Friday, September 16, 2011

oh sungguh nyaman ! - Air Terjun Sungai Pandan


salam semua

selamat bercuti semua .. sambil2 santai2 bercuti di rumah moh layan kisah entry akak kali nie .. :) ( akak di kg nie .. mcm biasa )
kisah mandi manda kami di air tejun sungai pandan nie dah lama juga .. pis terperuk dlm komp .. sbb dah lupe nak masukkan .. soo entry jamu mata dan minda lah nie .. release kan tensi sikit tgk kehijauan dan keenakkan mandi manda di sini .. air terjun kannn sgt2 nyaman .. terkenal dengan panggilang air terjun sungai pancing , di kuantan nie ... kalau ke ktn leh lah singgah ,... sgt2 cantik mcm dlm pic2 nie ..

akak kalau kesini akan bawa mak dan abah .. masa nie nenek punn ada .. dia x leh kami tinggal selagi dia masih daya akak akan bawa ke mana sahaja :)



anak2 yg over xcited .. tgk zahrien tuuu .. :)



ayahnye pun same .. rinduu saat ini .. adakah akan berulang ?? aduhhhh doakuuu sentiasa bersama muu 


sejuk dan sayu ati bila tgk pic nie ... salah satu sbb x dpt nak mandi .. leceh lahhh tmpt salin baju org perempuan jauh sikit .. huhuh


hermm mcm biasa .. kasih anak kepada ayah memang terbukti .. kasih ayah kepada anak pula mcm mana ?? kena fikir sedalam2 nyaaa .. pasti tidak akan bertepi kannn ... :)


SELAMAT BERISTIREHAT SEMUA !!!


9 comments:

  1. best nya akak! aish. jelous ni.hee. :)

    ReplyDelete
  2. waaaahhh!bestnyeee..lama dah sy tak pegi ni..kena pegi gak ni..ehehe

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt mandi manda camni. lama dah tak berendam camni

    ReplyDelete
  4. dulu selalu pergi sana kak...

    ReplyDelete
  5. cntik kak air terjun tu..tenang je tgk...

    ReplyDelete
  6. sy memang suka mandi2 mcm ni...tambahan pula kalau tempat cantik mcm ni...;d

    ReplyDelete
  7. selamat hari malaysia & selamat bercuti!

    ReplyDelete
  8. larat no ayah dia dukung..
    ekekek...
    sihat2 la anak eida..
    geram tengok..
    hahahah

    ReplyDelete
  9. bestnya dapat mandi manda & berkelah kat air terjun sungai pandan tu kakieda.suka tengok gelagat diaorang..very happy family :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...