya najwa nie mlm tuu nampak tua dari usia dia kan ?? bukan ke dia masih bersekolah .. 

mula2 dia appear dlm karpet biru AIM mlm tuu akak tgk .. x kena sungguh dengan pemakaian dan imej dia sebagai pelajar sekolah .. tgk dia dah mcm mak2 org .. huhuhuh sowilah dikk akak tegur ikhlas nie .. harap2 PA najwa tahu mengayakan pakaian najwa lepas nie .. mlm tuu seyes dia x kelihatan mcm penyanyi remaja ..

walaupun kita bertudung , najwa masih muda dan masih usia belajar .. soo banyak lagi cth2 pakaian yg sesuai dengan imej remaja bertudung .. huhuhuhu


KUALA LUMPUR: Penyanyi Youtube, Najwa Latif memberitahu selesa dengan imejnya bersesuaian dengan usia dan statusnya sebagai pelajar sekolah.

Najwa berkata, sebagai seorang yang bertudung dan masih memegang status pelajar sekolah dia perlu menjaga pemakaian kerana sentiasa menjadi perhatian umum. "Saya masih baru sebagai seorang penyanyi dan masih menyesuaikan diri dan ketika ini saya rasa imej yang saya bawa bersesuaian dengan saya.

"Tambahan pula saya masih bersekolah dan perlu menjaga pemakaian kerana sedar menjadi perhatian umum dan paling penting saya selesa ketika menggayakan sesuatu pakaian itu," ujarnya.

sumber : hmetro


no no no ... nop like this .. x cantik sgt2 .. uuuuuuuuuu tgk lah dah lahh pakai dress ala2 jubah kan .. tudung mcm tuuu pula ... memang terperanjat dengan penampilan dia mlm tuu ( nie pendapat peribadi akak okeyyy ) .. dia ada sedikit bongkok kan .. 

dan paling ketara perut dia sedikit buncit ( sori kalau akak salah pandang ) ... haaaaaaaaaaa nie sure banyak minum ais nie ... aippp lepas nie dikk kena kurangkan ais tau .. tapikan kalau menyanyi , pantang ais kan ??? , jgn mara yeee , nie teguran ikhlas dari akak , peminat muuuu !! :)

kalau pakai macam nie kan cantik !

v


v


atau 




anyway best of luck buat mu NAJWA .. yg penting pelajaran jgn dilupakan tau !!


35 comments:

  1. dieyana tk tgk aim hr tu, tgk gambar akak letak ni, betullah, nmpk agak berusia....dieyana rasa elok pakai yang mcm akak sugest yang pertama tudung itam tu, kalau yang berserkup bwh tu pun, msh nmpk berusia....

    ReplyDelete
  2. xper, pasnih grooming >_<

    ReplyDelete
  3. hihi yelah kan kak, nampak tuanya dia, padahal tgk kat youtube budak sekolah lg

    ReplyDelete
  4. agaknya lepas ni ramai kut yang offer nak groom dia, dah makin glamer najwa ni kan.
    lagu and suara dia pun kiut dah.

    ReplyDelete
  5. yeahhh good luck to najwa too ;)

    ReplyDelete
  6. hai akak... mebi dia tak ada image consultant lagi..

    hm.. tu yg mcm tuh..

    akak, jemput 'like' kat page saya.. hehee..panas2 ni...baru kuar oven..

    ReplyDelete
  7. betul tu..eina pun rasa camtu, mmg nmpk lebih tua dr usia, padahal bleh je lain sket gayanya kan...herm..PA dia la kena mainkan peranan ni..hee~

    ReplyDelete
  8. ai pow nmpk matang dari usia....nangesss...sometime muka dah gituew la...part makeup dia x boley guna color terang....

    ReplyDelete
  9. hik3!! Dia bnyk kena timba ilmu lg nih.. ;D

    ReplyDelete
  10. masih baru..kasi temph 1tahun lagi..haa....dah takde rupa najwa sekarang...jadi lain dah:)..sponsor pun tak ramai lagi kan....ehehe

    ReplyDelete
  11. ye la ... x cantik la dia pakai mcm tu..

    ReplyDelete
  12. Kakcik selalu sakit hati tengok gambar 'sebelum dan selepas' produk2 pelangsingan di media cetak! Betul2 'membungkus' aurat! :(

    ReplyDelete
  13. Pelan2 pasni sure Najwa Latif dah pandai bergaya.
    Lgpun mlm tu kemunculsn sulung dia di anugerah besar dan mgkin blom ada penaja kan..

    ReplyDelete
  14. Haaa...Apa yg akak cakap ni..mmg sebijik² apa yg kitorg bincang kan masa tgk dia nyanyi kat AIM aritu...Kenapa dia pakai cam tu? Nampak tua..Mungkin la dia x reti lagi nak dress up tp sepatutnya org yg bertanggungjawab dah tau dia nak nyanyi ng artis antarabangsa boleh tak tolong touch up / dress up kan dia sket

    ReplyDelete
  15. cara dia pakai memang sopan cuma nampak sedikit tua dari usia, kena ubah cara penampilan ckit, anyway lagu dia best

    ReplyDelete
  16. x pa ... lepas ni ramai yg offer nak grooming dia .... hahaha ...

    ReplyDelete
  17. dia pun tak cantik..
    ekekekek...

    jangan marah ye peminat2 najwa..
    saya tak tengok pun aim tu..
    tapi yang kat gambar ni memang nampak dia tak cantik.
    ekekeek

    ReplyDelete
  18. maybe dia masih baru lagi kak

    ReplyDelete
  19. just give her sometimes..sbb itu keluar realiti show..Vokal bukan sekadar rupa...kita masih memilih rupa kan...setiap insan tu kan CANTIK...

    ReplyDelete
  20. Pasni bleh belajar grooming, bru vogue skit kan kak.

    ReplyDelete
  21. yg penting suare memukau ...lieya suke suare die....

    ReplyDelete
  22. PA dia kena keje byk sket kot kak. cara dia berjalan pun tak mcm penyanyi top lg. tp suara dia mmg tul2 sedap la. harap2 dia pandai jaga diri n tak lupa pelajaran dia

    ReplyDelete
  23. nampak matang dari usia sebenar..
    tapi suara dia memang best.. ;)

    ReplyDelete
  24. kenapa je dia nmpk sgt tua dari umo dia..huhuhu..pastu dia dh bertmbh chubby skang..senang hati kah bila dh jadi bertmbh glamer..adoyai..

    ReplyDelete
  25. kenapa je dia nmpk sgt tua dari umo dia..huhuhu..pastu dia dh bertmbh chubby skang..senang hati kah bila dh jadi bertmbh glamer..adoyai..

    ReplyDelete
  26. sula layan lagu dia...sempoi...

    ReplyDelete
  27. akak, FM akak dah sampai...tima kasih ye kak...suka sgt...

    saya ni esok baru nak pos semua yg menang GA bagai...tunggu adress winners semua, pos sekali harung...

    akak punya saya pos sekali esok yer...

    sayang akak!!

    ReplyDelete
  28. nasib baik suara dia sedap ....suka masa dia nyanyi dgn greyson mlm tu

    ReplyDelete
  29. wah wah wahh.. boleh lantik jadi fesyen advisor Najwa nih ekekekek

    ReplyDelete
  30. Suka ngan persembahan Najwa masa malam tuh.. :)

    ReplyDelete
  31. sgt2 tak cnteq kat anugerah skrin!

    ReplyDelete
  32. mmg tak sesuai fashionnyaa....

    tp kan..g tak minum ais pun perot muncit...huaaaaaaaaa....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...