Wednesday, October 19, 2011

JIWA & LARA ~ laraaaa jiwa ku ini ..


salam semua

diriku bukan peminat drama , cerekarama , primarama .. rama2 .. eh2 .. melalut2 ke lauut lakk akak mlm2 nie ekekeke

ok2 jgn maraaaaaa , nie haaa nak cerita sikit pasal cerita bawah nie .. sure uols ada yg dah tgk kan , kat tv3 nie .. kalau kowang perasan lah kan .. dah ramai yang pernah review pasal cerita nie .. tapi mlm nie akak mcm nak komen sikit .. bila tgh tgk cerita nie ada salah satu adengan yg membuatkan kepala akak geleng2 dan terfikir dimana logiknya .. hahahhaa akak baru 1st time tgk mlm tadi nie .. nampak menarik sbb kebetulan akak nak lipat kain kan .. ok lahhh sambil2 ... hurmmm mcm nie ..............


si aron nie kan , dah berlakon jadi bapak lah pulak .. sbb bila baca sinopsis dia .. masa akak tgk nie tadi , dah berkisar ke 20 tahun lepas , maknanya mereka2 nie dah tua ..

haaaaaaa ada lah satu adengan antara anak dia .. hurmm x hinggatlah pulak namanya .. dengan kawan baru dia nama RAHIMI .. haaa ( leh ingatlak nama hero nie ) ekekek sbb dia handsome .. ( poyo je kan ) ahhaha

 mereka nie baru ber ' KAWAN ' tapi masa adengan nak ajak makan tuu kan .. si lelaki tuu siap pegang erat tangan si perempuan nie ! .. wah2 mcm gaya pakwee pegang tangan makwee tuu .. sungguh2 erat ! ..
perghhh tu yg akak tergamam .. 

kawan ke ?? adengan sebagai kawan mcm nie ke ?? 

adehhhhhhhhhh konpiusss akak ..

dah mcm mana anak2 muda zaman skrg nie x meniru .. baru berkawan tuu .. dah pegang tangan mcm bercinta ! .. huhuhuh kalau bercinta , agaknya adengan dlm cerita nie mcm mana lahh erkkkk
 memang akak x pernah dan x akan ikuti kuut cerita2 mcm nie , semuanya disbbkan benda2 mcm nie lahhh .. MEMBOSANkan !! .. banyak x logik dan x masuk akal .. huwwwwwwwwwwwa

tup ! tutup TB ekekkeke



11 comments:

  1. mm..sy dah ketinggalan mengikuti cite ni..last tgk mase shah jazel muncul..

    ReplyDelete
  2. saya tak tgk la kak..balik umah je bz ngan mcm2 hal...

    ReplyDelete
  3. ratu mmg tak tgk sbb mlm sgt.kol 10 ratu dah belayar.hehe..aeron tak aeron...kang tido lambat pg ngantuk takkan nk salahkan aeron.ehehe..

    ReplyDelete
  4. tak tgk episod semlm..
    citer dia makin lama tgk mcm tak best plak..mula2 jer excited tgk..

    ReplyDelete
  5. asek terlupa je nk tgk citer ni

    ReplyDelete
  6. masa mula2 dulu saya folow gak citer nih kak...
    tp skrg malas sbb mmg byk adegan tak logik...
    nak2 lagik adegan yg aaron tuh bunuh seme org tuh...
    mcm xde polis plak dlm citer nih... haishhhh....

    ReplyDelete
  7. org tak layan kak..org layan tahajjud cinta jek sbb geram ngn eman manan..hehe

    ReplyDelete
  8. hihihi..utk elak anak2 zaman skrg lg rosak, pttnya kena gam, je drama yg over2 pegang tgn lah, peluk2 lah..hihihi

    ReplyDelete
  9. xpenah tengok lagi cita nie..xmo terjebak..kekekke kang tido lambat...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...