Tuesday, November 8, 2011

blog ENA akak x dpt kunjungi ! ~ syukur dgn BE baru


salam semua

alhamdulillah selamat sudah meraikan Hari Raya Aidiladha .. ada yg masih bercuti ?? selamat bercuti dan beristirehat dengan tenangnya buat yg bercuti .. akak dah bekerja .. huhuh memang malas nak mulakan hari bekerja nie x yah cakap lahhh tuhan sahaja yg tahu ... huhuhu tapi rejeki tetap kena cari demi anak2 dan keluarga .. insyaallahhh semoga mood bekerja dan berblog nie tetap ada walau apapunn yg terjadi .. :)

oh yaa pagi2 nie akak ada buka blog di rumah , ada msg dari adik blogger ENA .. huhuh sedih setiap kali nak ke rumah dan membalas komen adik .. akak x lepas nak masuk ...

kuar macam nie dikkk ... blog FOR INVITED READERS only .. huhuhu mcm mana nak komen dikkk ?? perkara nie dah berlaku sejak last week .. akak x tahu nak btahu ENA macam mana .. memang nak sgt2 balas kunjungan adik .. sbb sblm2 nie ok je boleh masuk .. 

V


V



please dik .. lepas nie do something ... hermm macam x best kan kalau blog kita jadi macam nie .. akak sebenarnya x pandai nak buat section mcm nie .. siapa2 yg nak masuk blog akak .. masuk lahhh happy blogging .. kalau ada yg nak masuk semata2 utk mencari gaduh .. terpulang lahhh sbb hanya 1 dari 1000 yang suke nak cari gaduh2 nie .. betul tak ??

dan selepas itu akak terjah pula umah MR NUFF nie .. alhamdulillahhhh ada BE baru yg menjenggah umah akak .. walaupun akak rasakan lately nie akak dah agak kurang update .. disebabkan kekangan tugas baru yg akak pegang .. syukurrr .. kehadiran uols yg x putus2 itu yg membuatkan nuffnang sudi memberikan 1 lagi BE buat akak ... TQ uolsssss


insyaallahhh akak cuba sedaya upaya ( ahahha ayat x leh blah ) ... untuk update dan BW .. teruskan menyokong blog akak yg x seberapa ini .. TQ so much juga buat silent2 readers yg sudi menyinggah :)

20 comments:

  1. sonok kak ieda dpt BE lagi... hehe

    ReplyDelete
  2. wahhhhh banyak nya masyukkkk besh ni.

    ReplyDelete
  3. KAK.. ENA mmg dh private kan blognyer sejak sjk beberapa minggu ni ats sbb2 ttentu... xpe.. nnti lya g tau kat ena yer... atau akak bg je email akak.. blh lya bg kt ena utk invite akak..

    ReplyDelete
  4. Walaupun kadangkala tak tinggal komen, kakcik tetap singgah di sini. :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak sbb dpt BE lagi ^^

    ReplyDelete
  6. ye kak..Ena dah privatekan blog dia..

    Tahniah kak dapat BE baru.. ^_^

    ReplyDelete
  7. belog tue kira yang di jemput baca baru leh terjah kot....maybe dia nak privacy kot...ai pow dok terfikir nak buat gini gak...hahahaha

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ieda

    tahniah

    Wassalam

    ReplyDelete
  9. wahhhhh sejak dah cashout tu...ada je BE akk no...tahniah..bila mau banjer hehehe

    ReplyDelete
  10. Salam kak..
    wah!! Banyak tu..Tahniah kak

    ReplyDelete
  11. K.ena dh privatekan blog dia, blogger yg dijemput je dpt msk, munkin ada sbb dia buat gitu..

    Wah! rezeki tu dpt BE lg..masyuuuukkk..

    ReplyDelete
  12. alhamdulilah, tahniah kak, murah rezeki

    ReplyDelete
  13. wahh makin bertambah lagi rezki akak..

    akak, saya selalu jadi macam akak. nak jengah blog balas kunjjungan x boleh...

    ReplyDelete
  14. bestnya kak.. BE baru.. Ina x ada langsung dah BE.. Raya korban kami tahun ni pun tak meriah sgt sbb Aqil Naim demam pastu dia kena asthma kene tahan kecemasan jgk 3 jam.. ;(

    ReplyDelete
  15. aku paling berbulu kalau jadi camtu...dah ler nak upload lama sabo jerlah...beb tahniah BE tu

    ReplyDelete
  16. selamat berblogwalking kak..meh masuk blog saya..hihi..

    kdg2 mcm xde idea nak update kak..cane eh.. :(

    ReplyDelete
  17. itu utk readers tertentu jerk, kn request n approved by email kan..

    eee dpt BE bestnyer.. tahniah kak ieda

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah.. Moga terus murah rezeki akak.. ;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...