Sunday, October 9, 2011

maggie CUP pulak



salam semua

huuhuh dah lama teringin nak makan maggie in cup nie .. alhamdulillah dah dpt mkn mlm semalam .. ekekekek , tu pun makan rahsia2 dlm bilik komputer akak .. ekekek kalau makan depan anak2 sure x cukup ..
tapi kannn akak makan sebekas nie punn x cukuppp lapar lagi huhuhu :)


aduhhh sedap kan .. terliuq toksah cakap
dah .. dah udah2 leer melopong tuuu , pi kuar dan beli .. dan nikmatinyaaaaaaaaaaa

ohhhhhhhhhhhhhhhh slurpx3 :)



27 comments:

  1. SEKALA SKALI MKN..MMG BEST... kalo maggi cup..suka y tomyam...

    ReplyDelete
  2. ieda..acik pun maggi cup tomyam..tapi tak selalu..setahun sekali pun susah nak makan maggi ni

    ReplyDelete
  3. sedap kan??? makan panas2, perghhh...meletop!

    ReplyDelete
  4. umah kiter ada satu..ntah bila nak tuang air panas..nak mkn ramai tak cukup.keh3

    ReplyDelete
  5. huhuhu akak saje close up dekat2 kan.... :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    kesian anak2 ...he he

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. kalau sy .. sy suka yg parasa tomyam .. sedap kak .. tp kan .. sy tak boleh bl 1 jer.. pasal2 anak2 nak jugak .. jd kena bl 5 termasuk suami tp bila 5 cup baik saya beli yg dalam peket .. dpt 5 paket dgn harga yg murah ... haahah...maggi cup ni mahal sikit...

    ReplyDelete
  8. Perghhhhh!! Layanzzz mkn maggie ;)

    ReplyDelete
  9. sy tk pnh beli lg kak maggi cup..selalu maggi bungkus je :)

    ReplyDelete
  10. mkn time lapa nie confirm kenyang..hehe

    ReplyDelete
  11. tak terliur pun kak.sebab suya mmg kureng sikit makan maggi. :) kureng bnyk kot.. setahun 2-3 kali je makan :p

    ReplyDelete
  12. maggi cup ni rasanyer lain dr yg lain,cam tak sama je makan yg dalam peket tu.....hehehhe....

    ReplyDelete
  13. alya suke sgt, ritu mase duk hotel asik mkn aje..
    riso mak taw, dh la mahal die caj.. rm5 hengget pe cup.. ;-p

    ReplyDelete
  14. dah lama tak mkn maggie cup camni. dulu zaman blajar, hari2 mkn maggie cup tu, kalo tak mkn, rasa rindu pulak

    ReplyDelete
  15. sejak maisara besaq dah ni saya
    pun tak makan megi depan dia..takut dia mintak..
    tak berapa elok kan untuk anak2..
    dulu masa dia kecik lain la...
    dia tak reti lagi nak mintak2 ni..
    tambah sekarang ni pedas2 pun dia makan tak mustahil megi pun dia boleh mintak..
    hehheh

    ReplyDelete
  16. maggi perasa pe tuh kak ieda?

    ReplyDelete
  17. dr pagi td M.hakim suruh akak msk maggie...belum smpt lg nk buat ni,
    sekali sekala jer akak layan dia mtk maggie...tp stok maggie sentiasa ada kt umah..hehhheeh

    ReplyDelete
  18. makan plak time hujan2.hihi.

    jat plik kak,kalau rasa nk makan megi kan,xpenah pun dapat habeskan.xpenah pn.huhu.

    ReplyDelete
  19. kdg2 mkn mege cup ni best jugak..lagi2 mee dia kenyal sikit berbanding yg bungkus punya..

    ReplyDelete
  20. terasa nak masak maggie jugak ni.. heHE

    ReplyDelete
  21. Akak, pos la kat sini. Susah nak makan maggie kat korea ni.. Kebulur saya.

    Makanan halal mmg tak de langsung...makan roti je la jawabnya

    ReplyDelete
  22. anak sy pun suka megi,,kalau nak mkn mmg kena sorok =P

    sesekali mkn oklah mmg feelingkan kak :)

    ReplyDelete
  23. sedap ke maggi cup ni ieda?

    yus tak terliur sbb tgh kenyang kot..:)

    ReplyDelete
  24. betul la kak,izan pun dh lama tak mkn yg dlm cup ni,mkn yg dlm paket,masak siap2 bagai hihi.sekali sekala best jugak mkn yg mcm ni kan

    ReplyDelete
  25. ini makanan akak kat opis, kalau malas nak beli makanan waktu tengahari. memang sedap, maggi cup ni lembut skit.

    ReplyDelete
  26. lamanyaa tak makan megi in up nih... kalau pi jalan je selalu beli..senang nk makan lam bilik hotel.. :)

    ReplyDelete
  27. wah sedapnya..tp sekarang tengah mengandung..hehe dah habis pantang nanti nak makan ar...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...