Thursday, September 22, 2011

bertambah BE - syukur alhamdulillah


salam semua

alhamdulillah x sangka BE akak bertambah .. actually dah seminggu akak tgk , ingatkan BE tu main2 je kat umah akak .. soo x nak lah suke2 sgt kan .. tapi sehingga ke hari ini BE yg bertambah still kekal di rumah akak nie ..

syukurr alhamdulillah .. rezeki kan .. sape x suke , sambil2 berblog nie ada juga hasilnya bak kata adik lyafrina kann ... x lah sia2 kita menulis dlm blog kesayangan kita nie :)



harap2 BE nie teruslah bermain2 disini .. x pernah merasa lagi hasil BE nie .. ada kawan2 blogger dah merasa dah .. tangan duk gatal2 nie ekekke .. insyaallahhhh ..

terima kasih kepada en nuff kerana sudi bagi BE kat akak .. dah lama menanti dan akhirnya dpt juga , dpt pun x sangka sampai ada 6 BE sekaligus .. :) 

buat teman2 yg x putus2 sudi singgah umah akak .. terima kasih daun keladi ..  kunjungan anda semua amat2 akak hargai dan semoga silaturrahim ini terus terjalin dan kekal indah sesama kita , aminnnnnnnnn .. :)


34 comments:

  1. wah byk nye BE, sy 1 pun xde, hehe

    ReplyDelete
  2. wah! best ah akak.pasni bley belanja sy.hee :)

    ReplyDelete
  3. ika xtau pe benda pun psl ni kak hehe..teruk nye :p

    ReplyDelete
  4. tahniah..
    samalah kita akak..
    tak pernah lg merasa hasil BE..
    hope BE kali ni menjadik la..
    kasi dia menari lama2 sikit kat blog tu..hehhe

    ReplyDelete
  5. Wahhh banyaknyaaa.. Syokkk laa ! :)

    ReplyDelete
  6. mak aiii..byknya BE...dlm pada akak kecewa ngan nuff dulu, terus dia bg sekali 6...tahniah kak...saya tumpang hepi...

    keep blogging k...

    ReplyDelete
  7. huihsss...masyuk lagi ye...tahniah kak...

    ReplyDelete
  8. bersusun be akk cayalah!

    ReplyDelete
  9. @Liyana kena sabar dik .. mcm akak dah sampai majuk2 dah .. tapi ada kawan tlg betul kan , sbb ada yg x kena dgn servey akak tuu :)

    ReplyDelete
  10. @cik pulau aah dulu x pernah merasa .. tapi akhirnya merasa jugak .. tu lah biar dia lama2 sikit menari2 disini kan :)

    ReplyDelete
  11. @wahida aah dik .. wa tahukan akak pernah majuk ngan nuff nie , berticket2 akak hantar still jawapan yg sama ..

    sekali ada kawan yg baik ati tlg tgk kann rupenya dlm servey akak tuu ada 2 soalan dia yg akak lupa nak jawab ..

    boleh akak x perasana pulak tuu ..
    lepas2 tu barulah ada ..
    sikit2 sehingga lah last week , terperanjat tgk ada 3 BE baru sekaligus ..

    hermm alhamdulillah semua berkat sokongan adik2 dan kawan2 semua :)

    ReplyDelete
  12. @Nana mcm x caya sbb bersusun cantik je kan kekeke , harap2 lama2lahh disini :)

    ReplyDelete
  13. amin..
    kak..kena peram smpai masak ranum ni :-)

    ReplyDelete
  14. @LYAfrina tulah lya , kena peram lama sikit niee ekekek :) tapi cam x sabar nak kuar kann :)

    ReplyDelete
  15. wah! masyuk!! Banyak tu ieda...

    yus ada dua je skrg, tu pun mcm segan2 je..huhu

    ReplyDelete
  16. Wah...bersusun² BE, tahniah kak ☺☺

    ReplyDelete
  17. wah rezeki bergolek ni..tahniah yer..

    TQ singgah blog saya.. :P

    ReplyDelete
  18. syok nye akak...byk yer BE nye...papa mifz pun lum pernah cash kan lg...x cukup lg...huhu

    ReplyDelete
  19. waa...bestnye akak..cne ek cara nk dpt BE..

    ReplyDelete
  20. wahh..dh dapat be..bnyknye duet akk..hehe

    ReplyDelete
  21. Tahniah kak rezeki tue... amy baru dua hari lepas dapat be baru setelah hampir sebulan x de be..

    ReplyDelete
  22. Hi kak ieda, mekasih dtg melawat. Wah best dpt be! Moga makin murah rezeki. 

    ReplyDelete
  23. rezeki terpijak tu. sapa nak kasi. teruskan berblogging. ada gak income tambahankan.

    ReplyDelete
  24. Tahniah...!!!!rezeki tu, seronoknya..

    ReplyDelete
  25. byknyaaa BE...jeles nih! :)

    ReplyDelete
  26. wah byknya BE.. rezeki tu kak.. sy blum penah merasa lg BE nya... maklum la blogger yg x brp nk tegar.. hehe..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...