Thursday, October 27, 2011

perjalanan bermula ~ KTN ke KL


salam semua

ok lah slow2 akak update nie .. perjalanan dari Ktn - KL - Jakarta .. maklumlahhh pic banyank .. nie punn akak edit dirumah dan entry hanya tekan publish sahaja .. hurmmm perjalanan memang amat2 memenatkan , sbb akak dari ktn kan .. kena ke KL dulu , lepas tuu barulah ke Airport .. 

x yah cakap lah penatnya sbb anak2 hari rabu tu masih sek .. jadi habis je sek akak terus berlepas ke KL , ke rumah MIL adik akak di subang .. sooo moh layan pic versi pertama kami ! .. :)


keletah anak2 dlm kereta .. akak dari ktn bersama mak dan ayah :)

kami berhenti makan di RNR mana tah .. x ingat dah ekkeke


masa nie dah jam 6 petang .. penat x sah cakap , makan punn main telan2 je  .. muka masing2 dah membayangkan kepenatan travel kami kan .... bersama ummi yg memang setia kemana sahaja bersama akak sekeluarga .. nak2 skrg nie akak dah nak duduk dengan mereka .. :)

ps : internet di opis akak nieee slow ya tuhannnn .. sabar ye kawan2 , adik2 yg akak sayangi .. slow2 akak BW yee ... semua akak akan jenguk .. jgn risau tau ! .. ( adoiii budget ayat popularrr tuuu ekekek )


17 comments:

  1. lama x natap pic akk...cantek hehehe
    kalo holiday n traveling mmg penat..lg2 dh smpi umah..lg penat2..ada bwkan ole2 tuk el x..lupa letewwwwwww

    ReplyDelete
  2. wahhhh... sonot nih travel jauh...
    cpt kak hapdet...
    x sabo nak tgk pic kt jakarta...
    ader sebenier tak????
    nak jgk.... hahahaha... muke tak malu....

    ReplyDelete
  3. lama tak jengah ke sini..
    oo..gie hliday ye kak..jauh tu..
    cepat2 story mory kat sini.nak baca.....

    ReplyDelete
  4. kt cni pn samer. lembab.. x tau naper... uish... jauh jalannyer tuh... tapi anak2 dh besar2 nih sng skit kot yer kak?

    ReplyDelete
  5. penat pon berbaloi la akak..dapat bersama keluarga kan :)

    internet kat opis dkna pon sama jugak akak :(

    ReplyDelete
  6. cpt2 update kak tak sabar dah ni :)

    ReplyDelete
  7. xsabar nak dgr citer org pi jalan2...hehe chaiyok kak ieda chaiyokk

    ReplyDelete
  8. x sabar nk tgk n3 travel kat jakarta.. msti best kan..

    ReplyDelete
  9. Mesti banyak siri catatan perjalanan Ieda ni. :)

    ReplyDelete
  10. berjalan dengan mak kita memang rasa best jerk kan kak....

    ReplyDelete
  11. penat2 pun sure berbaloi bl dh smpai jkarta kan kak?

    ReplyDelete
  12. Ieda tepeklah gambar banyak-banyak. Kakak sukalah tengok bujang ieda tu. Encem...:)

    ReplyDelete
  13. Penat tapi berbaloi dapat menghabiskan cuti bersama keluargakan kak.. ;)

    ReplyDelete
  14. ini cam entry pemanas ni...lps ni siaplah melambak2 lar kuar gambo hehehe

    ReplyDelete
  15. penat tapi seronok kan akak...tambah2 lagi jln2 ngan famili trsayang...hehe

    ReplyDelete
  16. akak nak duduk pekan ke? wah jauh tu nak berulang hari2... anak2 sekolah kat mana?

    leh la lalu rumah saya hari2 kak.. ;)

    ReplyDelete
  17. penat tapi happy kan kak...dapat meluangkan masa ngan anak2 n family kan kak...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...