Tuesday, November 1, 2011

KATE middleton is PREGNANT !!


salam semua

wahhhhhhhhh sgt2 hebat .. berita terbaru yg akak baca mengenai Kate , shes pregnant !! .. aduhhhhh tahniahh lahh kalau benar kan .. ecechhhhh .. ekekke yelah kan .. dah mcm2 spekulasi akak dgr mengenai kandungan kate middleton nie .. hurmmm betul atau salah x tahulah .. 

adakalanya wartawan nie suke membuat rumors untuk menaikkan ranting bacaan artikel mereka .. tul tak .. 
hurmmm dan berita kate ini pula adalah seperti dibawah ..


LONDON – Just five days into her marriage with Prince William – Kate Middleton announced that she is pregnant! Kate Middleton is pregnant with Prince William’s first child.   The announcement was made by Kate with her friend Victoria Beckham standing at her side.

Beckham reportedly encouraged Kate to have a baby as soon as possible because “it is   one of the best things in the world.” Royal insiders believed that Kate would get pregnant within the first year of her marriage to Prince William, but everyone was surprised at how fast it happened.

“Prince William and Princess Kate spent over fifteen hours in the Royal Wedding Suite,” said Royal butler, Thomas Hillstrom.  “They spent quite a lot of time ‘enjoying’ each other’s company.”


Many in England are now speculating that Kate was pregnant at the time of the wedding, but Royal gynecologist, Dr. Fritz Barnwell, said “Kate was not pregnant last Friday, the Queen had us test her to ensure that she was without child.  But today, at Prince William’s request, we performed advanced pregnancy tests on Kate and we can confirm, decidedly, that she is five days pregnant.”

Queen Elizabeth is thrilled to learn that she will have her first great-grandchild.  Prince Charles, however, is not so happy.  “What’s the point of having a baby, when the world is about to burn up.  We must all stop using fossil fuels, we must kill all the cows, and we must plant as many trees as possible,” Prince Charles said before getting onto his private jet in Los Angeles with twenty-five members of his staff.

Princess Kate said that she and Prince William will continue to enjoy each other’s “company” in the Royal Wedding Suite, even though she has already made Her Majesty happy with her pregnancy.  “Prince William is a Royal stud. That’s all I can say.”
The happy couple has not been seen for the last ten hours – but there’s been a lot of moaning coming from the Royal Suite.


 ish2 .. putera charles nie , ader ke patut cakap macam tuu .. hurmmm x suke kahh awak tuu nak bergelar DATUK .. adehhh mcm2 hal kan .. apa2 punn kalau benar .. TAHNIAH putera william !!.. ( budget mcm lah putera william baca blog akak nie kekekek )


.

14 comments:

  1. cun nya kate nih kan kak ;)

    beruntung anak yg bakal dia kandung..darah di raja.

    ReplyDelete
  2. wah tahniah! kak bila saya nak merasa ye kak huwaaaaaa sedih..........

    ReplyDelete
  3. eh ni berita baru ke lama kak?tp kate sgt2 cantik kan :)

    ReplyDelete
  4. mana tau tb2 P.William ter klik lak blog ieda...sbb siar crt dia kan..hahahah

    ReplyDelete
  5. @Amy Syaquena aloor amy .. kena banyak bersabar dan berdoa .. jgn putus2 dikk .. insyaallah jika ada rezeki mu x akan kemana2 .. lambat dan cepat je .. sabar ye cayunk !! :)

    ReplyDelete
  6. @alexa yussida x tahulah berita lama @ baru .. tapi akak baru baca tadi .. ekkeke rasanya baru sbb x dpt pengesahan layie :)

    ReplyDelete
  7. @exora ekekek aah kan .. perghhh naik lah kejap ranting blog ieda nie kalau dear prince menyinggah .. takut prince lain lakk ekekek :)

    ReplyDelete
  8. 5 days pregnnat pn leh tau eh? hu2

    ReplyDelete
  9. mesti comel ank die nt..

    ReplyDelete
  10. tak sabar nak tgk baby dia nanti!

    ReplyDelete
  11. hormon tu leh detect seawal 5 hari ke?kezutan nih

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...