Tuesday, October 11, 2011

nur amnee adriana yg SEKSI ! ~ aduhhh


salam semua

ok2 ... tgk tajuk pasti ada getaran di jiwa uolss kan .. ekkeke .. alahhh nie kisah anak buah ke tiga akak nie ... anak adik akak , NUR AMNEE ADRIANA , bukan retis wokeh ! .. sooo memang seksisss sikit kali nie .. ekkeke kebetulan masa nie mak akak nak mandikan dia .. sblm dimandikan .. akak bukak sana bukak sini lepas tuu amik gambooo ! ekekke

nak tahu masa bukak itu dan bukak ini niee , tetiba dia tencing ! ... sibbbbbbbbb baik akak dah tutup ciap2 ekekek kalau idokk mauu mandi kejap akak .. :) geram tgk amnee .. dah semakin besar , buka mata mcm budak dah nak masuk setahun .. dah mula nak bercakap2 .. 

haaaaaaaaa kowang pasti dah tahu bahasa apa yg digunakan kan ..:))


sejibik ayah dia ! ... ahahahha kata mak dia x perrrr lepas nie dpt bb boy wajah dia lak .. amboi2 ... x sabar nampak ekekek



siapppp ! dan lena lepas dpt susu .. :)

dah jaga .. suke atas dukungan grand nanny ..


suke wangi bb kan .. rasa segar .. rasa mcm nakkk je ! tapiiiiiiiiii apakan daya , ku tidak mampu layie ... ok2 no tocing2 .. dah syukur dah ada 3 org tuuuu ! skrg nie pentingkan

KUALITI dari KUANTITI ye dok ???


30 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    comel nyerrr nur amni

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. comelnya kak

    rindu bauan baby ni

    ReplyDelete
  3. Kakak tengaok pun gerammmnya. Celik mata dia nampak cerah & cerdik. Sukalah kakak:)

    ReplyDelete
  4. comelnyer die...mmg geramkan tgk baby ni...

    ReplyDelete
  5. salam,akak,.


    ni amnee anak k.mama kn?,..hehe,.meh2 ke blog sy,.seprais,.hehe,.

    ReplyDelete
  6. ala jgn la cengginiiiii...........terus rase nak bebaby lagi!!huwaaa..rindu bau baby!!

    ReplyDelete
  7. Comelll nyer..

    Mata siap pandang kamera lagi :D

    ReplyDelete
  8. comel sangt...
    geram nya...
    nak baby jugak..:p

    ReplyDelete
  9. alaaa... kak ieda comey geramm tgk... dah la nomi ni geram tgk baby gegirl ni.... hehe

    ReplyDelete
  10. comelnya!
    kak ieda bila lagi?
    hehe

    ReplyDelete
  11. Salam...comel dan matanya cantek..:)

    ReplyDelete
  12. mmg bestlah kak klu ada baby....bau baby wangi je...

    ReplyDelete
  13. Alahai comeinyaa..dia.. dah mandi best laa bau baby..nie.. :)

    ReplyDelete
  14. alahaiiii comels...nama pon sedapp.

    ReplyDelete
  15. keh keh keh ...lieya selalu gak kene kak...tapi kene ngan dayyan la...ha ha ha....abis kene tembak...tembakan budak lelaki dasat sikit kak...mmg tempat ...

    comel bb ni kak....rindu bau bb...geram lak tgk hah....

    ReplyDelete
  16. betul tu gak...kualiti dr kuantiti..tu saya gomol bb saya alana tu hari2..mn tau dah xde bb pas nie..hahahahaha

    ReplyDelete
  17. hihi comelnya,nama pun sedapnya.hihi.

    betul kak,yg penting diorg dpt yg terbaik

    ReplyDelete
  18. wah!! cumelnyer seksis ituew tidor..... windu bau baby jugak.. huhu

    ReplyDelete
  19. alololo...comelnyer...geram dgn bb tecit ni, klu dpt bb suka cium2 & gomol2 sampai bb tu nangis...kejam x? xkira la geram pya psl...ekekekekek

    ReplyDelete
  20. wahhh sgt bolat mata dia..cumil2.nak pinag tuk baby syafiq blh?

    ReplyDelete
  21. tido pelok bantal..macam orang besar. :)

    ReplyDelete
  22. bdk2 skrg kan kak baru baper hari mata kemain pndai tgk org..dulu2 kalau mak citer,asyik tidur aje hihi

    ReplyDelete
  23. pom sama...rindu bau bb..... sy pon cukup laa 3 yg ada nie....

    ReplyDelete
  24. woh sexy gila hihihi
    org kt bau baby mcm bau syurga

    ReplyDelete
  25. comel..name mcm ank dara intan..ade name adriana..hehhehe

    ReplyDelete
  26. comelnyer baby...
    rindu nk bau baby...
    sedap !!

    ReplyDelete
  27. haih bestnyeeeee nk baby..mlm tadi siap termimpi2 dpt baby..haih..sama2 la kita usahakan yek..hehe

    ReplyDelete
  28. win suka bau baby juga..cute baby tu kakieda, matanya cantik sangat :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...