Thursday, October 27, 2011

yeah ! ku kembali ~ DOAKAN AMY


salam semua
alhamdulillah , akak dah selamat sampai ke KL ahad arituu .. hurmmm memang memenatkan bila naik kapal terbang nie .. maklumlahhh 1st time kan .. anak2 dan hubby maintain je .. akak je yg x tahan .. 

ok lahhh hari nie 1st day kerja .. mcm biasa , bila 1st day kerja nie mood ada sikit ke lautt ekkeke .. penat semua ada , maklumlahhh dah lama bercuti kan .... sib baik anak2 ok je ... specially zahrien maintain x nangis masa hantar dia ke sek tadi  .. mcm x percaya .. :) 

seawal 5 pagi akak bangun , bukak komp dan mula ngadap blog .. baca comment kawan2 rasa terhibur hati sbb uols x lupakan akak .. dan terkejut pun ada bila baca comment dari adik adrinarania dibawah nie , makluman berkenaan keadaan salah seorang blogger sinar raudah , amy syaquena .. mohon sama2 mendoakan kesihatan adik amy kerana dia kena demam denggi yg agak kritikal .. 

ya allahhhhhhhhhhh mohon2 agar allah memberikan kesihatan buatnya .. sama2 kita doakan ya kawan2 .. memang akak terperanjat , terus ke blog dia ..



x tahu bagaimana situasi amy skrg , harap2 dia ok


23 comments:

  1. welcome back kak....
    saya nih hari2 lemau kak...
    dah 2 mggu tak berhapdet... huhuhu....

    smoga Amy cpt sembuh....

    ReplyDelete
  2. Doa akak panjatkan sejak kakak dapat tahu dari blogger lain setiap kali lepas solat. Moga Amy kembali pulih. Email pada hubby dia pun belum berbalas lagi. Kakak pun sedih juga...

    ReplyDelete
  3. Semoga Amy telah kembali pulih sepenuhnya. Amin.

    ReplyDelete
  4. @Zue AnnaLeeya x per dikk kami paham .. take care dear ! .. lama x jumpe miss tau ! :)

    ReplyDelete
  5. smoga beliau cepat sembuh

    ReplyDelete
  6. Laaa...yer kek kak, ada gak baca blog dia. Smoga amy cepat sembuh.

    Selamat kembali ☺☺

    ReplyDelete
  7. sama-sama lah kita Doa agar Amy kuat melawat penyakitnya...

    ReplyDelete
  8. Selamat kembali bekerja.. Ieda.. :)
    dan moga Amy cepat beransur sembuh..

    ReplyDelete
  9. patutla senyap jer rupanyer g jejln ekkk bestnyer....ai pow tension bab duduk lelema dlm flight....dah from japan ke kl almost 6 hour...kematu dah vontot ni ngeeee....
    arrr last weeks dah terkejut bc amy kena demam denggi tu....hope she can recover soon

    ReplyDelete
  10. Selamat kembali kak..
    Moga Amy cepat sembuh..sama2 kita doakan..

    ReplyDelete
  11. selamat kembali sis...Semoga Amy cepat sembuh....

    ReplyDelete
  12. Selamat kembali berblog ye kak..


    &&Blogger kak Amy dengar ceritanya dari asben kak Amy di FB, Kak Amy dah stabil, moga kak Amy cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  13. moga kak amy cepat sembuh..aminnn..

    ReplyDelete
  14. slmt kembali...mesti byk shopping ye dok hehe...ohhh yg blog sinar raudah tu yer...moga cpt sembuh

    ReplyDelete
  15. kak, lupa nak maklum.saya yang email pada akak tanya tentang sabun tu..email saya along0401@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  16. Moga Amy cepat sembuh ... AMIN!!!

    ReplyDelete
  17. semoga amy cepat sembuh dr penyakit yg dihadapi

    ReplyDelete
  18. kak amy makin stabil skrg..tah tah dh discharge pn..hihi boleh bc update kt blog MTT>> http://www.lailyqaisyirah.com/2011/10/owner-blog-sinar-raudah-amy-syaquena_24.html



    ^_^

    ReplyDelete
  19. Selamat kembali kak.. Best cuti?! ;) Inpun baru tau pasal Amy, moga Allah lindungi dia.. Amin!! amin!!

    ReplyDelete
  20. semoga cepat sembuh...akak dah balik..mesti mood melancon lagi ni kan...

    ReplyDelete
  21. welcome back akak..sama la kita...hari nie baru balik dari outstation...sangat memenatkan...sama2 la kita mendoakan keselamatan dan kesihatan amy....amin..

    ReplyDelete
  22. welcome back..hehe..moga ALLAH berikan kesihatan kpd amy..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...