Wednesday, October 19, 2011

KURUS kering kerana KEKASIH ??


salam semua

hurmmm ada ke org jadi kurus kering kerana " putus cinta ' ???
huhuhu siannnn , dasat erkk penangan putus cinta nie .. kenapalahhhh membahayakan diri dan merisikokan diri sedangkan , sidia tuuu dah punn bahagia dengan pilihan hatinya .. 

haaaaaaaa tu yg ada pilihan hati lain lahh .. kalau kita yg putuskan hubungan , rasanya x lah akan kurus kering mcm mayat idup nieee kan , uishhh rugi je kurus kering kerana si jantan yg x setia .. lebih baik maintainkan body , cari lain sebagai penganti .. mana tahuuu dpt yg lebih baik kan :)

huhuhu seyes takut ngan artis Hollywood nie , sure kenal kann .. DEMI MOORE katanya dah pun bercerai @ putus hubungan dengan suaminya yg handsome tuu .. katanya suami dia curang .. yelahh mana x curang ko tuu ngan dia jauhh beza .. 40 tahunn tuu masa demi moore berkawin dengan Ashton Kutcher , dah ghuper mak dan anak jeeeeeeee :)

 mcm mayat idup yg melayang2 ghituuu ... kurus GILA ! ... huhuhu astagfirullah ... cantik ke idok ???

pic : abang NARA

seorang lagi artis yg merana kurus akibat kekecewaan bercinta Maggie Cheung .. huhuhu dia nie lagi dasat .. tgk suar dia yg diikat tali pinggang tuu .. adehhhh buruk bebenooor akak tgk nie ...

ishhhhhhhh kita toksahlah jadi mcm nie erkkk .. walau dmlm situasi mana sekalipun kita .. kesihatan kita adalah yg paling utama .. bukan nye kita hidup dan bahagia kerana dia sahaja kan .. sebagai org islam , mati dan hidup kita hanya kerana kecintaan kepada pencipta kita yg agung iaitu ALLAH subhanawataalla .. insyaallahhhhh :)

33 comments:

  1. uihs...merugikan diri sendiri jer...
    bukan makin cantik pun bila kurus camtu

    ReplyDelete
  2. ala..maggie cheung tu cantik dulu kenapa lah jadik mcm tu...

    ReplyDelete
  3. dkna pernah alamai situasi nie...ermm..memang sedih dan makan hati..bukan setakat diri kita jer ditipu malah dia tipu mak dan kakak...

    tahap paling kritikal sebab kecian kat mak dan kakak turut serta tertipu dek lakonan si dia bersama familynya..."si dia & family"

    tapi sekarang dah ok dengan adanya mak dan kakak yang support dari dulu sehingga kini...

    biarkan dia dengan kehidupan dia yang terumbang ambing :)

    ReplyDelete
  4. loL lain nye rupa meka itu..

    kite sodih2 dorang sronok2 watpe ye dok? buang karan jek nok sodih2..

    kite dolu2 putus chinta putus tunang putus harapan relax jek...lg gemok ado lah..uhuhuhu

    ReplyDelete
  5. aku nak kurus tapi tak mo camni...mau laki lari oiiii!!!

    ReplyDelete
  6. uishh x cantik langsung.. cam tengkorak hidup ada la.. haha..

    ReplyDelete
  7. dh x cun demi moore.. pdahal dia ni cun giler dulu.. y maggie ni pon sama.. aiii.. pttnyer bla dh pus cinta.. mkin nk cntikkan diri

    ReplyDelete
  8. takut dgr kisah putus hubungan camni.. kat akhbar pun dah tunjuk statistik perceraian makin mningkat.. smpai dgr nak ambik tindakan berat kpd pasangan yg bcerai..

    ReplyDelete
  9. sian betul demi tul...awat lah jd cam tu dah ghope tengkorak idup...justin kutcher kan somi dia..no wonder dia cr org lain..dia kan muda

    ReplyDelete
  10. Dulu Demi tuh cantik masa citer Ghost.. adess dah jadi gini.. ikss..

    ReplyDelete
  11. tak lawa langsung..
    tak dak isi..:p

    ReplyDelete
  12. dah teruk kan klu dah jadik qhuper itu... ish2 mati kering la klu mcm tu... hehe..

    ReplyDelete
  13. ooo tidak baikle akak yang gemuksssni pulak....

    ReplyDelete
  14. Entah apa dlm fikirannya..

    ReplyDelete
  15. terlampau kurus pun tak cantik juga....

    ReplyDelete
  16. eh maggie cheung?
    mcm bkn die je... lain sgt. huhu

    ReplyDelete
  17. Hik3!!! Lawak2!! Tp kak ieda, ina ni pun jatuh kategori si KK ni jgk.. Pg td g spital timbang berat 36kg jgk.. Nk kata x bahagia.. Alhamdulillah!! Bahagia ssgt.. Cuma bdn mmg payah nak naik.. Huk3!! Sedeh!!

    ReplyDelete
  18. huhu,jat plak takut tgk,kurus smpai nmpak tulang.huhu

    ReplyDelete
  19. Harap tali pinggang tu kuat melilit kalau x sure suar tu melorot sampai kaki..

    ReplyDelete
  20. wahhahah..kurus sangat pun xcantik kan...ngeh3..

    ReplyDelete
  21. kurus tu xcantik la kak..
    sedang2 je... janji sihat kan...

    ReplyDelete
  22. sy kalo kecewa jadi gemuk...

    makan makan dan makan......

    ReplyDelete
  23. kurus gileeeeeeeeee...ashton hensem sgt.heran gak awat ashton nk kat demi moore yg agak berumur ni.last2 tinggal jgk..adeiiiiiiiii

    ReplyDelete
  24. salam singgah, ...emm kurus kering sangat..x sdpla buat bantal peluk..

    ReplyDelete
  25. terus nampak tak lawa! hehe

    ReplyDelete
  26. demi moore ke nih? hampir tak terecall..hmmm..tgk sampai tahap macam ni teringat christian bale yg super kurus semata-mata untuk filem 'the machinist'.. mmg kurus sgt..

    kes demi moore nih kes putus cinta ker? atau persiapan untuk filem yg memrlukan dia kurus begiru sekali??

    kalau kerana putus cinta mmg simpati sgt.

    ReplyDelete
  27. teruknya penangan cinta ni...terus jadi tak lawa....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...