Monday, October 10, 2011

REZEKI dari jagaan ANAK ~ syukurrrr


salam semua

balik amik nina dan sabriena tadi mereka btahu ada jamuan bday kawan mereka di jagaan anak akak nie .. hurmm banyak makanan yg lebih , kebetulan makanan2 di bungkus siap2 .. budak2 kebanyakannya x nak ambil .. soo nina & riena amik banyak pulak .. hurmmm dah rejeki kan .. selamat akak x yah masak ari nie .. :) bagus mak budak tuuu x lah membazir kalau mcm nie kan .. dia siap bungkus2 kan utk semua budak2 di jagaan tu .. kalau tuu x lah makanan tuu di lecuh2 kan .. soo kalau dah bungkus2 sorang satu senang , mana yg nak lebih boleh ambil lebih ..


 mee hun grg .. balik rumah akak panas kan dlm micro .. :)

 setiap bungkusan di sertakan sekali dengan nuggets dan sosej ... :) memang budak2 suke kan :)

siap ada roti jala lagi .. rajin betul mak budak nie ! ...


alhamdulillah , murah rezeki mak bday boy nie .. menjamu makan kepada org2 adalah amalan mulia , bila x habis tidak baik dibazirkan :) .. idok lah menaya nama bday boy tuu .. adehh lupelah pulak akak nie huhuhu

SOOO SELAMAT MENU PTG NIE, ALHAMDULILLAH
.. JEMPUT MAKAN SEMUA !!!


21 comments:

  1. alhamdulillah rezeki.tak yah akak msk hr ni.moga dia murah rezeki bersedekah

    ReplyDelete
  2. rezeki..rezeki...
    rajin mak dia..:0

    ReplyDelete
  3. wah memang bnyak 2 dia buat makan kan kak.bnyak lebih 2.

    ReplyDelete
  4. ini namanya rezeki datang lam pinggan..hehe~

    ReplyDelete
  5. ini pun dh terlebih dr kenyang ni kak.alhamdulillahkan...

    ReplyDelete
  6. sedekah tu kan lebih tajam dari doa..

    ReplyDelete
  7. alhamdulilah rezeki..sedapnyaaaa

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..bagus mak budak tu,kalau tak buat macam ni mesti penyudahnya biang je sebab da takde orang nak makan kan..rezeki akak anak beranak tu :D

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Ieda

    nyam nyam
    simpan duit dlm tabung...he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah kak..rezeki..byk dia bekalkan...

    ReplyDelete
  11. rajin mak dia...moga murah reeki dia....;d

    ReplyDelete
  12. suka mcm ni kak..xpyh nk masak dah hehe...murah rezeki family budak tu =)

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..itu lah namanya rezeki kan kak...

    nak nuggets tu kak...hehe

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah..rezeki jgn ditolak...

    ade roti jala...sedap tuuu...

    ReplyDelete
  15. wow........
    rezeki ieda anak beranak..
    kadangakala kita pernah buat kebaikan,
    namun dibalas tanpa kita sedari..

    PS: cutilah eida dari masak eik hari nie.. hehhee

    ReplyDelete
  16. waaaa.. nuget nuget!

    alhamdulillah,rezeki...

    ReplyDelete
  17. roti jala yg menggegar perut pagi2 ni... hehe.. laporrr...

    ReplyDelete
  18. alhamdulilah..murah rezeki klu kita jamu orang kan kak...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...