Tuesday, October 11, 2011

cendawan goreng tepung " UNCLE BOB "


salam semua

alhamdulillah hari nie akak x masak ekekek , leh gitu .. anak2 dah kenyang makan cendawan goreng tepung  " UNCLE BOB " nie .. haaa produk tepung terbaru dari kawan akak tuu .. alahh yg jual JCP tuu .. 

mari2 cuba .. akak pun 1st time buat nie .. maklumlahhh baru je beli tepung nie tadi .. balik2 kebetulan ada cendawan dlm peti terus je buat celup tepung uncle bob nieeeeeeeee ..

perghhh mcm biasa2 dlm kuali lagi anak2 dah sebuk tanye itu dan ini .. sedapnyaaaaaaa ibuuu mcm KFC !
ahhhh budak2 kannn demand nak makan punye pasal ekekek :)

 pic agak x menarik , maklumlahhh pakai kamera cap ayam kan .. kalau dslr tuuu sure menyelerakan uolss tgk huhuhu

 tapi rasa diaaaaaaaaa x leh di luah dgn perkataan .. sedap sgt2 , cukup semua , rasa black paper , cili dan ranggup tuu yg x leh tahan :) .. sampai berebut2 akak dan anak2 makan huhuu .. yelah kan .. kebetulan beli cendawan punn sepeket je .. haaaaaa tu punn akak simpan sikit utk mr hubby .. huhuhu , kalau idokkk x merasa lahhh dia :)

ini adalah salah serorang budak yg x cukup makan 1 , nak lagi dan lagi .., habis dah punn , x sampai 10 minit kami ngadap huhuhu
ok2 len kali ibu buat layiee .. tu nanti akak nak cuba dgn ayam , sotong , udang dan bawang putih pulak (ala2 iron ring tuuu)

haaaaaaaaaa apa lagi kawan2 .. kepada yg berminat dan x tahan telan liuq tuu silalah jengguk2 blog officemate akak nie ZURA , dia pun dah buat dengan menggunakan sotong tau ... 
  lepas tuu leh lah email utk pembelian .. jgn malu2 dan segan2 yeeeee

wah2 siap promote nie !!

SELAMAT MENJAMU SELERA


24 comments:

  1. wah skang sme senang kan kak....kalau malas gak tak tau la...ade tepung2 cmni yg sng sok kalau ade org dtg...tak penat.ehehe..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. sedapnya .. kalau tepung sedap apa yg kita goreng jd sedap...

    ReplyDelete
  4. kak,skrg ni segera2 ni bnyak je,nk msak sng je.jat je yg malas.aish.

    ReplyDelete
  5. skrg ni nak buat pe je kemain senang lagi kan kak..

    ReplyDelete
  6. cendawan goreng sedap, kalau kat pasar malam tu banyak minyakkan. senangkan dah ada tepung segera cam tu.

    ReplyDelete
  7. Saya Dan anak2 pon suke cendawan goreng, tp slalu beli je hihi

    ReplyDelete
  8. Tak pernah lg mkn cendawan Goreng..nmpk sedap tu.. ;)

    ReplyDelete
  9. ni sama macam tepung yang ayam uncle bob tu ke kak ieda..perghh,megujakan tol..da la cendawan goreng memang fevret saya

    ReplyDelete
  10. Ayo kakak sangat kejam , saya terliur nie cam ner huhuhu~ sodapnya la..

    ReplyDelete
  11. so akk kena lah bli dslr utk lebih menyelerakan masakan tu.hehehe

    ReplyDelete
  12. sedapnyaa..pos sini sket!hehe

    ReplyDelete
  13. pebret Sy ni.....hek...sedap nyerrrrrrr...;d

    ReplyDelete
  14. pebret Sy ni.....hek...sedap nyerrrrrrr...;d

    ReplyDelete
  15. dia jual online je ke??kat pasar raya ke,kedai2 ke tak de??

    ReplyDelete
  16. sangat tertelan air liur ayu..
    aloha,,,,,,,,,,,,

    ReplyDelete
  17. owh ada ek cendawan uncle bob
    bese bli ayam dia je

    ReplyDelete
  18. waaahhh gulp!!! mcmana cara nak salut tepung2 ni ekkk? ak reti sgt

    ReplyDelete
  19. sis..tunjuklah resepi dan cara nak buatnya:)

    ReplyDelete
  20. cgg pernah try kak..
    sedap...
    huhuhu..
    teringat2 tu

    ReplyDelete
  21. sotong celup tepung, mesti sedapkan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...