Wednesday, November 2, 2011

1st time CASH OUT nuffnang


salam semua

dah agak lama x  mengintai acc nuff akak nie .. hurmm alhamdulillah 2 hari lepas akak dah decide nak cash out earnings akak tuu .. syukur dgn amount yg dpt .. ok lah kan .. walau x beribu2 .. ok dah sbb ini adalah 1st time cash out akak .. syukurrrrrrrrrrrrrrrrr


dan selepas tekan butang cash out tuu terus amount kembali kosong ... dan x sangka ada 1 BE yg masih berlegar2 di umah akak tuu .. sukeeeeeeeee , harap2 lamalah bermain disini yeeer .. 

dan x sabar jugak rasanya nak terima duit dari nuffnang nie , dah ada janji ngan teman blogger ( wan kalam hati ) nanti kita ym erkkk :) .. sebulan lagi  .. hurmmmm sabar menanti .. 

TQ juga kepada kawan2 yg sudi singgah dan x jemu2 memberikan komen .. LOVE U UOLS & NUFFNANG jugaaaaaaaaaaaaaa !!!!


52 comments:

  1. Tahniah ieda! Yus pun baru sekali je cash dua nuff tu, entah bila boleh cash kali kedua. Mcm slow juga lepas tu...huhu

    ReplyDelete
  2. ayu simpan dulu sebab nak cash out kat sini x boley so tunggu blk cuti nanti ngeee

    ReplyDelete
  3. braper kak?

    email eh

    nak tau jugak

    hehehe

    ReplyDelete
  4. TAHNIAH..buat la giveaway share dngn kitorang hik hik hik

    ReplyDelete
  5. rezeki...syukur...=) boleh kongsi2..hehe

    ReplyDelete
  6. wah..tahniah.
    sy ni bila lah nak cash out yer..tak boleh2 lagi, huhu

    ReplyDelete
  7. heheh, baru nk berjinak dgn nuffnang..^__^

    ReplyDelete
  8. baru nak intai baper kak dapat..tapi akak tunjuk pic dah cash out hehe tahniah ler kak dah berjaya dpt hasil yg pertama

    ReplyDelete
  9. TAHNIAH KAK IEDA...MUNNA DAH LAMA JUGA TAKDE BE NI....

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak, belanja ema sekali erkh..hehehe

    ReplyDelete
  11. WAA..BESTNYE KAK..TAHNIAH..BOLEH KONSI TIPS NI..NAPE SY NYE DUIT TAMBAH RM0.25 JE EK?TU BUKAN NAMA KEMPEN KE?HURMMM

    ReplyDelete
  12. walaupun tak riban2..sape nak bagi ye dak??

    sy pun nak cash outkan kali kedua.. :)

    ReplyDelete
  13. wahhh kayo2..bila nak banjer ni..
    el pun lama x rs duit nuff..tp nak tgu jd ribu2 boleh...haiii beruban la tgu hahahaha..tp insyallah kalo dpt ribu nti igt nak buat GA besarrrrrr puya volehhhh insyallah..kalo gitu sllu lah klik nuff el ye kak..n semua yg komen2 sini hehehehe

    ReplyDelete
  14. tahniah yer kak...bukan senang nak dapat be...kan

    ReplyDelete
  15. tahniah kak..

    ehemm mehlah jumpa sy sekali lg.walau baru sekali jumpa rasa syg kt akk tauu sgt sgt :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah kak ieda, wat beli baju raya huhu

    ReplyDelete
  17. tahniah kak ieda, sonotnyer dapat duit kan...

    ReplyDelete
  18. bestnya kak ieda...tahniah2!!

    ReplyDelete
  19. seronok dah cash out... dela nuff ciput lagi.. :)

    ReplyDelete
  20. waa seronok nyer dpt cash out nuffnang...

    nak buka nuffnagg cam na..xpernah bukak hahahaaaa :p

    ReplyDelete
  21. Income kedua akan menyusul ieda...

    ReplyDelete
  22. Tahniah... Saya suggestkan beli something yg tak lapuk dek zaman untuk kenang-kenangan. 1st time le katakan.

    ReplyDelete
  23. tahniahh...
    bestnye dpt duit...

    ReplyDelete
  24. wahhh teruja bila tgk kwn2 cast out nuffnang... akak ni entah bila nak penuh tabung.. BE pun tak pernah dpt.. kekeke.. almaklum.. baru belajar2 nak berblog.. dulu dok sibuk ngan FP jer.. hehe..

    ReplyDelete
  25. Alhamdullillah rezeki Ieda tuh.. dah boleh cash out.. tgk dpt nuff baru dah dpt RM8 lebih caya laa.. :)

    ReplyDelete
  26. Syukurr..sue ja blum lg terasa nak cash out kan..hehhehee

    ReplyDelete
  27. @Kakzakie insyaallah kak .. doakan utk saya jugee yee :)

    ReplyDelete
  28. @el ekekek kena usaha lebih dik .. ok lah kan dari berblog x ada hasil .. dpt mcm nie sape nak kasi :)

    ReplyDelete
  29. @NM02 ekkeke ngader ko dik .. x banyak punn ciput2 je ekekke

    ReplyDelete
  30. @MaDiHaA a.k.a Ratna x per kak .. slow2 saya dulu pun x pandai .. kena rajin BW ke rumah blogger2 kak .. cari kenalan :)

    ReplyDelete
  31. @Rinna BE seat tuu rinna ... ekeke syukurrrr :)

    ReplyDelete
  32. @ibh lamanyaaa x tgk sue jenggah akak .. thanx dikk , tingkatkan kerajinan dlm blogging nie pasti ada hasilnya :)

    ReplyDelete
  33. Tahniah kak.. :)

    Myra lak ngah menanti cheque dari nuffnang :)

    ReplyDelete
  34. alhamdulillah kak..rezeki akk..sye pun belum cash out lg..tunggu byk sikit wlupun x beriban

    ReplyDelete
  35. terbaek ahh, kak...nnti depa akan hantar emel konfirmasi untuk hantar cek tue

    ReplyDelete
  36. paling bess bab cash out ni

    ReplyDelete
  37. nomie pun dok tggu check nuff jugak ni.. dah cash out 2 minggu dah... hehe.. rezeki...

    ReplyDelete
  38. Rejeki...tahniah kak. Saya jer yg tak cash-out lagi, biar beranak lagi dan lagi...hahahahaha, tamak...

    ReplyDelete
  39. alahai...sya jaouuhhhhhh lagi nak kaurkan ...


    huwaaaa

    ReplyDelete
  40. :( ratu mmg tak bape nk phmla kak dr dulu.cian ratu :(

    ReplyDelete
  41. tahniah..
    akhirnya...
    hehehe...

    lepas ni mesti makin bertambah lagi..:)

    ReplyDelete
  42. tahniah kak.. ina x ada BE baru lg dah.. uwawawawawaaaa!

    ReplyDelete
  43. bape juta tu?
    belanja?! hehe

    ReplyDelete
  44. wahhh pakcik kayoooooooooo....hehee

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...