Friday, September 30, 2011

penat .. panas .. semua ada ~ PASPORT punya HAL


salam semua

huhuhu ini kisah last week juga  .. x paham akak .. bila dah set masa akak , anak2 dan suami sekali pergi kesini



v

v

v

v

erghhhhhhhhhhhhhhhhh SISTEM OFFLINE pula !!! 
huhuhuhu kebetulan kah ??


makanya anak2 pun kelaparan ngan mak2 nye jugak .. duk menunggu lama nak MATI ! .. hahahahah geram punye hal kan .. hermm sah2 kena dtg sekali lagi .. sibbb baik adik2 disitu baik2 ( adikk kah muhahahha ) .. cakap baik2 .. senyum manis2 .. sbb semua yg tunggu kat situ hari tuu mukee dah ketat ! ekekek

adusssssssssss bila pulak nak settle nie .. amik borang siap2 .. ambil gambar siap2 .. hermm tinggal submit je .. harap2 leh selesai lah dengan segera .. sbb memerlukannya juga segera !!! :) tulaaaaaaaa sape suh buat last minute .. 
eloooooo x der masa + lupe wokeh !! ( sila terima alasan tuu ahahaha )

31 comments:

  1. nak gi mana ambik pasport.leceh betul ye kalau urusan tergendala sebab offline ni. sabau jelah.

    ReplyDelete
  2. wah ... nak p oversea ke kak ...

    ReplyDelete
  3. nak gi holiday yer...
    tak lama lagi cuti sekolah..wah ke mana kah destinasi itu????

    ReplyDelete
  4. wah...nak terbang ke mana kak?

    ReplyDelete
  5. best jalan over d sea ke kak? kitorang dpt jalan over d river je pun dah cukup ok dah..hehe...

    ReplyDelete
  6. ieda nak terbang ke mana tu...besnyer

    ReplyDelete
  7. memang panas hati kalau jd mcmni kan kak..takpelah bykkan bersabar :)

    kemana kah destinasi bakal dituju? nnt kita tukar2 fm lagi yeh..sy pun bakal mau holiday ;) hehe

    ReplyDelete
  8. tak pelik ke pejabat besor gini sistem komputernya kat tahap yang rendah...
    depa pakai broadband macam saya je kot..
    wakakakakk....

    ReplyDelete
  9. wahhhh... akak nak pi mana????
    mesti berjalan jauh nih....
    saya nak ole2 jerk... hehehe

    ReplyDelete
  10. k.ieda mau terbangkah??
    nak ikut! hehe

    ReplyDelete
  11. wah mau ke obesi ke kak.. :p

    ReplyDelete
  12. ewah,

    mana lah dia nak seberang ek...

    syok nyee

    kak, sya ada tulis sket psl maajun kat blog...hihi

    ReplyDelete
  13. nk g oversea ke k.ieda..??? bestnyer...

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Ieda

    hari ini susah
    Insyaallah
    besok senang selalu

    Wassalam

    ReplyDelete
  15. Salam.. Nak berjalan ke mana tu kak Ieda?

    ReplyDelete
  16. wahhhhh..

    nak p holiday mana tu kak.. syoknyer...

    ReplyDelete
  17. nak travel ke mana tu beb!!hehe

    ReplyDelete
  18. uhh..g honeymoon pulop ke kak ieda...ce story mory sini..hihi

    ReplyDelete
  19. sabar je lah kak..nak wat camner..huhu

    ReplyDelete
  20. ni mesti akak nk p obersea ni...bestnya....

    ReplyDelete
  21. g tertinggal keretapi ni....
    akak nk pi mana? kursus or holiday?
    bestnyaaaa!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...