Saturday, September 3, 2011

kerana RINDU itu


salam semua

alhamdulillah winduuuuuuuuuuuuuunya kat blog ! ... ekekke sungguh2 edicted akak nie ngan blog .. 7 hari uuu bercuti mana idoknya kan .. huhuhu maklumlah akak nie x der laptop & tenet di kg .. bila tiba hari2 menjelang raya semua sibuk termasuklah akak lupalah sekejap .. sib baik adik perempuan akak tahun nie sama2 beraya di kg .. idoklah penat beria akak dan ummi tahun ini dan agak meriah , maklumlah kami x ramai adik beradik  .. :) 

bila dah lama duk umah dan bercuti teringat dan rinduu sgt2 nak udapate blog dan BW .. huhuhuh last2 hari nie akak ke kedai tenet di kg akak nie .. lepaskan winduu nie .. update sikit utk hari ini sehinggalah kembali ke rumah esok ..

sekejap je masa berlalu kan .. 1 syawal tuu terlalu pantas rasanya bagi akak .. x sangka hari nie dah hari raya ke 5 ... dan esok syawal ke 6 .. dan insyaallah juga isnin nie akak akan mulakan puasa 6 ... :)

pic lepas winduu buat uols semua , raya ke 3 di rumah bapa saudara hubby 
( winduu ke ?? ekekek pelacan lahh pula akak nie ekekek )

banyak kisah2 suka duka syawal tahun ini .. insyaallah satu persatu akak akan kongsiakan bersama .. rasa windu nak BW umah kawan2 memng sgt2 terasa .. insyaallahh esok akak pulang ke rumah dan akan mula xtive kembali berblog , isnin dah start kerja .. huhuhu malasnyaaaaaaa ! ...

nie pun x leh lama .. dptlah akak terjah rumah kawan2 blogger .. mana yg sempat kan .. mana yg masih belum sempat akak terjah tuu tunggguuu ya .. insyaallah akan sampai .. dan kalau tgk2 kat sini susasan cuti tuu masih ada sbb ramai juga blogger2 yg rumahnya masih sunyi kerana balik kg bercuti .. :)) syok kan .. insyaallahhh lepas nie kita saling kunjung mengujung blog pula :)

till thennnn bye !!!


12 comments:

  1. lain kali jangan cuti belog lama lama...

    uncle tak luluskan!

    ReplyDelete
  2. rindu sgt!!!.....besskan raya kampung

    ReplyDelete
  3. haáh kan kak..bila musim raya ni rumah2 kite sme sunyi je...yela masing2 sibuk lepas tu lom naik keje lg...ratu pun sibuk ngan cik kitol.ehehe...tp de gak update skit2..yg lain peram dulu tunggu sme dah tak bz :) windu kat akak ni :)

    ReplyDelete
  4. mmg linduuuu..

    selamat hari raya babe!!

    psstt td sy try login nuff ieda..dpt masuk..ieda cuba lg k

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Ieda

    Alhamdulillah
    seronok beraya....

    "TAQABBALULLAH MINNA WAMINKA"
    (Semoga Allah menerima amalan kami dan amalan kamu)

    Wassalam

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Kak Ieda,
    Selamat Hari Raya buat akak sekeluarga.. maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
  7. kak ieda.. Salam aidilfitri. Maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya maaf zahir batin tuk ieda sekeluarga.maafkan akak sekiranya akak ada menyinggung perasaan ieda.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...