Monday, September 19, 2011

KEBAB with Jalapeno Cheese Powder


salam semua

dan selamat petang .. eh eh eh dah petang ye .. hermmm sambil2 tuu kalau dpt makan kebab mcm kat bawah nie sedap kannn yumx3 ... ok2 .. nie kebab yg akak order ngan opismate akak , ari khamis last week dpt ..

seyes sedap .. kenapa akak tempah ?? x buat sendiri ?? ahahahha soklan2 .. sbb akak malassss ya ampun ..  ( sebetulnya x berapa pandai .. agaknya sbb takut x jadi kuut ) hermm bila dah makan yg kawan buat nie .. barulah akak berani2 nak buat .. konon2 semalam petang ke tunas manja pekan cari roti ini .. sekali x ada lahhhh sooo x jadi lagi nak buat .. nampak gaya nya kena cari di GIANT nie .. baru ada kuuut :)

balik petang tuu akak x tunjukkan lagi pada anak2 .. dah sampai ke KG baru tunjukkan pada mereka .. aduhhhh mcm org x pernah makan lagaknya .. ekekke memang pun x pernah makan .. lepas nie memang kena buat , rajin kan diri .. nampak mcm senang kan .. :)

thanx zura sudi buatkan utk akak .. dan paling best nak tunjukkan Jalapeno Cheese Powder tuu .. tu yg paling x tahan kan .. letak banyak2 salad dan tomato ... memang menyihatkan .. sedap di makan utk bfast @ minum petang .. 

hermmm kalau ada yg nak order jalapeno cheese powder tuu sila email kawan akak zura tu ye :)



14 comments:

  1. - roti pita ni byk supermarket jual kan...

    ReplyDelete
  2. terangkat semangat nk buat tgk pic akak tu...senang je kan sumbat segalanya dlm roti pita tu siap!...hehe

    Btl kak, letak tomato & mayonis byk2pergghhhh.....terangkat!

    ReplyDelete
  3. sedapnyer kak...
    klu ngidam aci tak??? hehehe...

    kak.. jalapeno cheese tuh, jaja pon ader jual kan???

    ReplyDelete
  4. dah lama nak beli serbuk tu kak.. entah, asyik tak jadi aje

    ReplyDelete
  5. kak, nampak sedap..try la buat kak, qema 'kurang rajin' hehe

    ReplyDelete
  6. @NM02 ha contact kawan akak tuu .. nmo betul2 nak btahu akak tau :)

    ReplyDelete
  7. @Zue AnnaLeeya aah jaja pun ada .. dia amik dari siapa akak x tahu pula :)

    ReplyDelete
  8. sedapnyer, lama x makan kebab coz sekarang ni byk timun dr daging.. huhu

    p/s: kak ieda, header baru yerk, cantik n smart..

    ReplyDelete
  9. dah lama juga ratu dok usha2 jalapeno cheese powder tu.cam kfc punye kan.mmg suke sgt2...nanti nk cuba bli la...

    ReplyDelete
  10. lama doh x makan,makan masa buat haji dulu kat madinah!

    ReplyDelete
  11. cheese tu ada tak jual kat kedai kak?

    ReplyDelete
  12. IEDA..
    tengahari tadi singgah sini..
    pitam sekejap..
    hehehe ada malware,.. syukur skarang dah okey

    ops........
    dia keluar lagi saat ayu taip komen nie... hope ieda cepat2 remove vlog cutechubby82 ya, kalau idak, ayu kena remove blog ieda untuk keselamatan blog ayu

    ReplyDelete
  13. @h4ni3 leh order ngan kawan akak zura tuu dik ... ada dlm entry jalapeno cheese powder tuu :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...