Monday, November 28, 2011

APEX di landa KONTROVERSI LAGI ~ tunjuk lah kalau ada BUKTI !


salam semua

siann akak baca kisah APEX nie .. x habis2 gosip dengan perempuan .. yg peliknya lepas satu2 kuar kisah dia dgn perempuan .. haaaaaa lepas dia terus hot skrg nie .. dan nama selalu menjadi sebutan .. tetiba je ada gambar2 liar mcm nie .. alahhhh setakat bergambar dengan kawan2 perempuan di mana2 keraian , x kan itu punn nak amik kesah .. dah namanya lelaki kan .. dan kerelaaan pula adalah dari si perempuan .. 

yg perlu jaga tingkah laku adalah si perempuan itu .. kalau rela gambar di perlakukan mcm tuu x kesah lah kalau kisah dan gambar2 mcm tuu masuk paper kan .. dan sure kita tahu semua ini adalah kisah lalui APEX .. x kan peminat x leh terima .. masing2 ada kisah lama .. kebetulan je kuar semua ini bila dia tengah NAIK skrg kannn ! ... hurgghhhhh boring juga akak baca kisah2 apex yg x masuk akal nie

cuma pesan akak pada APEX .. lepas nie kena lebih jaga tingkah laku tau .. jgn lelebih sgt bila bersosial .. ingat yg awak tuu dah jadi celebriti dan selalu ada je org x suke dan dengki dlm diam .. soo beringat selalu ... :))


Selepas nama Dahlia Teck menjadi sebutan ramai, hari ini, peminat bola tempatan sekali lagi digegarkan dengan cerita panas mengenai penjaga gol Malaysia, Khairul Fahmi Che Mat berkenaan skandal seorang wanita yang dikenali sebagai Shida Harmi. Identiti wanita ini yang merupakan watak baru dalam kehidupan peribadi Khairul Fahmi atau nama samaran Apek ini diertikan sebagai salah satu cubaan pihak di luar sana yang ingin menjatuhkan reputasi serta fokusnya di atas padang kelak. Ini turut diperakui oleh Khairul Fahmi ketika ditemubual oleh OHBULAN!, lewat tengah hari tadi.




“Saya memang mengenali Shida Harmi. Dia bukannya skandal seperti yang diperkatakan oleh orang lain, sebaliknya dia hanya kawan biasa. Saya mengenali Shida sekitar awal tahun ini, kalau tak silap bulan March. Ketika itu, saya masih belum bertunang lagi. Gambar itu pula diambil semasa kami karaoke,” jelas Khairul Fahmi memulakan wawancara.


“Saya tak pasti macam mana gambar ini boleh sampai ke pihak media. Tapi, saya tak rasa Shida sengaja buat macam ni, nak syak sesiapa pun tak boleh. Saya perlu hubungi dia terlebih dahulu sebab nak siasat dengan lebih jelas. Berkenaan nama-nama yang disebut dalam Blackberry Messenger (BBM), jujurnya saya tak kenal akan nama Nadzim. Bagaimanapun, Erin adalah nama kakak kepada Elia, bekas tunang saya dulu,” ujar pemain pasukan Harimau Muda ini yang berjaya mengalahkan Indonesia di Sukan Sea, Isnin lepas.


“Saya kesal apabila diri ini kerap dikaitkan dengan pelbagai kontroversi yang tidak henti-henti. Sesetengah orang di luar sana tidak henti-henti mencari kesalahan saya. Kalau cerita seperti ini keluar, memang tak menang tangan saya nak jawab panggilan telefon. Apa pun, saya perlu fokus kepada perlawanan akan datang. Game makin dekat ni!” kata Khairul Fahmi yang ingin menumpukan perhatian di atas padang demi maruah negara.

sumber : ohbulan



apa2 punn kami semua x nak APEX hilang tumpuan .. teruskan kuat semangat dlm mengharumkan nama NEGARA itu lebih penting kan !!! :) Go Go HARIMAU MALAYA !!!

13 comments:

  1. macam2 je..susah gak jadi org popular ni kan kak? hurmm..

    ReplyDelete
  2. biasala...
    orang popular..:)

    ReplyDelete
  3. Kalau dah popular memang macam ni lah..ada jer kesalahan nk dicari..banyak gosip dia skrg ni..sian plak..yg penting dia tak hilang tumpuankan kak..^^

    ReplyDelete
  4. bila dah fofular memang cam tu lahhh...

    ReplyDelete
  5. camnilah gayanya kalau dah jadi org fofuler...

    ReplyDelete
  6. Itula realiti bila dah popular ni,orang yg dengki akan cuba mncari kesalahn..

    ReplyDelete
  7. alaaa mana gambar tu kak??? eli penah terima emel, gambar apex kt disko kot..ngan pompuan² sexy..x sure la dahlia teck ke sapa

    ReplyDelete
  8. si apek nipun kenalah jaga tatasusila, jgn le sosial sgt..

    ReplyDelete
  9. whohohoho kaya la magazine malaysia nehh

    ReplyDelete
  10. mcm2 lah cite pasal apek ni..bila dah glamer mcm ni lah jd nya...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...