Friday, October 28, 2011

sano hotel ~ gigih berjalan walaupun LETIH


salam semua

ok2 .. tahu ada diantara adik2 yg nak tahu xtiviti kami seterusnya .. sory lah ye pic2 akak nie kurang memuaskan .. memang x bawa kamera besar gabak .. x der org nak care huhuh dgn anak2 layie .. x leh jamin kan .. jadinya camera kokak sony akak tuu jelahhh diusung ke hulu ke hilir .. ekekke

ok2 sambung citer lak .. cakap banyak2 kang kena marah .. pic banyak layie sebenarnya .. slow2 lah erkk , hurmm dah kenyang perut terus pak jamal bawa kami ke penginapan yg ditempat online oleh adik akak .. syukur sgt2 sbb hotel nie sgt2 selesa .. x seperti yg digambarkan dlm internet .. siap komen2 yg x munasabah layie .. konon2 nya otel nie x elok lahh ada lipas lahh huhuh jauh tullll bayangannya .. :)

lobi yg cantik .. kan



lepak2 sebelum cek in .. ok lahh kami menunggu selama 20 minit sbb kami masuk otel awal lah jugak lebih kurang 1.30 tgh .. hurmmm





amacam .. ok kannn ?? x sampai rm 100 bilik nie .. x silap akak .. untuk 4 hari 3 mlm cuma rm 385.00 sahaja :)


dah check in , kami dibawa ke kawasan bandar sekitar hotel kami .. tujuan nak cari kerepek2 nie lah .. etc pisang salai dan mcm2 layie .. fikir2 nak cari bayam dan tempe .. tapi x jumpe huhu .. yg jumpe pisang salai jee .. uishhh seyes rambang mata masa nie .. :)


tgkkk memang rambang mata kan .. kebanyakannya sama mcm yg ada di malaysia .. ada lah 2-3 yg berlainan tapi x berani nak rasa .. takut tekak x leh terima :)

ok nanti sambung layie ..


ps : BW punn slow2 .. huhuhu tenet slow sgt2 nie .. aduhhh letih !

15 comments:

  1. ok jek hotel tu
    luas nampak..agaknye dorg da upgrade kot kak
    lepas byk sgt komen2 xbest

    ReplyDelete
  2. seronok nye bercuti....

    a'ah ok je hotel tu...

    aler lagipun kita tido jap je kat hotel...byk berjalan kan kak...

    ReplyDelete
  3. seronok punya pasal..hilang letih jye kak..ye la..jauh2 dtg..lepak kat bilik je, rugi la kan...

    ReplyDelete
  4. macam cantik je hotel tu kak..mungkin komen2 lama kot..

    Best g jalan2 ngan family:)

    ReplyDelete
  5. jumpa kerepek nangka tak kak?

    sodap wooooo

    ReplyDelete
  6. Oklah Hotel tu kak..cantik juga..harga pun ok..
    wah..byknye kerepek..mmg rambang mata tgk.. ;)

    ReplyDelete
  7. waah bestnye jalan2 tmpt orang...

    mmg rambang mata betoi tuh~ ^_^

    ReplyDelete
  8. ok la tu kan...murah jgk hotel kt sana yer..

    ReplyDelete
  9. ahkakkk!! rindu nyer!!! br bkk blog akak.....wahh, sronok nyer cuti2 yer...

    ReplyDelete
  10. bestnya kak... hotel tu pun cantik berbaloi la harga dia..cam luas je tengok..

    kerepek? apasal saya cam lebih minat ceklat2 tu ek? hehe...

    ReplyDelete
  11. Mungkin disebabkan serumpun, tidak banyak bezanya antara hotel/tempat jualannya, kan Ieda? :)

    ReplyDelete
  12. ieda..memang betul2 rambang mata..banyak nya..

    ReplyDelete
  13. bestnya...cantik sanno hotel tu kak.bayaran pun berbaloi-baloi kan.banyaknya coklat2 tu kakieda :)..

    ReplyDelete
  14. wah, kalu dah banyak2 gitu, x tahu dah mana nak beli... kan

    ReplyDelete
  15. tq for hotel tips kak..mmg tengah cr info psl jkt utk trip bulan februari thn dpn..kongsi lg kak :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...