Monday, October 10, 2011

syukur rezeki dari allah ~ NUFFNANG


salam semua

alhamdulillah , syukur sgt2 .. BE pun dah mendatangkan hasil walaupun x seberapa  .. hanya tinggal 4 BE yg masih bermain2 di rumah akak yang lagi 4 dah jadi ME dan dah pun membuahkan hasilnya :) .. harap2 yang lain tuu kekal lamalah sikit bermain2 disini :)


dan akhirnya akak dah boleh cash out .. hurmmmmmmm tapi kan pada pandangan uols lahh .. adakah akak patut cashout @ hold dulu , akak rasa mcm nak hold dulu sbb hasilnya tidak lah terlalu banyak .. adalah sikit2 dan yg penting dah boleh cash out .. 
ok2 .. jgn peningkan kepala , kita tungguuuuuuuuuuuu


TQ mr NUFFNANG ! 

41 comments:

  1. yey, baby baru akan dapat adiah dari akak...hahaha, tetiba kan...:P

    ReplyDelete
  2. rezeki!!

    kumpul banyak2...nanti enjoy :)

    ReplyDelete
  3. wahh..tahniah kak!bestnyer dpt byk iklan dr Nuffnang..sy punya dpt satu jer..ekekeke

    ReplyDelete
  4. rezeki,..alhamdulillah.

    terpulang pada ieda nak cash-out skrg atau hold dulu..

    sekali cash-out pun kena tol singgit kan, kalau hold, takdelah banyak kali kena tol tu..hehe

    ReplyDelete
  5. HEHE..TAHNIAH...

    kak .. ni pengalaman lya.. n sedikit ilmu dtr otai2 blogger2,, kalo nk cashout... cashout akhir bulan.. ckp bln j cashout...

    cam lya... lya tunggu setiap akhir bulan akan cashout.. x kiralah hasilnya baru sikit2...

    bila dpt j klayakan nk cashout..ckp bulan, trus cashout... walaupun nilainyer ngam2.. tp insyallah.. lps tu.. makin membuah-buah..tp xtaula kot2 kebetulan jer.. n latest..lya dh dpt cek ke-6...

    lya mmg x pernah simpan smpai bnyk.. tp cara nk buahkan hasil byk tu... maintain kan setiap be..kalo blh peram BE biar smpai ke rm30 utk satu BE.. cba bygkan kalo ada 2 BE y dpt 20-30... rm 50 confirm dlm tangan kan...

    tp itulah nak maintainkan BE supaya melekat lama2 pon ssh kan..sbb kita xtau smpai bila be tu kekal.. satu cara y lya buat.. setiap kali dpt iklan be tu, lya akan promote kot blog/fb skali dgn link... xtau bkesan ke tak.. tp lya mmg wak 2... n nmpak hasilnya.. atau mungkin itu cma kbetulan.. apa2 pon kt berusha...

    heheh.. ni just pkongsian hasil pgalaman lya n nasihat drp otai2 blogger kat lya dulu...

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak..rezeki akak tu.. ^_^

    ReplyDelete
  7. tahniah sis..
    cash out lah..hehe.kita pulak terlebey eksaited

    ReplyDelete
  8. @LYAfrina tkasih dikk
    panjang lebar perkongsian lya kali nie
    sgt2 akak hargai .. yelah mana yg baik elok di kongsikan bersama :)
    TQ so much dear .. akak memang terfikir mcm tu , ingat nak cashout ujung bulan sbb akan dpt bulan seterusnya kan ..

    insyaallah lya , mudah2an BE bertambah dan kekal lama :)

    ReplyDelete
  9. saya lom layak lg nk cashkan hehe

    ReplyDelete
  10. alhamdulilah..tahniah kak..kalau nak merasa duit BE tu cash out je kak...hehee

    ReplyDelete
  11. erm..sy punye duit pun dh boleh cash out kak tp sy ade misi sy...tp lambatlah nk cash out kan..hehe...

    ReplyDelete
  12. ini kira cash out pertama ke kak ?

    ReplyDelete
  13. tahniah kak, mak aihhh berderet2 BE hehehe

    ReplyDelete
  14. tahniah kak...

    banyak BE akak...

    ila cash out ja buat pertama kali...hehe...tp ada prob lak dgn alamat..ngeh3..nuff ne macam duit tabung kita kn kak..hehhe

    ReplyDelete
  15. Alhamdullillah..rezeki tuh.. :)

    ReplyDelete
  16. wahhhh besh nya.rara kalau dpt bape sen je.x pnh banyak. =(

    ReplyDelete
  17. akk,kalau akk sudi dtg ke wedding rara kat ipoh,rara nk mintak alamat akk,nk pos kad kawen =)

    akk send kat safura.rara@gmail.com eh

    ReplyDelete
  18. @Mama Gee aah dik .. xcited sgt ekkeke .. tapi x cash out layie koot :)

    ReplyDelete
  19. @rara pinkmafia tkasih atas jemputan
    ,insyaallah dikk akak dtg , manalah tahu ... tiba2 ada plan nak kesana kan :)

    ok2 dik nanti akak emailkan :)

    ReplyDelete
  20. wow tahniah dah boleh cash out. akak pun dah boleh cash out cuma nak kumpul biar byk, baru nak cash out. meh kita kumpul sama2...hehehehe

    ReplyDelete
  21. sonok la kak ieda... dpt byk $$$ mr nuff bagi...hehe... leh banje nnt yer..

    ReplyDelete
  22. waaa..byknya masyukk..cash out jer kak...hehe

    ReplyDelete
  23. tahniah kak... murah rezeki akak.. ;)

    ReplyDelete
  24. nak cash out sekarng ke??
    tunggu la hujung bulan baru dapat cek cepat..kalau idak kena tunggu 3 bulan tu..

    ReplyDelete
  25. wahhh..mesti byk kan..tahniah akk..
    nnt jgn lupe belanje intan ye

    ReplyDelete
  26. wah, masyuk beb!

    untungnye kak..

    sya ni semput BE nak dtg...huhuuuu

    ReplyDelete
  27. congrate sis...rezeki tuuu...

    ReplyDelete
  28. mantap la blog akak nie ..syabas

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah.. tahniah ye kak.. :)

    ReplyDelete
  30. banyak BE akak ek..jelesnyer.. nak jugak..

    ReplyDelete
  31. hee..alang-alang hold akak, per lagi, kasik frame lah!! :D

    nway, tahniah ya!!

    ReplyDelete
  32. hmm jat pun xtahu kak,hihi.rasanya jat 5 tahun lg kot bru bleh cash out.hihi

    ReplyDelete
  33. tunggu cukup 100 baru cash out beb!!hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...