Thursday, October 6, 2011

oh tidaaaaaaaaaak HALIM OTHMAN dah nak nikah !!


salam semua

WHAT !! ... hero malaya sorang nie nak nikah ... huhuhu akak minat gila nieeee .. HALIM OTHMAN lahhh , dah lama membujang nie ... kegilaan ramai .. dolu2 kannnn citer dolu2 nieeee .. akak minat tahab terbabas lahh kat dia nie .. masa tuu akak lum kawin lahhh .. minat sgt sbb akak suke ngan jejaka yg ada misai uuuuuuuu .. kumis tuuuu x tahan ekekekkeke .. hermmm kisah lama nie ..

gile lama baru dia jumpa pilihan hati kann .. katanyaaa lah .. dia dah punn 48 tahun kannn sungguh2 mencari calon nie .. rasa x sabar nak tgk pilihan dia .. mcm mana orgnya kan .. sure ramai yg ternanti2 ... 

yelahh dia kawin usia 48 tahun ok layieee .. stilll macho dan nampak tegapp lagi .. kalau kita org perempuann nieee .. harus mak pak x tidur mlm kannn huhuhu , zaman akak dulu kalau perempuan x kawin usia 25 tahun tuuu , mak ayah dah x tido mlm dibuatnyaaa .. disebabkan perempuan lahh mereka semua risau .. kalau lelaki .. hermmmmm umur 60 baru nak kawinn pun x jadi heran kann .. BETUL tak ?? :)


Temui Bakal Isteri, Halim Othman Rancang Nikah



PETALING JAYA: Penyampai radio Suria FM, Halim Othman memberitahu akan menamatkan zaman bujangnya sebelum mencecah usia 50 tahun. Halim yang baru menyambut ulang tahun kelahiran ke 47 tahun yang disambut pada 28 September lalu bagaimanapun tidak menolak kemungkinan akan berkahwin pada tahun hadapan.

Ditanya mengenai bakal isterinya itu, Halim berkata dia tidak mahu mendedahkan identiti wanita tersebut kerana takut perancangan untuk berkahwin tidak menjadi.
"Apa yang pasti saya akan mengakhiri zaman bujang sebelum usia mencecah 50 tahun.
"Bagi saya ia bukan sesuatu yang pelik kerana arwah ayah saya juga berkahwin ketika usia 50 tahun," ujarnya.

Dalam perkembangan lain, Halim berkata dia semakin selesa mengendalikan pagi Breakfast @Suria bersama-sama Sharifah Shahira (Sheera) dan Zizi. Baginya tumpuan mereka adalah bukan untuk mengejar kedudukan siapa paling hebat tetapi lebih kepada untuk memuaskan hati pendengar dengan menyediakan hiburan serta informasi berguna.

"Untuk saya untuk mengejar nama dalam bidang ini sudah berlalu kerana kini apa yang lebih penting adalah untuk memenuhi kehendak pendengar," ujarnya

sumber : hmetro


uols setuju ke dengan isu kawin lambat ?? kalau perempuan lahh .. kalau lelaki x kesah kan .. akak risau sbb akak samee mcm mak dan ayah akak koot ekekke .. insyaallahhh , jgn risau adik2 diluar sana , kalau dah ada jodoh x akan kemana kann .. banyak kan berdoa .. allah tuu maha kaya .. dia kan pencatur kehidupan kita yg paling AGUNG ! ... :)

39 comments:

  1. tahniah halim!!saya putar lagiii...hehehe..

    ReplyDelete
  2. sy x mnt lgsg halim othman, x suke dgr suara die yg ala2 ngade2 tu, hehehe

    spe la wanita bertuah tu ye :)

    ReplyDelete
  3. walaupon badan dia sekarang nie dah sedikit gempal tapi dia tetap macho... semoga apa yang halim rancang terlaksana jugak...

    p/s jumpa kat putrajaya last week, konsert suria.fm

    ReplyDelete
  4. tak minat..tapi saya & kwn2 penah bergambar dgn dia. terjumpa dlm satu majlis tu..masa tu dia tgh naik.

    ReplyDelete
  5. sapelah bakal isteri halim tu yer..
    x sbr nak tau ni..

    ReplyDelete
  6. umur dia dah 48? tp nampak muda

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, sampai jugak jodohnya kan...mudah2an kekal ke akhir hayat

    ReplyDelete
  8. congrats even mcm dah terlambat kawen...

    ReplyDelete
  9. tahniah!!!sampai gak jodoh

    ReplyDelete
  10. bagus lah.dh tua sgt dh dye ni.hehehe

    ReplyDelete
  11. baguslah dah jmpa calon...
    dah lama duk membujang tuh... hehe
    smoga kekal bhgia hgga ujung nyawa...

    ReplyDelete
  12. suker statement dia.. tak mau kecoh takut tak jadi kawen.. bagus jwpn mcm tu. ni stgh artis, puji melambung pastu tak jadi atau separuh jalan. mmm... semuanya jodoh kan

    ReplyDelete
  13. kenapa akak nk risau...akak kan dh selamat berumhtgga... :)

    pd G...seeloknyaa jgnlah lambat sgt perempuan berkahwin..bukan apa kena kira pelbagai faktor gak..tahap kesuburan semua..

    tp kalau jodoh tak dtg lg..siapalah kita nk menolak ketentuanNya...

    ReplyDelete
  14. bgslah dia kawin tahniah

    ReplyDelete
  15. zaman skang ni dh tak jd masalah sgt kan kalau pompuan lmbt kawin.dorang lg ske tak kawin benonye sbb skang ni ramai yg dah berkejaya sendiri.tp bila berbalik pd soal agama ke...perkahwinan mmgla ptt kan.tak sbr jugak nk tggu siapa calon halim ni.mudah mudahan impian dia tercapai :) wah akak minat org berkumis rupanya :)

    ReplyDelete
  16. saya putarrrrrrrrrrrrrrrrrr....

    ReplyDelete
  17. Perghhhh!!! Tahniah!! Sronok dgor berita kawin2 ni.. ;))))))

    ReplyDelete
  18. akhirnye kawin gak die kan akak....aku dok tunggu le die kawin nie.....

    ReplyDelete
  19. budak2 muda mungkin tak risau..
    tapi kalau saya saya risau la..
    bukan sebab takut orang kata ke apa..
    tapi lebih kepada anak la..
    kawen lambat,dapat anak pun lambat..
    takut terlambat nak besarkan anak jugak...
    sedar2 tak sempat nak dapat cucu..
    heheheh..
    sekarang pun anak baru sorang mula saya dan suami menyesal sebab kawen umur 25.kan bagus kalau kawen umur 20.mesti masa tu saya masih kuat untuk hamil banyak kali..hgeheh

    ReplyDelete
  20. kawin awal lai bagus...coz anak n mak nanti sama baya jer.....
    tp kalau dah d takdirkan kahwin lambat...nak buat camaner kan??? sudah d tentukan olehNya

    ReplyDelete
  21. dah smpai jodoh dia kak.xsbarnya nk tgk gmbr bakal isteri dia.hihi

    ReplyDelete
  22. eh 47 dah umur dia ek? mmg tak minat dia ni sebab tak minat laki berkumis sgt hehe. dulu suka dia sebab ada rancangan roda impian tu

    ReplyDelete
  23. tahniah buat abg halim....klu jodoh ada... tak kemana akhirnya

    ReplyDelete
  24. akhirnyer... bkn LO yer? ;p

    ReplyDelete
  25. Aduh kak..dah byk kali dah dgr die ni nak kawen tp kawennye tak jugak.. Asiklah ckp thn depan thn depan...nan hado...

    hope kali ni betullah ye..

    ReplyDelete
  26. akhirnya, tamatlah zaman bujang dia nanti

    ReplyDelete
  27. @Mama Gee dikkk baca betul2 statement akak tuu :)

    ReplyDelete
  28. hehe..siapa la agak2 nye kan.. :D

    ReplyDelete
  29. eloklah dia nak kawin..lagi pun dia mampu kan..

    ReplyDelete
  30. dh byk kali halim ni jumpa calon...hrp2 kali ni jadi la yer, tinggal lah LO sorang2...
    minat ngan diaorg ni as a deejay...bes suara diorg,
    sbb tu skrg sy lebih byk dgr suria.fm

    ReplyDelete
  31. oo jejaka pujaan hati akak dolu2 rupa-rupanya...

    kak ujung tahun gi Cameron sama2 nak?
    pergi puluh kali pun tak jemu kan?hehe...

    ReplyDelete
  32. saya tunggu anuar zain kawin.. :D

    ReplyDelete
  33. klu pmpuan kawen lewat takut monopuos la xde zuriat, klu lelaki xpe...hehe

    ReplyDelete
  34. harap2 dia subur lagi..

    hahahaha

    ReplyDelete
  35. semoga jodoh berkekalan ke akhir hayat..amin :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...