Thursday, September 29, 2011

oh malunya ~ majlis PREBIU MEMEY SUHAIZA


salam semua

Prebiu Gaun Vera Wang Memey Suhaiza Di Majlis Resepsi Tajaan Rafflesia




huhuhu apa yg boleh akak katakan disini ... malunyaaaaaaaaaaaaa tgk orang islam , artis islam mcm nie ... huhuh kebanyakannya komen2 x suke dgn keadaaan di majlis ini ..
dan di bawah adalah sebahagian darinya ... semoga menjadi renungan kita bersama ..



along says:
almaklumlah yg sponsor pun bukan Islam, maka gini lah hasilnya… Org Melayu dan org Islam kita ni, main ikut je, almaklumlah bila lg nk dapat peluang gitu kan, nk pakai duit sendiri opkos takde, hutang lama pun tak berbayor… huhu… anyway… harap mutiara jelah yg mahal eh, lps ni cuba sesapa reka yg totally berlian pula, barulah bling3… bior aku nk tgk skit…
lalalala says:
ni komen dr DCW…Just got back from the Wedding of Norman Hakim and Memey.If u asked me for my honest opinion is just a wedding that Rafelessia organised to promote their Products non stop the entire evening as i expected too comercialised that it ruined the event for all the guests i have spoken.Both Pengantin just play their game since its being sponsored.There nothing wrong with that except it served the purposed to used the Pengantin as their so call model la….

redcarpet says:
memalukn org islam pakaian terlebih seksi..org kafir msti tgh dok gelakkn kita..klu disponsor pun xkn norman n memey ikut jer xd akal ker nk pkir mne elok mne xelok..udah2 ler artis kt mesia ni..nme jer negara islam tp mcm gini rpanyer..


pelik sgt dunia artis skrg nie .. mcm nie ke yg nak dikatakan roll model kepada masyarakat ?? kenapa akak cakap mcm tuu .. sbb dunia kita skrg nie mereka2lah yg menjadi tatapan masyarakat seharian kan .. betul tak ?? kalau mereka x tunjukkan cth dan akhlak yg baik sudah pasti sedikit sebanyak menjadi ikutan masyarakat, lebih2 lagi anak muda zaman skrg !


sumber : blog NARA

39 comments:

  1. OMG 12 juta gini???
    nan hado jer la
    x nk comment part dress tue sebab semua dah tahu apa nk kata ek....dah mcm retis Hollywood kawen even theyols malaywood~

    ReplyDelete
  2. dia hengat org suka....mmg dieksploitasi betullaaa

    ReplyDelete
  3. Dah kena mainkan bangsa asing tak sedar. Dijadilah alat utk promo product dia. Last dedah aurat sebanyak mungkin. Putera Andrew kawen bini dia pun tak dedah macam ini walau duit ribu-riban...

    ReplyDelete
  4. derang suka jek kak...pantang disponsor...huhuhu

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. kakakkkkkkk.... lama tak singgah sini. jgn marah yer kak ida.. yg penting belog dalam list blog!

    saya mmg tak suka memey! bukan tak suka siapa dai tp benci dengan jadi perampas laki dan kebahagian rumah tangga orang!!!

    moga satu hari nanti, dia akan mdpt blasan yang setimpal dengannya. tidak semestinya laki dia juga akan meninggalkan dia... mungkin balasan lain dari Tuhan..

    ReplyDelete
  7. @Kakzakie huhuhu paling x tahan akak cakap putera andrew .. ekekek mereka dedah2 punn mereka tuu kafir laknatullah kann .. x der beza nya kan huhuhuh

    ReplyDelete
  8. biasaler tu... nak buat camnerkan..

    ReplyDelete
  9. @etiey.com yelah dikkk winduuuuuu .. :)
    hermm tulah yg rampas tu akak x kesah sgt sbb dah tertulis jodoh dia mcm tu dik .. yg akak sedih bila majlis dia mcm nie .. banyak sgt maksiat yg menular huhuhu .. dedah sana sini terutamanya artis2 muda nie ..
    risau ada lak nanti mereka nie di rogollll haaaaaaaaaa amik !!! ekekekke

    ReplyDelete
  10. tu la kan sis.. mentang2 sponsor x kan x leh pk baik buruk.. wat malu je kan..

    ReplyDelete
  11. flower women nye pun alahai....

    ReplyDelete
  12. mmg x mengambarkan orang melayu langsung!

    ReplyDelete
  13. Kut iye pun sponsor..tak kan ikut jerk..aduhai..

    ReplyDelete
  14. Hadoiiii...bukak sana bukak sini...puaihlaa sI norman menangungnya.....

    dia bajet GLAM abes la tuh..walhal.....huhuh

    ReplyDelete
  15. satgi mesti dia jawab 'takde pilihan, sebab itu yg disediakan oleh tokey yg sponsor kami'
    choyyy

    ReplyDelete
  16. Hik3!! Adoi!! Norman suka tgk bini dia seksi kot kak.. Isteri kena ikut ckp suami.. Agaknyer ler.. Hik3!!!

    ReplyDelete
  17. singgah sini kak...rindunya ngan akakkk!!!!dah lama tak komen2...

    setuju ngan h4ni3...apa2 pun mmg malu tgk artis melayu Islam kita jadi gini...

    ReplyDelete
  18. xnampak 12 juta pon ingtkan GAH sgt hehee

    ReplyDelete
  19. orang lain sume nak jadi yang lebih baik TAPI diaorang ni..ermm...

    ReplyDelete
  20. allahuakbar... ape pon tak boley!

    ReplyDelete
  21. Uiii dahsat betul diaorang nih...Ingat kat holyywood ke ? Kalau kita komen negatif, dikata kita jeles..

    ReplyDelete
  22. macam lembu sudah..
    biar je hidungnya diucucuk..

    ReplyDelete
  23. baju tu ke yg berjuta2 tuh...
    el jait lg cantek kahkahkahhhhhhhh siap bersellimut satu body :)

    ReplyDelete
  24. erm harapan sy pas kawen ni dorg tobat lah dr dosa dorg b4 ni..tup tup tmbh dosa baru lak..adeyy mcm buat majlis kt kelab mana tah..hurmm =.=

    ReplyDelete
  25. nak sgt sponser ginilah jadinya..nanti bila org dh kutuk pandai pula minta maaf.

    ReplyDelete
  26. wedding y dah x mcm wedding.. tp gaya tu mmg ikut cara mat salleh doh tu... xde seri lgsung.. walaupun tajaan bjuta..tp.. nmpak biasa jer...

    cer tgk pkahwinan y sederhana ashraf n isteri... jauh lebih hebat !

    ReplyDelete
  27. Speechless...Semoga Kita sentiasa Allah jauhi dari jd sebegini...

    ReplyDelete
  28. dah nama kawin free so ikut je lah...

    tpi dah pengantin pun hidup scara sosial smapi kena tangkap basah so no hal kan...

    sib baik anak norman tu tak kena dukung pompuan cekci tu...eeeee

    nyampah!

    ReplyDelete
  29. tgk sini n tgk gak kat abg nara..
    majlis macam kat gereja ja... ish3 biar betul...

    ReplyDelete
  30. org sponsor..apa ada hal kak.siap kan diri je kan.tp sedihnyer, dah hilang kemelayuan .gelak org kafir sbb plan mereka berjaya.alahai anak2 Adam!

    ReplyDelete
  31. ingatkan baju juta2 badan ditutup habis dgn pearl tu...adoiii memey..memey...norman..norman...aparaaaaa....memalukan!

    ReplyDelete
  32. Baguslah tu jadik patung wayang kulit. Dah disponser, ikut jelah kata orang.

    ReplyDelete
  33. jat menyampah betul kak.huhu

    ReplyDelete
  34. terasa gatal je tangan nak komen tp hati berkata TIDAKKKKKKKKK!!!!! sabor aje le

    ReplyDelete
  35. macam2 sekarang ni kak.. nak omen pun rasa malu..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...