Monday, September 19, 2011

terima kasih - PEMBERIAN TEMAN


salam semua

taraaaaaaaaaaaaaaaa header baru .. hoyey ! ... siapa buat ?? siapa design ?? hahahah bukan akak sebenarnya .. inilah pemberian ikhlas dari teman blogger buat akak .. x sangka2 dia sudi buatkan akak header yg sgt2 cantik , simple & sweet mcm nie .. ok dah bagi akak .. jemu2 ngan header yg sama dari akak kann soo dpt lahh beralih mata dengan header baru nie .. :)


thanx again buat blogger DIANA ~ senyum - senyum .. haaaaaaa sure ramai dah kenal kan .. thanx dear friend .. ieda sgt2 hargai .. walau kat header tu ejaan add blog ieda tuu salah sebenarnya ..ekekek 

http://eidaimmi.blogspot.com salah , yg betulnya adalah http://iedaimmi.blogspot.com
itss ok .. I still pakai header pemberian uu nie dear .. :)

ps : dah dpt header yg D betulkan .. thanx again dear .. sgt2 hargainya :)


16 comments:

  1. Lawanya header tu hehe kak diana mmg blogger best..!

    ReplyDelete
  2. waah..bestnyer! sonok lah tu ^-^

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. cantiknya header baru, berseri seri

    ReplyDelete
  5. Cantik header tu kak..

    *akak..bbrp hari ni lily cuba nk masuk blog akak..tp x dpt koz malware detected..Barulah skrg ni dpt jenguk blog akak..

    ReplyDelete
  6. kak,jat pun xperasan ieda ke eida tau.hihi.

    ReplyDelete
  7. nice...
    asha je x tuko tuko lg

    ReplyDelete
  8. wahhh..rezeki tu kak dpt header foc..simple but sweet header tuh..yg penting ada gmbar anak2 tercayang kan..hehehehe

    ReplyDelete
  9. header tu nampak kemas. sedap mata memandang.

    ReplyDelete
  10. selamat pagi ieda, dantiknya header kamu.. pandai diana...

    sorry semalam buat kamu mengelabah
    macam nie, tengahari semalam ayu masuk blog ieda, ada virus malware

    sebelum maghrib masuk lagi, pun masih ada lagi virus, tapi ayu sempat komen walau virus tu masih ada, virus dari blog cutechubby82, tak silap

    now, dah okey.. blog ieda tiada virus lagi....

    ReplyDelete
  11. RALAT!!
    ieda, virus masih ada jam 5:46 am, mungkin ayu guna google chrome bukan Mozilla.. tu yang virus still ada,
    patutlah ayu komen sampai 5 kali dr jam 5 pagi tak boleh

    hope cepat atasi ya

    ReplyDelete
  12. tukar baru dah, dah lama tak masuk sini sebab pc ofis tah apahal tah, bila nak masuk umah akak ni je, tak boleh, byk entri terlepas dah ni =)

    ReplyDelete
  13. ooooo.....

    syantekkkkk

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...