Monday, October 3, 2011

hand made PIZZA ! yum yum yum


salam semua

masih berkisar di rumah adik akak last 2 weeks .. hermm dah nak balik punn hari tu .. kebetulan yg akak cerita di entry lepas ada kawan lama mak akak nak dtg umah kan .. hermm masa nie memang adik ipar akak tgh rajin2 buat .. buat pizza uuuuuuuuu hand made tu yg x tahan tuu ..

aduhhh malas nak cakap banyak dah .. layan je foto2 nie .. yg penting akak memang salute lah adik ipaq akak sorang nie .. dia nie tangan berseni mcm adik akak gak lah ... zek ! lepas nie buat lagi dehhhhhhhh

ruang tamu umah dia .. motif ! sajeeeeeeeeeee lalallala jeles laaaaaaah ape layieee kekkekke


hasil dari kerja tangan BIL akak .. doh tuu dia buat sendiri wokeh !! kalau akak mahuuuu x jadi huhuhuh

bahan2 mcm biasa lah .. x der yg luar biasa .. yg pasti rasa dari pizza hut tuuu same je ngan handmade adik akak buat nie .. perghhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!


sila tenung lam2 .. kalau nak .. sila beliii di pizza hut yaaaaaaaaaa
yg penting akak dah kelaparan tgk pic nie .. aduhhhhhhhh sakit ati , sakit tekak duk 2-3 kali telan liuq  ekekeke 


ps : hari nie banyak tul kerja , entah sampai 17-18hb nie kuut sbb MQA program DDQ UTM akan mai tau ! huhuhuhu siap bersilat lah akak .. tapi nasib baikkk mereka dtg on that date .. kalau tidakkkk huhuhuhu

33 comments:

  1. fuyoooo, terliur tengok. buat sendiri mesti lagi sedap.

    ReplyDelete
  2. pizza handmade lg sedap.. tp kalau tangan x berseni cam sy bie pizza hut je la jawabnya.. ekekeke..

    ReplyDelete
  3. Nyum2 sedapnya Ieda.. handmade lagik..

    ReplyDelete
  4. wah...Ayu buat mini burger..akak..siap buat pizza lagi..yum yum..

    ReplyDelete
  5. fuyoooo kak.. cayalah!! ina tgk entry ni time lunch terliur dibuatnya kak.. dari pg td ina x makan2 ni duk pulun settle keje dr tadi.. huk3!!! lapor!!!!

    ReplyDelete
  6. fuyoo dasat tuh... ajor ler :)

    ReplyDelete
  7. wow.....

    ila pun terliur neh tengok...kalau dapat makan komfom habis....hehehhe

    ReplyDelete
  8. argghhhh...
    tidak...!!!

    ReplyDelete
  9. tgn saya idokla berseni akak wei...
    nak mkn pizza, oder sajork kt piza hut... huhu...

    ReplyDelete
  10. yummy!!tetiba nak buat pizza...

    ReplyDelete
  11. akak telah buat perut sy berbunyi2 tau. sy tak peduli akak kene belanja sy pizza gak...hehehheh!

    ReplyDelete
  12. akak try la kecek2 resepi dr BIL akak tu pastu meh la kongsi cni...hehe...terliur tgk! huhu

    ReplyDelete
  13. perghhh memang nampak sedap sgt. ce kongsi resipi, boleh gak try kat umah

    ReplyDelete
  14. sedapnye kak.saya pun dh terliur dh ni.ada resepi tak?

    ReplyDelete
  15. wah bestnyer leh buat pizza sndri..... sedapnyer.....

    ReplyDelete
  16. buat sendiri betul2 puas hati. letak banyak maner isinya.. nak2 lagi cheesenye...

    terliur kak

    ReplyDelete
  17. menarik home made pizza! lg puas mkn kot bila buat sdri..hikhik

    ReplyDelete
  18. baru jer g pizza hut semalam. tapi homemade lagi terbaik nih

    ReplyDelete
  19. aaa la sama mcm pizza hut... hehe...
    order satu bole???... kihkih

    ReplyDelete
  20. Kak,jat dahla tgh lpar ni,mau trun kdai roti jp gni.huhu

    ReplyDelete
  21. terbaek la kak...

    uat sndiri ni puas hati sbb leh letak isi ikut selera sndiri...

    ReplyDelete
  22. whaaarrgghhh sedapnye bebbb!!

    ReplyDelete
  23. kalau buat sendiri boleh letak macam2 kat topping pizza tu

    ReplyDelete
  24. lagi best dr pizza hut ni...

    ReplyDelete
  25. terliur betul..plak tue banyak giler bahan....buat sendiri lagi terbaik la

    ReplyDelete
  26. pizza hut takleh cari makan la camni!!!
    hehehe

    ReplyDelete
  27. dah lama tak buat hand made pizza..yummy

    ReplyDelete
  28. alamak kak..tumpang leleh air liur sama leh tak :)

    ReplyDelete
  29. adik ieda rajinnya, akak pun tak pernah wat piza home made. ruang tamu pun kemas, dapat rumah akak berkepau.

    ReplyDelete
  30. sodapppppp..terliuooo dh ni

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...