Thursday, September 29, 2011

syoknya RAYA UCSA


salam semua

dah habis bulan syawal pun kan .. hermm masih ada kisah2 syawal .. nak buat mcm mana , syawal sebulan soo ada je cite2 raya , harusss sampai satu bulan nie ekekekke ok apee .. janji x lah sunyi x ada entry kan .. :) ok2 nie cerita jamuan RAYA UCSA minggu lepas , alhamdulillah mcm biasa selesai dengan meriah walau penat x leh nak cakap lah .. nak2 akak bhgian makan kan huuhuh nangis !!! 

tapi x perrrr dah jadi kebiasaan dah bagi kami2 dibahagian Exec Program nie .. dan lali , kerja2 mcm nie dah macam rutin bagi kami setiap kali ada majlis .. hermmm sibb baik yg buat2 kerja tuu dah kawin dan dah biasa dengan recah2 di dapur nie ... kan kannnn :) 

ok lah petang tuu kami bahagian makanan punn makan lambat , dlm kul 3.30 ptg baru dpt menjamu selera , bila dah penat muke semua ketat2 .. x der perasaaan dah .. makan sekadar mengisi perut yg lapar huhuh ..

ok lahhh moh layan pic2 yg sempat akak snap .. 
mcm biasa jamuan raya kami diadakan di LOBI UCSA .. :)


                 salah satu pencuci mulut petang tuu .. cc , sedapppppppp :)



ya inilah dia yg bertugas di bahagian makan .. kesian kauu .. tapi kami enjoy ! :)


kambing panggang mcm biasa .. sudah kemestian dan diantara menu2 yg dihidangkan petang tuu

diantara staff2 yg glamor pada hari tu .. mereka berdua nie staff sokongan di UCSA tau .. tabik lah kak .. vouge gituuu !!!


makan jgn x makan .. wajah kepenatan terserlah tapi still leh senyum ! :)



ahahhahah kuali jadi saksi kami penat gile pada hari tuu .. tapi still maintainnn senyummmmmm dan ketawa !!! :)



30 comments:

  1. mmg klu yg kene handle bhgn makanan penat tu xleh nak ckp lar huhu

    ReplyDelete
  2. Wahh meriah laa jamuan raya uols.. deco2 pun cantik dengan makanan yang lazat plak tuh..:)

    ReplyDelete
  3. Kalau kerusi yg ditunjuk pun begitu banyak mestilah ramai dan yg mengendali masak tentu keletihan. Pahala ieda...

    psst... cantiklah baju ieda.. sweet colournya macam org yg memakai juga:)

    ReplyDelete
  4. wow.. kemain g ajk makanan... bposing bagai lak..

    ReplyDelete
  5. wahh..meriah gitu..suka nengok gambar warna warni cam gini..

    ReplyDelete
  6. Kuali pun masuk dalam itu gambar ya? :)

    ReplyDelete
  7. tiba2 rasa lapar..t ada mkn2 lg jemput la ye kak.. (muka x malu..haha!)

    ReplyDelete
  8. educational toys promotion ..
    it is fun and smart toys for your kids..

    visit our page at

    www.smart-intelligent-toys.blogspot.com

    for further inquiry kindly contact us at ysalli@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. wahh cntik2.hihi.ala2 mcm kat hotel gitu.

    ReplyDelete
  10. mmg penat kak handle bhgn mkn....dok layan org mkn...jgn kite tak mkn sudah heehehehe

    wah kak, mmg besar-besaran...siap ade kambing lagi tuuu...peberet lieya tuuu....mau dok ulang2 gi amik kambing jek kalo lieya kat sane heheeheheheh....

    alah akak pun glamer gak...cantik ape baju akak....

    ReplyDelete
  11. sedapnya makanan2 tue semua....huhuhuhuhu bestkan kak ada jamuan raya cam nie...hapening...

    ReplyDelete
  12. lawanya akak

    meriah betul makanan2 tu, bestnya lah klu dpt join hehe

    ReplyDelete
  13. mmg purposely lauk tu x transfer dr kuali eh kak...

    ReplyDelete
  14. wowieeee..byknya menu..selagi tk hbis raya mmg meriah dgn jamuan raya je kan..

    ReplyDelete
  15. best nya jamuan raya opis...puas la dpt makan kan kak...

    akak lawa dan manis orang nya...

    ReplyDelete
  16. cemburu2...opis org lain sume ade jamuan raya...huhuhu

    bilalah sy dpt makan jamuan raya gini kat opis ye...

    ReplyDelete
  17. @kakcik ekekke sbb nak amik pic org duk wat kerja kak .. bukti ekeke :)

    ReplyDelete
  18. kelas open house tu...meriah beb!!

    ReplyDelete
  19. @zati embong haah dik tetamu2 yg hadir semua cakap mcm jamuan di hotel .. alhamdulillah semua suke dan gembira :)

    ReplyDelete
  20. @noradzlina.kamdani dikk ko kan selalu utarakan soklan yg payah akak nak jawab ! .. ok2 .. x moo jawab ! ekkekek

    ReplyDelete
  21. @Fieza79 aloor dik manis celah manalah tuu .. x nampak berkilat ke akak tuu huhuhu :) anyway thanx dear ! :)

    ReplyDelete
  22. @AnneRaini alooor ciannye anne .. doa2 lah dik utk tahun2 depan sure ada , tgk lah insyaallahhhh :)

    ReplyDelete
  23. x menahan tgk menu2 semua...
    thn ni xde open hse ..tp sib bek penghujung syyawal tu umno belah kwsn kpg el ada buat jamuan mkn2 kt belkg umah..ape lg...terjah ler..best dpt mkn mcm2...sateeeeeeeeee :)

    ReplyDelete
  24. moga kita akan bertemu ramadhan dan syawal tahun akan datang

    lebiu kak!

    ReplyDelete
  25. open house baru2 ni, takde kambing panggang mcm tahun lepas
    cuma ada pulut panggang jerrr =P

    ReplyDelete
  26. pic last tu lawak la kak, dgn kuali pun jadikkk...hahaha

    ReplyDelete
  27. mmg syok dan meriah kak... menu pun mantoppp....

    ReplyDelete
  28. lame x komen cni kak eida...penat tp seronok kan kak eida....

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...