Saturday, October 29, 2011

Lorrr dah PUTUS KE ?? ~ abby oh abby


salam semua

terkejut ngan berita nie .. x lah terkejut sgt ekekek gempak je akak niekan .. tapii akak suke mereka berdua .. x sangka lak mereka dah putussss huhuhu sabar ye abby .. kena banyak2 berdoa .. mana tahu si zul nie sedar kan .. akak doa sgt2 mereka nie menjadi berdua huhuh

Abby Abadi Akui Putus Cinta Dengan Zul Ariffin


Abby telah mengakui yang dia dan Zul Ariffin, yang pernah berlakon bersamanya dalam siri Gerak Khas telah putus atas sebab-sebab yang dia tak mahu dedahkan melalui blognya.

Sehingga ke saat Sy menaip utk entri ini, Sy mmg tak segan utk akui yg Sy mmg sayangkan dia. Sayanggg sgt2! huhu… Tp keadaan, masa, org2 tertentu, yg bweekk (:P) semualah…. nmpknya tak menyebelahi kami. Berat sgt Sy nk share kan hal ni sebenarnya, …. tp, takpelah….. Biar Zul happy dgn kehidupan dia skrg. Sebab apa kami tak buleh lg berdua, biar Sy simpan jer. Yg pasti, Sy tumpang gembira dgn apa yg dia ada :) Mungkin dia tak sedar yg Sy ni selalu ada di sebelah dia selama ni. :(

Sy……… mmmm, di duga lagi…… Sedih mmg tak tergambar dgn kata2, tp Sy redha dgn ketentuan NYA….. Mungkin ada kesilapan Sy, yg Sy lakukan tanpa sedar sebelum ni, & skrg inilah balasan tuhan pd Sy. Sy terharu sebenarnya dgn doa dr semua yg mengharapkan kami bertemu jodoh sebelum ni, tp apakan daya……… Sy pun mengharap ‘sesuatu yg terbaik’ sebenarnya… tp INILAH TAKDIR SAYA :)

Sy sedih…….. sgt sedih utk terima ‘kehilangan’ ini………. tp Sy takde kuasa utk ubah keadaan. Sy cuma nk org yg Sy sayang bahagia dgn apa yg dia mahukan. Insyallah, masa susahpun buleh jer cari Sy. :,)
“SELAMAT ULANGTAHUN YG KE 25″

jodoh pertemuan ditanggan tuhan kan .. kita hanya merancang !

22 comments:

  1. yakin dengan ketentuan Dia.. mesti ada yang terbaik tuk mereka berdua :)

    ReplyDelete
  2. insyallah..ada jodoh y tbaik buatnya nnti..

    adaka aby skit truk n msuk spital bru2 ni sbb ppisahan ni???

    ReplyDelete
  3. ada yang terbaek untuk abby ...insyallah

    ReplyDelete
  4. Kesian Abby... besar sungguh ujian dia terima..

    ReplyDelete
  5. mesti dia betul2 rasa keseorangan..tapi anak2 kan ada..fikirkan anak2..

    ReplyDelete
  6. kesian kat dia, sedih aritu bila baca kat blog dia

    ReplyDelete
  7. semoga abby tabah selalu..

    dpt selami apa yg dia rasa...sabar ya abby :)

    ReplyDelete
  8. Mungkin ada hikmahnya disbalik apa yg trjadi.. Kn kak? ;)

    ReplyDelete
  9. klu dah gitu takdirnya.. Moga abby terus kuat dan tabah..

    sy pun sebnarnya suka pada mereka dan mengharapkan mereka berkahwin.. tp DIA Maha Mengetahui..


    Agaknya 'ex asben" abby kalo tahu mereka happy tak? ops!!!

    ReplyDelete
  10. takpela kak abby, mgkn ada jodoh yg lebih baik

    ReplyDelete
  11. el pun rs derang nie sesuai sgt bersama..sayang lor berpisah..sian abby...mayb ada yg lebih baik dr yg dulu

    ReplyDelete
  12. cantik muka abby dalam pic ni,tak pe,jodoh pertemuan di tangan tuhan

    ReplyDelete
  13. dah tak de jodoh..mngkin ada hikmah di sebalik semua tu...

    ReplyDelete
  14. kesiannya...mesti mak ayah zul tak restui ....jeng! jeng! Jeng!....

    ReplyDelete
  15. makin stress la dia nmpaknye...

    kesian pun ada...

    semoga ada yg lebih baik menanti..

    ReplyDelete
  16. moga2 abby bertemu dgn seseorang yg lebih baik.. aminn

    ReplyDelete
  17. ada hikmah d sebalik semuanya...
    bkn sng seorang ibu yg sdh mempunyai ank2 utk mencari pengganti..

    ReplyDelete
  18. salam kak..lame tk tinggal komen kat cni..entry2 jakarta akak pon baca kat google reader jek..(sbb opis blocked blogspot)..balik umah dh lupe nk bukak semula n komen..hehehhe

    ReplyDelete
  19. nak buat mcm mana kan kak,
    jodoh x panjang,
    apapun insya-ALLAH,
    adalah tue jodoh ngn org lain....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...