Wednesday, November 30, 2011

BE dah jadi ME & trafic turun naik



salam semua

dah lama sejak cash out duit nuff nie akak x jenggah2 nuff .. bertambah2 dengan kerja yg banyak di opis .. huhuhu dah kurang BW sejak akhir2 nie .. bukan ape .. memang x sempat walau akak ada entry .. semua entry2 akak banyak draft di rumah dan tinggal publish sahaja di office .. huhuhu memang akui x sempat nak BW selalu .. tkasih lahh pada kawan2 yg sudi bertandang .. akak cuma dpt membalas kunjungan di rumah sahaja .. bertambah2 pula akak berpindah rumah last week kan .. soo memang x update blog dekat seminggu juga lahh huhuhu

dan bila buka nuff tadi semua BE akak dah punn menjadi ME .. huhuhuh sedih .. x perlahhh , lepas nie kena giat dan xtive kembali .. insyaallahhhh .. bukan kerana nuff juga .. tetapi dah minat berblog kan .. kira duit nuff nie sampingan sahaja lahh :)


dan traffic punn turun naik last week .. x perlahh .. inipun kira banyak kan :) thanx sbb uols sudi singgah umah akak yg x seberapa nie .. huhuh


x sabar sebenarnya nak dpt hasil dari nuff nie .. email punn x dpt layie .. dah sebulan akak cash out .. aper cerita ye ?? minta2lahhh ada feedback dari mr nuff :))

22 comments:

  1. BE sy pun dh jd ME...xde mood sesgt nk blogging..xmcm dulu..

    ReplyDelete
  2. xpe kak blog suka2 gitu kan. kalau update saya tetap baca. :D

    ReplyDelete
  3. Berblog sambil dapat hasil sampingan..Chayok2 kak..^^

    ReplyDelete
  4. saya suker keblog akak tau...lamernyer feedback dari nuffnang....

    ReplyDelete
  5. kak cash out pertama ke??? klo x slap rsa yer cam kna tgu 60 klo x silap utk proses cek tu...tp tmpoh muggu mmg dkt sbulan gak..bru smpai cek.

    lya pon trafik x ok..turun naik jer,,, bru ni lama x update blog..pastu... krg bw.. bla kerja x smpat...just bw mna y smpat j..

    smua n3 lya pon autopublish...mmg set masa draft tu utk publish kul brape2...ikut waktu setting.. biasa set kul 8am..

    ReplyDelete
  6. @Zura huhuh jgn macam tu zura .. akak nie blog lahh teman kesunyian :))

    ReplyDelete
  7. @LiLy @ MumMyQiStInA tulah sambil2 kan .. dari x der ape2 .. dpt jugak hasil .. sape nak bagi kan :)

    ReplyDelete
  8. @LYAfrina aah lya 1st time cash out .. hurmm memang kena sabar menanti .. x kesah pun sebenarnya :)

    aah same lah ngan akak .. selalu akak buat entry dan draft je dulu .. sampai opis baru publish :)

    ReplyDelete
  9. Ade la dpt sikit2 jer.. Jd laa...

    ReplyDelete
  10. Bykla traffik kak ieda, mmg amik masa sebulan nk dpt cek tu kak

    ReplyDelete
  11. trafik ieda lebih kurang yus...

    cash-out pertama mmg amik masa sebulan lebih sikit biasanya.

    Yus pun baru sekali aje cash-out, lambat lagi rasanya nak cash-out lagi..:)

    ReplyDelete
  12. kalau dah bizi nk wat camne kan kak. ati meronta2 je nak bw. tp kekangan masa mmg tak ter la. akak cashout bile aritu. kalo dah sebulan, tak lama dpt la tu

    ReplyDelete
  13. akk dh dapat bpe K men nuff ne??hehe

    ReplyDelete
  14. insyaallah...
    ada usaha pasti ada hasil nya..
    jangan putus asa eida..
    selamat berblog..:)

    ReplyDelete
  15. ada jugak hasilnya tu kak.. ena ni jugak dah lama tak de BE.. sbb n3 tenggelam timbul.. nak nak dah private lg la kurang kunjungan.. huhu

    ReplyDelete
  16. sama la kite kak ieda..
    sume BE saya dh ME, dh la earning sket aje..
    huhuhu.. ;-(

    ReplyDelete
  17. byk tu akak.. leh la belanja makan... hehe...
    ehehhh.. wajah baru la blog akak ni... hehe... nak sambut tahun baru ke??...

    ReplyDelete
  18. sy dh malas pk pasal BE dh.hhehehe

    ReplyDelete
  19. adatla BE ni kekadang ada kekadang takde...yang penting keep blogging

    ReplyDelete
  20. tak pernah pun dapat ehehe

    ReplyDelete
  21. huhuhu..sy langsung tk pernah cashout lagi. Nak tunggu cecah RM5 ribu baru nk bawak kuar...hahahaha *mimpi jer la sy ni kak*...huhuhu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...