Saturday, November 26, 2011

akhirnya bersiaran dari RUMAH & MAGNUM !


salam semua

alhamdulillah akhirnya dpt juga akak bersiaran dari rumah .. internet dah ok , komputer pun dah ok .. yehaaaaaaaa x leh cakap betapa gumbiranya bila mula2 on je komp terus bukak blog ekkeke .. blogger tegar lah katakannn .. ye ke ... ekekekek .. tulah .. manalahh boleh tahan kan .. 2-3 ari lepas online dari office je .. ha lepas nie .. tunggu jelahh entry akak yg x akan terkejar oleh uols .. ecehhhhhhh !

ok2 .. utk hari nie , kita banyak yg bercuti kan .. tapi akak memang x sabar2 nak buat entry sebenarnya .. cuma hari nie agak penat sbb mlm nanti kami nak buat BBQ .. adik2 akak balik .. soo ramai lah org hari nie dirumah .. x sabar nak nantikan moment ramai2 berBBQ sempena nak sambut tahun baru nie .. 
sblm tuu akak nak share cerita 1st time akak makan MAGNUM nie ... perghhh x leh tahan lahhh .. masa nie akak ke putrajaya .. haa ingat tak akak cakap akak ada kerja di putrajaya nie .. hurmm dlm perjalanan tuu kami singgah di shell isi minyak dan decide nak menikmati magnum nie ... aduh ! memang best lahhh

sooo sape2 yg belum pernah mencuba .. silalah beliii ... sgt2 berbaloii dengan harganya !!! :)

 akak amik almond .. sbb memang suke almond .. tapi ada yg cakap classic pun sedap .. hurmm lepas nie kena cuba yg classic pula lahh ! :)


 adik iza dan rosni yg sedang enak menikmati ... sabor jelahhh ekkekeke .. beb ! next time kita makan layiee :)

ahahahah wajah xcited dpt magnum ! .. ekekek yg kat belakang pun same .. upsss bie ! pic enterpreme lahh ekekke


10 comments:

  1. duta eskrem ye??hehehhe

    ReplyDelete
  2. hehe..

    leh la jadi duta pasni kan kak..

    ena pun dah teria juga.. sedap kan... cuma mahai sikit la kan.. yg penting sodap!..


    Salam Tahun Baru 1433H kak..

    ReplyDelete
  3. hehe..aade rs mcm iklan magnum tak?huhuu

    ReplyDelete
  4. bestnya bbq :) dpt berkumpul ramai-ramai mmg meriah.

    kak,nasib sy tak peknan kalau idak mau tgh mlm buta ni mengagau carik kedai sbb nak beli magnum!

    ohh mmg terpengaruh iklan magnum dr akk&kwn2 tuh hehe

    ReplyDelete
  5. dh try kak tp ratu lg ske choc triffle.almond punye yarabbi ble kencing manis.ehehe.

    ReplyDelete
  6. Salam maal hijrah kak..

    Lily pernah makan..memang sedap kak..^^

    ReplyDelete
  7. Tahniah dh bjaya berinternet dr rumah...ekekekekekek

    Magnum mmg terbaik la kak...haha

    ReplyDelete
  8. amboi, semua sakan mkn eskrem magnum ya..:)

    ReplyDelete
  9. fuhhhh...sedapnya aiskrim...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...