Friday, September 23, 2011

ceria di HARI RAYA - ceria ke nie ?? huhu


salam semua

hermm semangat hari Jumaat , penghulu segala hari .. amik pic poyo akak pagi2 nie .. beria2 nak beraya hari nie
ekekek hari nie akan diadakan Jamuan Hari Raya UCSA untuk semua kakitangan UCSA dan semua penyumbang2 / rakan2 Universiti .. mcm biasa setiap tahun .. bermula jam 2.00 ptg nanti ..
tapi sayang wajah yg ceria nie kannn kena jaga bahagian makan .. huhuhu x dpt nak melaram lebeyyyy , frust nie , tuu yg buat pose2 gedikss pagi2 nie sementara muke masih fresh !  ..

dan ini bukan baju raya akak ye .. baju yg dah lama x pakai .. huuhuhhu , nak pakai baju raya x der mood lahh , x tahu sebab ape .. aci !


 ahahah menjadi pulak pic nie 


sudah tembam akak nie kan .. terserlah di pipi tuuu huhuhhu

ok lahhh .. semoga ceria2 di pagi jumaat ini .. esok cuti , jgn lemau2 tau .. 
semangat ! .. semangat !! :)


38 comments:

  1. gmba last tuh ayuuuuuuu sgt..:)

    ReplyDelete
  2. heheheheh comey je akk rara ni =)

    ReplyDelete
  3. gelang kita sama.... >_<

    ReplyDelete
  4. cunnyaa foto poyo akak pagi2 ni... dah pandai guna perkataan PoYo dah...hehe

    ReplyDelete
  5. ye lar sblm berlengas2 badan berminyak2 muka menjaga bhgn juadah kang baik amik gambo dulu kan kak ieda hehe

    ReplyDelete
  6. @NM02 ahahha ko nie dikk .. tu ko nampak erkk ekekek .. same ye .. citarasa sama lah kan .. :))

    ReplyDelete
  7. @adarnadzmie ekekek dah lama tahu dik tapi cam arinie nak gune dlm nie .. agaknya memang mood tuu poyo kuut ekeke :)

    ReplyDelete
  8. @Lina ye betul dik .. memahami tul lina nie .. sblm berlenggas2 + tak sempat nanti , baik amik gambor dulu ekekke :)

    ReplyDelete
  9. suka gambar last...

    nampak gelang gak macam niezza, tp tak sama...hihi

    ReplyDelete
  10. klu saya mkn jer kak....
    rugi klu tak mkn byk2...
    mesti menu best kan??
    hahahaha.... nmpk sgt buruk lantak...
    bkn kak... beby yg nak mkn...
    aci alasan gitu??? ekekekkk....

    aka ceria jer bergambo dulu pagi2....
    saya nih skrg nih serba serbi lemau kak...
    bdn lemah jer... huhu

    ReplyDelete
  11. tembam skit je kak..
    ayu tetap ayu...... :)

    ReplyDelete
  12. makan utk sy sekali tau ^^

    ReplyDelete
  13. rasanya saya lagi tembam dari akak...lalala...

    ReplyDelete
  14. kna jaga makan la sempoi,smbil jaga sambil ngap,hehee

    ReplyDelete
  15. sob sob
    patutnya kan.. ada makan2 jugak kat opis saya hari ni
    tapi pastu kan.. sob sob
    orang account kata "where got budget???"

    benciii! :(

    ReplyDelete
  16. Belum cukup tembam ieda. Lepas makan-makan nanti akan jadi lebih sikit kot. Hihi....

    ReplyDelete
  17. selamat pg jumaat gak utk akak..

    suka gambo yg 1st tu.. comel sgt.. :p

    ReplyDelete
  18. gambar yg first tu jelingan menggoda you..awww..hehehe

    ReplyDelete
  19. cantik walopon bukan baju raya..... x per la jaga makanan pon, kalu x der kak ieda, x der la makanan kan..... tahniah wat kak ieda

    ReplyDelete
  20. baru hilang rindu tawww..sbb bukak entry akk hari ni banyak pic akk :D

    mkn je kak..jgn sekat2 rugiiii sy ni dok tgg open house satu pun tak dak =P

    ReplyDelete
  21. singgah tumpang makan leh kak?

    ReplyDelete
  22. @Zue AnnaLeeya aloor biasalah tuu dik .. ngandung kan .. bukan mudah, semua nie memang kita kena lalui , sebab tu bila org tua2 cakap nak ngandung nie kena siap sedia .. sbb akan ada mcm2 rasa ..

    sib baik anak2 dah besar zue , x lah susah sgt kan .. janji mereka dah pandai bawak diri sbb kita waktu nie memang x akan ada masa nak layan mereka sbb kita sendiri x daya :)

    ReplyDelete
  23. @♥cikmOt♥ hahahha mu tembam ada makna dik ! :)

    ReplyDelete
  24. @:: Mrs.Eady :: loor cian dia .. take care dik .. jaga diri dan makan ubat ye .. insyaallah sihat nanti :)

    ReplyDelete
  25. @h4ni3 loh boleh cakap gitu ke ?? ekek ok lah buat open house je lah dik :)

    ReplyDelete
  26. @maszmadi tulah .. tadi memotivasikan diri nie .. bukan senang .. ekke :)

    ReplyDelete
  27. @mamyharraz ekekke tulah yati .. akak nie kalau bukan jamuan raya di pejabat nie .. OH memang x ada dah .. semangat OH nie certain2 negeri je .. mcm JB kan .. meriah :)

    ReplyDelete
  28. akk comel..ayu jek gamba akk

    ReplyDelete
  29. akk ni gambo mmg kalah ank dara la...cute jek posing..jelingan manja gitu....

    ReplyDelete
  30. bestnye ada jamuan raya..sy ni smpi bile2 pon tak ade jamuan ry kat opis sbb keje dgn orang jepun...huhuhuh

    ReplyDelete
  31. kite letak caption utk gambar2 tu ye...

    1) jelingan manje

    2) wahhh...serius gitu...

    3) control ayu...

    4) mcm dah x sabar nk gi beraya!!!

    hehe...memandai je kan...

    ReplyDelete
  32. ayu...masih mengancam kakieda ni.bila ada jamuan kan, mmg susah nak elakkan makan ckit je :)

    ReplyDelete
  33. lama tak tgk akak posing2 hehe.cun!

    ReplyDelete
  34. mana ada tembam kak...maintain cntik lah...cntik sgt!

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...