Wednesday, September 7, 2011

mee grg ala MAMAK ke ??


salam semua

citer lain x der .. sbb tgh pose kan .. soo kenalah ada pic2 makanan enterpreme selalu kat sini .. ekekek syukur .. hari nie dah hari ke3 akak berpuasa .. ermmm lagi 3 ari .. hoyey .. lepas tuuu RAYA !!! ishhhh x sabar niehhhh .. ok2 ... nie lah menu akak ari nie .. siap dimasak satt tadi ! ... 

mee grg mamak .. konon2 lahh kan .. bukan nye pandai sgt punn kekekek ... tapi ok lahhh bila tgk dah terhidang atas meja tuuu x sabar nak makan pulak ekekke :)

 kata hubby " ini mee grg mamak ieda ke ?? uishhh kalau mcm nie hari2 mintak buat boleh ?? " hahahhaha boleh bang tapi kena rajin lah tolong siapkan bahan .. ieda tinggal tumis dan gorengkan .. aci ! :))


kepada yg berpuasa 6 .. selamat berbuka semuaaaaaaaaaaa dan
jemput makannn  :)



25 comments:

  1. Assalamualaikum Ieda

    uwaaaaaaa... nak cikit..

    selamat berpuasa

    Wassalam

    ReplyDelete
  2. sama menu lah kak.. adik pun baru 3 ari puasa... hehee

    ReplyDelete
  3. akk puasa eh.wahhh lagik 3hari.rara tak puasa pon.sedapnya mee tu kak.

    ReplyDelete
  4. kak ieda .. hasben fazz kata bukan mee goreng mamak .. ni mee goreng melayu ... hehe .. husben fazz peminat tegar mee mamak ...

    ReplyDelete
  5. suka nya mee goreng mamak,sedap kalau diletak kuah kacang sikit,best!

    ReplyDelete
  6. amboi,..
    meriah nya warna..
    hari2 gini memang saiz lari habis la saya..
    hahahah

    eida...
    header saya tu pakai photoshop je...
    kalu guna photoscape saya tak pandai buat transperant..sebab kena guna gimp.tak reti guna gimp.:p

    ReplyDelete
  7. terliur lihat mee goreng akak tapi sayang perut amy masih x ok , jadi segala jenis selera yang ada di tekak nie semua merajuk gara2 perut meragam huhu..

    ReplyDelete
  8. sedpanya mee goreng tu...kalu dkt sy dah minta sepinggan...heeeee

    ReplyDelete
  9. sedap tu kak. bole ar saya dtg beraya umah akak camni hehe

    ReplyDelete
  10. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  11. @halila Ibrahim hahahha dia panggil je mee grg mamak .. kami jarang makan kedai sbb hubby x suke :)

    tu yg dia panggil mee grg akak nie mee grg mamak sbb pada dia mee grg akak nie lebih sedap dari yg dibuat oleh mamak ekekeke :)

    ReplyDelete
  12. @teratai aah kalau tgk mamak buat dia letak kuah kacang ... tapi x der lah kuah kacang masa nie ekeke :)

    ReplyDelete
  13. @Amy Syaquena x per dikk lepas nie , try buat ye .. take care amy ! :)

    ReplyDelete
  14. dlm tak sihat ni, sesape yang datang beraya umh saya mmg mee je saya masak kak... senang dan cepat.. hehehehe

    ReplyDelete
  15. sedapnyaaa....ari ni gee bawak bekal mee goreng bodo2 ke opis...sbb sayur takde..sbb tu namanya mee goreng bodo2...hehee

    ReplyDelete
  16. nampak menyelerakan...mesti sedap ek?

    ReplyDelete
  17. sedapnye tgk mee goreng ni, kalo ada limau nipis, perah ckit dlm mee tu, lagilah sedapkan. akak tak sempat lagi pun nak start puasa, asik demam, batuk n sesema aje

    ReplyDelete
  18. wauweeeeeeeeeeeeee..sgt mencongkam tau kak..

    ReplyDelete
  19. nampak lg sedap dpd mee goreng mamak kat kedai tu hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...