Wednesday, September 7, 2011

Ally Iskandar kali ke 2 - Bertunang !! ??


salam semua

ermmmm mcm pernah kulihat wajah gadis ini .. tapi kat mana ??? ekekek aah lah ada iras2 biras akak lahh .. org kemaman jugak .. ermm Farah Lee nie adalah tunang TERBARU ally iskandar .. ekekek aishhhh terbaru lah kannn sblm nie dia pernah bertunang dan putus .. cepat betul dia dpt pengganti kan ..

hermm adakah lelaki mudah jatuh cinta ???

hahahhah no komen lah kannn semua terletak pada tangan sendiri .. tepuk dada tanye selera , kalau hati dah suke  x kan nak tunggu lama2 kan ..
semoga jodoh kali ini berkekalan sehingga ke jinjang pelamin dan ke akhir nyawa :)

 memang cute budak perempuan nie .. org terengganu katanya ..
ermm nama dia FARAH LEE .. ada darah chineese ke ??

kan kannnn kannnn


sumber : qimie.com



33 comments:

  1. yang baru ni better than yg lama..takleh tunggu lame2 sbb ally dah tua..hihihi

    ReplyDelete
  2. patah tumbuh ilang berganti...

    ReplyDelete
  3. setuju ngn cikmot..tahniah kat ally.

    ReplyDelete
  4. Tahniah sekali lagi untuk Ally.. :)

    ReplyDelete
  5. tp..mmg cumil pompuan ni..mybe y ni lbh sesuai... ada ciri2 ketimuran.. lg pon elly kn ank jati ganu..ok la tu:-)

    ReplyDelete
  6. adakah sebab berkenan yg ini putus tunang... heheh hanya allah yg tau

    ReplyDelete
  7. memang pantas dpt penggantinya

    ReplyDelete
  8. cepat plak dapat jodoh baru kan

    ReplyDelete
  9. ada iras2 cam rina salleh juara perempuan melayu tuh

    ReplyDelete
  10. tah2 masa putus tunang ni ada org ke-3 apa??????jeng.....jeng....jeng....jeng....

    ReplyDelete
  11. mmg cung! moga jodoh kekal hendaknya..

    ReplyDelete
  12. Cantik...moga jodoh berpanjangan & bahagia.

    ReplyDelete
  13. comel comel..tp nmpk sgt muda lah..hihi~ smoga pjg jodoh mereka..amin~

    ReplyDelete
  14. Cantik..muka pun ada iras2..Insyaalah berkekalan lah hendaknya..

    ReplyDelete
  15. Semoga ada jodoh kali ini...

    ReplyDelete
  16. comelnyer tunang terbaru ally, hrp pasni dpt la naik pelamin..

    ReplyDelete
  17. moga serasi bersama...

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. cantik org nye, hrp bkekalan ler :)

    ReplyDelete
  20. dah bertunang ke kak? bkn baru kuar citer psl merisik tu? ehehe... dunia artis,cepat je semua =)

    ReplyDelete
  21. semoga kebahagiaan milik Ally dan pilihannya...

    ReplyDelete
  22. biar betik..tp ok gk yg ni dr yg dulu..manis bertudung..cute la budak ni..hehe.

    slmt hari raya kak :)

    ReplyDelete
  23. comelll!! tak pe lah.. biar putus tunang.. jangan bercerai berai.. bergegar Arash..! uhuhuh

    salam raya kak! Maaf zahir batin ;)

    ReplyDelete
  24. Cute perempuan ni..moga jodoh berpanjangan.. ^_^

    ReplyDelete
  25. baguslah tuu.. Ally pown dah lama sangat dah membujang.. ;)


    MySuaraBlog: Syiling 50 Sen Tahun 2006

    ReplyDelete
  26. da tunang da?smlm jat baca gsip2 je.tp mmg dak pndai pun.study kat korea lg.hebat2.

    ReplyDelete
  27. ally iskandar nih dulu lecturer papa mifz masa belajar kat yayasan mara KL dulu...ajar english...

    ReplyDelete
  28. mungkin ini jodoh yg baik untuk dia.. mudah-mudahan.. aminnn

    ReplyDelete
  29. haah lah cptnya dpt pengganti..tp mmg cute orgnya...

    ReplyDelete
  30. SIS...

    kalu tgk rupa mereka hampir seiras..
    cer nengok tang bibir atas saat mereka senyum..saling x tumpah sama..

    semoga jodoh ini kekal ke akhir hayat...lbih baik dgn org biase...
    chumel n sweet je mereka..

    aminn...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...