Wednesday, October 5, 2011

BILA ramainya penghuni NERAKA adalah WANITA


salam semua

huhuhu sedih dan sentap jiwa nie .. bila akui diri sendiri tidak sebaik dan tidak sesempurna seperti yg dituntut agama .. walau bagaimanapunn kita tetap manusia yg lemah disisinya .. akak harap kita sama2 dpt hayati ,fahami dan paling penting memperbaiki diri dan pengetahuan, betapa pentingnya menjaga aurat di dalam agama suci allah ini .. insyallahhhh


klik pic utk lebih besar

special thanx to adik Yana Kama , sudi share info dan peringatan menarik ini 
( dikk akak tumpang copy ) .. sesungguhnya perkongsian sebegini amat2lah kita harapkan .. semoga kita tidak akan terus leka dan lalai dengan tanggungjawab kita yg sgt2 mencabar di dunia skrg ini .. aminnnnnnnnnnnn


35 comments:

  1. ct pun tak perfect..alahai banyak yg kena berubah ni ...muhasabah untuk diri ct sendiri

    ReplyDelete
  2. adehhh,

    segan nyeeee...

    huhuhu

    ReplyDelete
  3. masih lg perbaiki diri =)

    ReplyDelete
  4. setuju sgt.....bukan sng nak tutup betul2

    ReplyDelete
  5. dah perempuan pun satu tak leh duk diam , nak mengumpat je kejannya. kah kah kah . akak pun cam tu kena banyak berubah.

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ieda

    selamat ulang tahun untuk suami ieda

    saya aminkan doa2 tu..

    Wassalam

    ReplyDelete
  7. besar pahala akak kerna niat murni utk di kongsi bersama

    insyaAllah... tgh kayuh perlahan ni.. hehehe

    ReplyDelete
  8. sama2 kita saling mengingatkan kan kak..thanks for sharing...

    ReplyDelete
  9. hehehe..kena tegur pun masih pakai cm tue jugak kak..

    ReplyDelete
  10. huhuhuhuh terasa diri serba kekurangan...

    ReplyDelete
  11. setakat ni eli x ready lg nk labuh sgt.. rs mcm ustazah je :P

    *pengakuan ikhlas tau

    ReplyDelete
  12. sama2 lah kita saling mengingati..kan

    ReplyDelete
  13. ieda..terima kasih..acik pun sama ieda..suah betul nak bersarung kaki..walaupun yang lain tu...insyaallah boleh buat.

    ReplyDelete
  14. tq kak ieda... sbgai pedoman wanita seperti kita...

    ReplyDelete
  15. @e.l.i.z.@ ustajah pun ustajah lah dikk , janji tutup aurat kannn :))

    ReplyDelete
  16. manusia sememangnya harus ingat mengingati atr satu sama lain..
    yang mana baik, boleh dijadikan pengajaran.

    ReplyDelete
  17. manusia sememangnya harus ingat mengingati atr satu sama lain..
    yang mana baik, boleh dijadikan pengajaran.

    ReplyDelete
  18. hopefully kite boleh mengubah diri.amin.

    ReplyDelete
  19. peringatan utk diri ratu sndiri jugak.moga2 trbukak cpt pintu hati utk menjadi lebih baik.kdg2 tu tau kak tapi tu la...degil...ehehe...

    ReplyDelete
  20. byk ni, kaklimah kene tukar ni :)

    ReplyDelete
  21. banyakn lai sy kena perbaiki...

    ReplyDelete
  22. Sama2 kak..moga kita sama-sama menuju ke arah yang lebih baik :D

    ReplyDelete
  23. salam merindu kak ieda..............

    terima kasih berkongsi, dan terima kasih kepada adik yana..
    sama2 kita pebaiki diri

    ReplyDelete
  24. tq ieda sbb pjgkan info ni..=)

    ReplyDelete
  25. yes..suka entry ni..jaga aurat tul2 wanita yer

    ReplyDelete
  26. terima kasih atas perkongsian...kadang2 kita lupa dan perlu saling mngingati...

    ReplyDelete
  27. tq sbb sudi share akak,
    <3<3<3

    ReplyDelete
  28. yg ni masuk 4x baca entry yg sama...Harap2 lembutlah hati ni..utk berubah ke arah lebih baik..

    kenapalah susah sgt...huhuhuhu padahal senang je kan...

    ReplyDelete
  29. gud info...thanks for sharing...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...