Friday, September 23, 2011

HATI goreng BERLADA sahaja


salam semua

menu semalam .. petang dah x tahu nak masak ape .. hari2 fikirkan menu sebelum balik kerja .. huhuh dah buntu sebenarnya .. balik je bukak peti ais .. sekali ternampak ada hati lembu yg akak kirim dari ummi untuk beli .. haaaaaaaaa dpt idea masak grg berlada .. 

bolehhh lahhh dari x ada kan ..
bukan x der bahan .. tapi idea nak masak tuu x ada .. hermm siap2 semua bahan2 .. akak pun grg lahhh .. tambah sikit telur dadar dan ikan masin .. 
akak x makan ke ?? hahahah kalau ada ikan masin ... nasi panas2 mauu x makan .. RUGI wooooooooooo !! adehhhh mcm mana nak diet nie .. muhahahhahahaha :))



menu yg sgt2 simple dari akak .. jadilahhhh anak2 akak x bagi makan mlm tuu .. risau nanti berselera sgt .. sib baik x der yg mintak nak makan nasi .. cuma zahrien je .. mcm biasa kalau nampak telur dadar dia no 1 yg makan .. ekekkek :)


ps : fuh penat ngan jamuan raya UCSA .. namun sgt2 meriah .. kami geng2 makan lewat sikit dah dekat kul 3 baru makan .. sib baikkk dah makan sikit sblm tuu .. hermmm dah nak balik .. lepas2 nie akak BW lagi .. penat .. balik nie nak kemas2 utk balik kg mlm nieee .. nak ke KL esok ... :) yeah !!


18 comments:

  1. yang simple2 tu yg lebih menyelerakan biasanya kan ieda...

    tapi yus tak makan hati...tak berapa suka..

    ReplyDelete
  2. sedapnyaaaa..makan dgn nasi panas..

    ReplyDelete
  3. memang nampak sedap.
    tang telur dadar tu pun feberat ayu gak.. sama mcm zahrien lah

    ReplyDelete
  4. sedapnyer...mkn ngan nasi panas..perghh blh tambah2 kan sis?

    ReplyDelete
  5. Ambuih cedapnye beb!


    **pssstt makin mencurah2 rezeki nuff ieda!tahniah!tumpang hepi..=)

    ReplyDelete
  6. kak, kalau mak saya hati ni sellau masak ungkep je.. sedap kak.. licin kami kerjakan..

    ada resepi dia kat blog CMG tu haa...

    ReplyDelete
  7. ieda..acik memang suka makan hati..tapi biasanya masak kicap je..

    ReplyDelete
  8. pekena ikan masin goreng tu yg terangkat tuhh

    ReplyDelete
  9. telur dadar...lauk paling laris kat kedai makan..hehe

    ReplyDelete
  10. akak suka sangat goreng hati cam tu, tapi kena lupakan kalau nak makan pun kena beli kat kedai sebab kat rumah tak de yang makan. lapar plak tengok hati goreng tu.

    ReplyDelete
  11. suami saya lak tak nak makan kalau tak de kuah..
    heheh..
    saya ok je..
    simple2 macam ni lagi sedap..eik??

    ReplyDelete
  12. lauk cmni kalau kena ngan nasi panas2 mmg best kak..tak igt sme diet2 ni..ehehe...

    ReplyDelete
  13. saya kalau ada ikan masin mmg berselera..

    ReplyDelete
  14. sedap tu kak..nak2 bila pedas2 ni..lg pedas lg kick!

    ReplyDelete
  15. terlioooooooo
    lama tak makan hati ni..

    makan hati yg satu lg tu selalu jek! haahah

    ReplyDelete
  16. sedapnyer tgk hati goreng berlada tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...