Saturday, September 17, 2011

zahrien OH zahrien - Air Terjun Sungai Pandan II


salam semua

mood masih nak bercuti .. akak still di kg ( entry auto publish niee ) .. tapi teringatkan blog toksah cakap .. sib baik x lah sunyi sgt kan .. adalahh jugak entry pengubat sepi anda semua .. ecehhhhhhhhh ayat x leh blahh !!!

ok lahhh layan je pic2 sambungan di air terjun pancing nie .. kali nie aksi ngader si putra sorang nie .. eiiii kalau bab mainn air memang dia no satu sblm kakak2nyeee :)



ahahhaha mencik pic nie .. geram pun ada .. adehhhhhhhhhh !!!





inilah satu2nya anak teruna kesayangan akak .. :)


16 comments:

  1. Alololoo comelnya dia.. Nak gigit skit bleh?! Gewam ler tgk dia.. ;) x sjuk ke kak?! Ina yg tgk ni pn cejuk!!!! ;)

    ReplyDelete
  2. - amboiiii best nye zahrien berendam yerr...mate yg sakit tu dah ok?

    ReplyDelete
  3. air terjun bestnye...takpe kak janji anak2 hepi...

    ReplyDelete
  4. tengok gambo memula yang dia pejam mata tu..
    geram nya..
    comel je..
    hahahahah

    ReplyDelete
  5. salam kenal kak,folow akak,bestnyer dapat mandi waterfall

    ReplyDelete
  6. hehe..

    budak2 memg suka main air kan.. tp kita pun suka gak tu kalo dapat peluang berendam sama.. heheh..

    ReplyDelete
  7. bestnya mandi air terjun...anak seronok...makpaknya lai seronok...hihihi..

    ReplyDelete
  8. comey kemain si bujang akak ni..feel sungguh dia dgn air terjun tu hehe..izan pergi zaman takde anak lg dulu2 hehe..punya la lama dah tak dtg sini hihi

    ReplyDelete
  9. ieda..
    ada fb tak??
    nak bagi header la..

    ReplyDelete
  10. Kakak suka tengok zahrein ni sebab itulah sampai sanggup call ieda hari itu....

    ReplyDelete
  11. comel!gram jer tgok badan dia...semangat...rasa nak terkam jer..

    ReplyDelete
  12. lama dh x gi air terjun sg pandan ni..
    cop, sama aje kan ngan panching??
    dlu masa blajo slalu la jugak pegi,
    huhuh.. ntah dlm hutan mana depa bawak ms tu.. takutt..

    ReplyDelete
  13. @Kakzakie ekekek akak ke ari tuu .. ieda x perasan kak .. :)

    ReplyDelete
  14. @♥Leily|Ummi Alya Husna♥ oh jadi lily pernah lah ke sini ya .. skrg dah banyak perubahan dik .. dah semakin cantik :)

    ReplyDelete
  15. akak bercadang semalam nak mandi -mandi tempat cam ni, tak jadi plak. seronok anak teruna ko tu mengigil sejuk. akak pun tak tahan sejuk, budak-budak kalau dah berendam , tak ingatkan.

    ReplyDelete
  16. seronoknyer mandi air terjun...lame tak bawak dhia gi..suke sangat die kalo dapat mandi tp malangnyer mama dhia tak leh mandi air terjun ..alergik..nanti tumbuh geli gate.. huhuhu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...