Thursday, October 20, 2011

Sweetnya !!! ~ Pre Weeding Yasmin & Sha'arin


salam semua

semalam tgk dlm blog abang NARA kita nie .. pre wed Yasmin & Sha'arin .. soo sweet lah .. huhuhuh geram tgk sbb pic yasmin nie mcm bb doll .. hahahha .. sbb dia kan slim melim gituu .. dan bila tgk dekat2 shaarin nie little bit tua kan .. kan .. kan .. but still handsome ! ..

ermm cuma bila dia berdua dengan yasmin mcm abang dan adik je .. wah2 semoga mereka bahagia berdua .. x sangka yasmin nak kan shaarin nie .. dulu memang akak minat dgn shaarin sbb dia handsome .. ekekek minat2 zaman sek jee .. x lebih2 wokeh ! :)



 pic : abang NARA
x sabar lak nak tgk real weeding mereka nanti .. mcm mana lah wajah yasmin kan :) , harap2 perkahwinan kali nie bagi shaarin berkekalan lah .. kalau tidak sayang je kan .. :)
ps : still in holiday mood .. :)


29 comments:

  1. tu lah kak...

    yg penting ikatan tu kekeal ke akhir hayat..

    mmg tengah trend skang la gambar pra-pra ni ek...hihi

    ReplyDelete
  2. cute sangat....skrang nie sebelum kawen dah buat pre wedding sakan...

    ReplyDelete
  3. comel sgt style shoot pic ni... nk tiruuuuu..hehehe

    ReplyDelete
  4. zaman sekarang tak kisah dah tua ker muda ker janji boleh bahagia hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  5. sweet pose gambar 2nd & 3rd tuh!

    ReplyDelete
  6. biasa cina je kan yg buat pra2 ni...skang melayu pun dah ikut.mmg comei yasmin ni tp lelaki tu sape ek ratu tak kenal lak..

    ReplyDelete
  7. kalau bercinta, kawen kerana paras rupa smata2 mmg xkan kekal lama..

    ReplyDelete
  8. cantik n hensem, mmg same2 padan hope perkahwinan mereka kekal abadi~

    ReplyDelete
  9. alahai mmg sweetlaa...aku pun minat dgn shahrin black rose...

    ReplyDelete
  10. saya dulu pun minat shahrin ni, time dia dgn kumpulan Blackrose dulu hehe

    tapi betullah kan, mcm abg dgn adik je

    ReplyDelete
  11. sampai juga jodohnya. :)

    ReplyDelete
  12. cantik...suke yg marry me?...yes...tuuu...sweet sgt...

    harap2 lame la jodoh mereka kan kak....kang kawin beriye2...berjuta bagai kos, sekali cerai berai kang...sayangnye lahaiii.....

    ReplyDelete
  13. alahai..sweetnye yasmin! mcm budak2 je lg..hihi

    ReplyDelete
  14. eloklah kawin..

    dan moga jodoh mereka panjang keakhir hayat :)

    ReplyDelete
  15. ramai ckp camtu,shahrin walo tua, still hensem

    ReplyDelete
  16. izan pra sekolah je dulu hehe..skrg mcm2 dah kenangan bley diabadikan..

    yasmin tu mmg cantik,comel =)

    ReplyDelete
  17. Kakak harap pun begitulah hendaknya. Dulu tak ada anak mungkin kali ini bila ada anak bahagialah hendaknya

    ReplyDelete
  18. mmg tomey2 la yasmin ni
    shaarin tu tua2 pn ensem lg
    hehee

    ReplyDelete
  19. dulu isteri lebih usia dari dia kan..la ni dapat yg muda...Comey Yasmin...

    ReplyDelete
  20. sweet tgk pre wed ps diorng ni

    ReplyDelete
  21. comel dan sweetlah.....

    ReplyDelete
  22. orang sekarang kawen siap ada pre wedding..
    dah macam orang kapir..
    bukan saya kata...
    ustaz yang kata..:p

    ReplyDelete
  23. cute kan...
    gambar pun cam ala2 nakal2 gitewww

    ReplyDelete
  24. skrg ni salu ada pre- wed shoot kan..
    comel2, yg real lg comel..
    tp arap2 depa kekal la sampai ujung nyawa okes..

    ReplyDelete
  25. gambar 1st tu sweet bangat!

    ReplyDelete
  26. gambar cantik selalu nya upahnya mahal...

    ReplyDelete
  27. bilalah g nk buat post wedding nih :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...