Friday, October 28, 2011

PLIUT mall ~ jalan2 cuci mate je


salam semua

hermmm lepas ke kedai2 kerepek tuu kami teruskan perjalanan ke mall berdekatan .. cantik mall nie tapi dari luar nampak buruk tau ! .. x teringat lak nak snap pic kan .. sbb masa nie dah mlm lah .. lebih kurang kul 6 petang waktu indon = jam 7.00 mlm waktu mesia .. hurmmm kira lewat sejam lah dari waktu di mesia .. thats why kedai2 disana tutup awal ..:)

 mall mcm nie je masih beroperasi sampai jam 9 mlm ( waktu jakarta ) .. sbb dah x der tempat nak makan maka perjalanan dlm mall di singkatkan sbb same je mcm di mesia cuma rege2 yg diletakkan ribu riban ekekke , kami naik atas bhg atas mall nie utk menikmati makan malam kami :) .. soo kami jalan2 cuci mata je kat situu .. dah agak2 anak2 keletihan kami balik hotel :)



 seeee jalan2 cuci mata .. tgk same dok rege ngan kat mesia .. 
murah sikit lahhh :)

 ada wajah letih tak huhuhu



 anak2 yg maintain senyum walau tahu mereka keletihan .. dah tebayangkan katil otel kata nina .. ekkekek tgk lah tok ayah mereka .. kemain layieee :)


 kami pilih makanan steam boat mlm tuu .. x nak makan berat huhuhu sbb dah mlm kan .. sgt2 sedap cuma akak x berapa nak lalu , mgkin kerana 1st time makan kan :)


 nie yg akak makan .. x habis punnn uhuhuh

nak balik otel dahhh
sempat layie bergambar ngan my LOVE mom ! .. haaaaaaaaaa kalau perasan zahrien dan ayahnya x ada kan .. hurmm mereka dah terbungkang tidoo kat otel .. x daya nak ikut kami jalan2 ekekeke :)


ok tunggu nest entry .. akak balik kg nie .. semua entry auto publish tau .. lepas2 nie akak BW ye .. bye semua .. eppyy weekands :)


7 comments:

  1. bestnya kak dpt jalan2..jeles T_T

    ReplyDelete
  2. wahhh... syoknya jalan2 tuh kak...
    byk soping???

    ReplyDelete
  3. waoww...mmng seronok jalan2...dan mesti berjuta2 rupiah soping ...

    ReplyDelete
  4. tumpang hepi tgk akk jln2 satu family :)

    berganda hepi bila semua family ikut kan kak..jd tak risau sbb semua ada dekat dgn kita :)

    ReplyDelete
  5. uik.... leh singgah umah saya kat Kuningan ... dekat je dgn Pluit Mall tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...