Wednesday, September 14, 2011

Syukur .. MR Nuff pengubat duka ..


salam semua

selamat mlm semua .. ya allah letihnya penangan lawatan pagi tadi .. huhuhu apa2 pun still ada satu hari lagi , esok utk akak tempuh .. seharian x online .. winduuuuuuuu dgn uolss tau ! ...

ok lahhh dah mlm punn kannn .. syukur mlm nie tadi buka acc nuff dah ada BE akak yg hilang kelmarin .. huhuh manalahhh x risau kan .. dah lah akak nak dpt BE bukan main payah , dan ini adalah BE pertama akak kan .. soo sayang lahhh dan yg paling memeranjatkan akak adalah BE akak dah bertambah rupenya ...

alhamdulillahhhhh , tkasih kepada semua teman2 , adik2 dan kakak2 yg x jemu2 menyinggah umah akak yg x sehebat mana nie .. huhuh blog picisan lah katakan ... entry2 punn main hentam2 jeww .. mana yg terlintas di hati dan minda sahaja .. :) terima kasih kepada silent2 reader yg menyinggah dan sudi mengKLIK iklan nuff akak tuu .. akak punn adakalanya singgah umah kawan2 tuu kliklah juga sambil2 lalu iklan tuuu .. 
sama2 membantu kan .. apa salahnyee :), terima kasih sekali lagi , akak sgt2 hargai ...


dan tak lupe tkasih buat mr nuff untuk BE2 yg telah diberi .. x sabar nak cash out nie .. 
hasil2nya dah nampak hampir2 ranum tuuuu .. syukur sgt2 x sia2 akak daftar iklan nuff nie .. kalau ada yg dah berputus asa .. jgn lah mcm tuu pasti ada yg x kena tuu ... cuba lah selidik dan minta pertolongan dari kawan2 yg lebih arif .. insyaallahh kalau ada rejeki x kemana kann 

.. x sabar nak ngeTEH ngan org yg amat2 membantu akak nie :) sibb baik duk dekat kan wan .. ekekek kalau jauhhh kirim di angin lalu jelahh :))



15 comments:

  1. tak pernah lagi dpt BE. sedih :(

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. seronok nya! ;)

    ijah pun alhamdulillah dpt jg BE :)

    ReplyDelete
  4. saya pun dah ok..malah tambah lg 1 BE,mmg bbaloi tunggu ..hampir setahun baru dpt BE!

    ReplyDelete
  5. semangat yg harus difolo..=}

    ReplyDelete
  6. banyak nye be..
    saya tak de satu pun..
    hehehhe

    ReplyDelete
  7. Bestnya kak manyak BE dia.. ;) gud luck kak 4 the last day ye.. Akak boleh!!!!!! Eceih!!!! ;p

    ReplyDelete
  8. byk nya BE akak..saya ada satu jek

    ReplyDelete
  9. banyaknya BE Ieda, syukur rezeki sapa nak bagikan. sambil meyelam sambil minum air ngan berblog.

    ReplyDelete
  10. walla

    bertambah BE akak

    jeles ai

    dah cash out, sila belanja saya top up

    ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  11. tu dia..dlm x dpt tu amek kau 4 sekali haaaa...kayo2 akk..jgn lupa banjer mekdi hahahahaha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...