Wednesday, November 2, 2011

bila sunyi DENGARLAH kami ~ SINAR FM tetap UNGGUL


salam semua 
uols kalau pagi2 atau petang2 selalu dgr radio ape selain nonton ?? hurmmm akak memang suke dan sokonglah sinar FM nie .. radio retro yg sgt2 hot skrg nie .. tapi dari dulu lah selalu dgr .. x pernah miss .. ekekke penghibur lah katakan .. bila sedih dan susah ati pagi2 tuu nak ke tempat kerja hilang sekejap rasa gundah gulana nie ... gandingan KE dan SY nie memang terbaik lah ..

mereka x pernah lagi dgr berselisih paham kan .. nak2 si SY tuu mcm mana lahh x terhibur sbb dia tuu pelawak no 1 malaysia nie ( dihati kuuu juaaa ) ecehhhhhhhhhh !

bila pagi2kan ada aje celoteh SY , Khril dan KE yg mencuit ati akak .. nak2 kalau yg ada perbualan dengan peminat .. semua yg serius jadi kelakoor , sampai ada masa2 tuu akak ketawa sorang2 dlm keter dekat traffic light eekke .. memang terbaik lah mereka nie .. dan adakalanya nasihat Sy ( wak ) leh diguna pakai kan ...


pic sumber : google

KUALA LUMPUR, 1 NOV 2011: AMP Radio Networks terus menggunguli kedudukan sebagai penyiar radio terunggul di Malaysia apabila berjaya mengumpul seramai 11.65 juta pendengar dalam masa seminggu merangkumi bahagian pasaran sebanyak 50 peratus menerusi kajian pengukuran pendengar radio yang dikeluarkan Nielsan Liputan 2, bagi tahun 2011.

Lebih membanggakan lagi apabila lima daripada lapan stesen AMP iaitu SINAR fm, ERA fm, THR Raaga, My FM, hitz.fm tercatat dalam kedudukan 10 yang teratas dalam senarai radio di Malaysia iaitu

Seperti yang dijangkakan juga, empat stesen radio AMP, menakluki tangga pertama bagi kategori Bahasa Melayu, Inggeris, Cina dan Tamil.

EMPAT stesen tersebut ialah radio SINAR fm bagi kategori Bahasa Melayu, hitz.fm (Bahasa Inggeris), MY FM (Bahasa Cina) dan THR Raaga (Bahasa Tamil).

Dalam pada itu, bagi kategori radio bahasa Malaysia, SINAR fm berjaya mengekalkan kedudukan pertama selama 4 kali berturut-turut dengan jumlah pendengar seramai 4.2 juta pendengar. Manakala ERA fm di tangga ketiga dengan jumlah pendengar 3.55 juta pendengar.

Kedudukan Pengukuran Pendengar Radio di Malaysia 

1. SINAR fm
2. hotfm
3. ERA fm
4. THR (Raaga & Gegar)
5. Suria fm
6. MY fm
7. hitz.fm
8. 988

petikan : murai .com


dulu pernah berangan nak jadi org dlm TV .. hahahhah masa sek dulu2 lahh .. bila dah belajar masa tuu x der pula berangan sampai ke situ , x dpt bayangkan kalau akak jadi DJ , PENGACARA @ PENYAMPAI .. hurmmmm ( verangan sudaaaaaaaaa ekkkek )

7 comments:

  1. tiap hari hantar anak sekolah dalam kete mesti dengar Sinar FM.

    ReplyDelete
  2. hehe sinar fm no satu dalam carta tu..hehe

    ReplyDelete
  3. sejak benti keje tak dgr lg dah kak sbb radio kete problem lom betul2 lg.uwaaaa...windu nak dgr dorang celoteh...

    ReplyDelete
  4. saya adalah pendengar hot fm. sinar pun pun dgr jugak sekali - sekala. hihi~

    ReplyDelete
  5. saya dgr sinar sebab SY n KE..hehee

    sejak duduk pantai timur nih, dgr
    THR gegar!

    =]

    ReplyDelete
  6. kalau salah sorang tak best tak berseri je suasana

    ReplyDelete
  7. aaiiii folo.. =)
    terbaeeekkkk, lely salu layan KE, SY, n kerel pg2 otw gi kije.. =)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...