Wednesday, October 19, 2011

RABU tanpa KATA ~ ahahhahah


salam semua

sanggup buat tak ???


ps : akak mula bercuti hari nie .. doakan akak selamat pergi dan balik .. akan ke KL ptg nie :) miss akak tau !! ecehhhhhhhhh

36 comments:

  1. keh keh keh...cian budak nie....

    ReplyDelete
  2. Ololololo ciannya dia hihihi

    ReplyDelete
  3. Alahai siannye...
    Tak sanggup nk buat kat anak mcm ni..

    ReplyDelete
  4. alahai..tak sangguplah kak.

    datang KL buat apa tu?

    ReplyDelete
  5. kuat betul tape tu hehe..slmt bercuti!~

    ReplyDelete
  6. owh, syok nye bercuti!!!

    jaga diri kak...

    ingatkan akak sangkut zahrien cam tu tadi

    ekekekek

    ReplyDelete
  7. hehe.. mangsa fotografi parent ni

    ReplyDelete
  8. kalau kita buat cenggini ngan anak2 kompom polis datang lepas tu...

    ReplyDelete
  9. Tak sanggup nak baut macam ini.

    p/s: Selamat pergi dan balik ieda..

    ReplyDelete
  10. akakakakakakkaaka tak sanggup tengok....

    ReplyDelete
  11. jahatlah org yg buat tu...

    ReplyDelete
  12. siannyaa....nk tlg selamatkan dia! hehee

    ReplyDelete
  13. Drpd dera bek gantung xbtali gini, budak tu pun xsakit...hehe

    Slmt jalan2 kak, enjoy your self ok..

    ReplyDelete
  14. adoi!! siannya..

    p/s - semoga slmt pergi dan slmt kembali ^^

    ReplyDelete
  15. olorrrr.... cian dia kak...
    sy x sggup kak nak wat anak cmnih... hehehe...

    slmt pegi dan balik kak...
    hati2 di jln raya k...

    ReplyDelete
  16. opssss... sungguh ku x sanggup huhu

    ReplyDelete
  17. mak bapak budak ini pening kot. kesian kat dia, tak pasal2 melekat kat dinding

    ReplyDelete
  18. oo..ciannya.

    take care sis

    ReplyDelete
  19. omputih mmg gilos sikit..haha

    ReplyDelete
  20. tak sanggup nak buat gitu rupa tapi comel laa..

    ReplyDelete
  21. budak ni mesti jenis suka berjaln sgt..tu mak dia bt mcm tu..huhuhuh..

    semoga perjalanan pergi dn balik slmat kak

    ReplyDelete
  22. tak sanguup buat mcm ni tau... sian kat anak tu... hehe

    ReplyDelete
  23. misti jenis budak tak reti dok diam ni
    haha

    ReplyDelete
  24. sy ngah pkir ni nak wat kat sape..hahah..

    p/s: sis,t sy follow balik ea.. kat opis xtau nae xleh nak follo lak..

    ReplyDelete
  25. ape pun tak bleh

    hahahaha

    ReplyDelete
  26. Kesian si comel tu.. Bukan pernah masuk paper pasal parents yang buat anak macam ni ke? Kalau tak silap diaorang kena tahan...




    Tc kak. ;)

    ReplyDelete
  27. hyper sgt kot budak tu.. hehe..

    selamat bercuti ye kak.. smga selamat pergi & kembali.. happy holiday..

    ReplyDelete
  28. ieda..alahai tak sanggup

    ReplyDelete
  29. husband saya selalu cakap nak gantung afeef kat dinding camtu hehehe...pengaruh movie :p

    ReplyDelete
  30. tak smpai ati tp bila tgk gambar ni comel lak ehehe...iskk tp jgn skali2 terpikir nak buat.akak bercuti jalan2 ke g kl tu...taknak g jb ke..kalau g jb jgn lupa bwk sabun :)

    ReplyDelete
  31. kesian bdk tu, mesti hiper aktif gile tu..

    ReplyDelete
  32. siannya si comel ni...mesti makayah dia punya keje =P

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...