Sunday, August 14, 2011

syukurrrrrrrrrr & thanx dear friend


 salam semua

syukur sgt2 pagi2 nie tadi lepas sahur akak bukak blog guna lappy adik dari KL .. dia balik bercuti dari ari jumaat .. so pagi2 nie tadi lepas sahur tergerk ati nak bukak comp , konon2 nak layan blog kejap kan .. mata ngantuk tapi malas pula nak tidurr ( kononnnnn ekekek ) .. hermm buka2 je terus baca komen2 dlm entry terdahulu .. wah ! sgt2 teruja bila ada mamber blogger akak btahu yg akak dah ada BE baru .. haaaa mcm mana dia tahu ?? ekekke dia lahh yg banyak membantu akak sebenarnya , blogger dari pahang nie .. kalau cakap sure ada diantara anda2 semua kenal specially blogger pahang yg dah selalu joint gather2 kami :)

ok .. berbalik pada komen blogger tu , akak terus buka laman nuff lah kan .. usha sikit ekekke , syukurrrrr aah lahhhhh status dari ordinary ke GLITTERATI .. yehaaaaaaaaaa lompat bintang kejap akak .. ecehhhhhhhhhhhh , idoklahhh cuma senyum sampai ke telingaaaaaa je ekekke ...
syukur & alhamdulillah status dah bertukar dan nampak gaya mr nuff mendengar dan melihat keluhan akak ... :)


mgkin kerana ada kesilapan dalam letaknya iklan nuff akak @ kesilapan dlm survey tu , haa tulah mr nuff mcm x layan je kan .. ekkeke alhamdulillah blogger nie sanggup membantu dengan penuh iklhas , alhamdulillah dan akhirnya x sampai seminggu dia melihat apa yg x kena dlm nuff akak tuu , terus je ari nie status akak dan bertukr ke GLITTERTI dan dah ada BE ... ! syukurrrrrrrrr


dan sure uols nak kenal kan siapa gerangan blogger yg akak maksudkan , yg sudi membantu akak dan yg penting dia x KEDEKUT ilmu dlm membantu dan sungguh2 iklhas .. alhamdulillah .. insyaallah beb .. hasil pertama nanti kita nge"teh bersama2 wokeh !

dan beliau adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jeng



jeng



jeng



v




v



v



v



v

ahahhahah scroll layieee .. jgn marahhhh , kata nak kenal kannnn

v



v



v



v



v



v



v



okey2 ...


dan dia adalah


inilah tuan punya blog , cik wan KALAM HATI .. seorang cikgu aka ustajah tau ! seorang yg sgt2 understanding , humble dan sgt2 baik hati sesuai dgn ciri2 seorang cikgu .... yes ! friend .. thanx berjuta2 lemon !!! beb ....
ok sudi2kan lah ke rumah dia untuk mengenali lebih lanjut berkenaan cik wan kita nie .. sgt2 best penulisan dlm blog dia .. dan x lupa cik wan kita nie seorang yg minat photographi tau ! cantik2 pic dlm blog dia tu .. hermmmm jom ramai2 ...

THANX AGAIN DEAR FIREND  wan KALAM HATI , dan bua semua blogger2 lain yg banyak membantu dan memberikan idea2 yg bernas dlm masalah akak nie .. thanx again , buat adik amy syaquena , adik mama hanim , adik munna , kak zia sarah najwan dan bogger2 lain juga .. thanx alots ... hermmm buat blogger2 yg tahu tapi buat2 x tahu bila akak bertanya .. x per ... akak paham :))

32 comments:

  1. alhamdullilah..
    akhirnya..

    ieda, tak sangkanya cikgu kalamhati y buat ya..
    terro lah...

    PS: ayu pun minta bantuan blogger cucu umie utk editblog.. geggege

    ReplyDelete
  2. bagus kak wan tolong,izan mmg tak amik tahu sgt psl nuff ni.org pasang,izan pasang hehe.nk tgk jadual2 tu pun tak reti huhu...

    apa2 pun tahniah yer!~

    ReplyDelete
  3. tahniah dan alhamdulillah rezeki ramadhan...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ieda

    Alhamdulillah
    Syukur
    Tahniah

    ps:terima kasih juga KALAMHATI n AMY

    Wassalam

    ReplyDelete
  5. tahniah! sebenarnya memang tak ramai org spt KH sanggup tolong (kongsi ilmu) sbb kak pernah alami situasi sama spt itu...tapi ada seorg blogger (dah lupa) tinggal jejak kat shuotmix box beritahu cara2 nak dpt BE. Alhamdulillah akhirnya dpt selepas menunggu hampir setahun!

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah, syukur...:)

    ReplyDelete
  7. a'ah..cmner nak dapat BE ya..blh tolong kongsi jugak...

    ReplyDelete
  8. uiii.. ramainya visitor k.ieda.. hebat! :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak..
    Alhamdulillah dh ada BE..Rezeki.. ^_^

    ReplyDelete
  10. ramainya dtg menjenguk kak.rezeki di bln ramadhan kak.hihi

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...salam ramadahan...syukur kepada Allah SWT...rejeki bulan ramadhan tu...tq

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah...akhirnya..dpt juga kan...

    ReplyDelete
  13. tahniah kak...awe nuffnang lagi majuk sebab lama tak update haritu kan...huhu...

    rakan dalam dunia blog mmg baik dan membantu :)

    ReplyDelete
  14. sy jugak yg xdpt duit raya dr nuffnang...sedih tul...:(

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. blog servey tu pon kena slalu update... cam lya every month update baru

    ReplyDelete
  16. nor dah lama tak check sis..alhamdulilah..rezeki ramadhan. :)

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah kak.... :) kdg2 benda tu bergantung pd kerajinan kita buat entry jugak kan..kalau blog dh lama bersawang dia akn automatik tukar jadi normal balik...

    ReplyDelete
  18. kak ieda.. una nak tanya la ..hmmm mcm mne nk dpt traffik bnyk2 mcm tu ye? jeles3

    ReplyDelete
  19. salam kak....tahniah yer dapat be....buka aper hr ni mesti best....

    ReplyDelete
  20. Tahniah ieda! syukur bila dapat kwn2 yg baik ni kan.. Akak dulu tak tau juga, tapi dapat tahu bila terbaca kat dlm blog kengkawan juga pasal Nuff ni..Ada lah sikit2 BE..:)

    ReplyDelete
  21. Tahniah, ada sahabat yg sudi membantu dengan ikhlas :)

    ReplyDelete
  22. wah pasni kumpul $$$ la akak

    ReplyDelete
  23. Errkk babe!malu wehh..huhu tak seberapa je tolong..huhu mekasih ieda...glamer jap i..huhu

    Teruja tgk trafik ieda..sy pun tak dpt trafik tinggi gitu..stakat 100 lbh tu ada la..ada harapan byk masyuk pasni ni..hehe

    ReplyDelete
  24. ieda kekadang memang nuffnang tu senget skit, hari tu akak tengok pun terkejut status ordinary, esok nya plak tengok dah kembali pada gliterti. jangan risaulah kesilapan teknikal.

    ReplyDelete
  25. tahniah...semoga masyuk lagi selepas ni yer...;)

    ReplyDelete
  26. tahniah kak :D

    sy pun ada pasang nuff ni tp tak reti nak tgk be semua tu =P huhuu ni pun org yg pasangkan..yg sy tau taip entry publish,baca komen tgk follower dah bape org tu jer hehehee

    ReplyDelete
  27. ape yg salah kat iklan akak tu ek?

    ReplyDelete
  28. Tahniah rezeki dpt BE.. :)

    ReplyDelete
  29. saya pon tak reti bab nuffnang nih...
    saya tak cakna sgt pon... lantakla... huhuhu...

    tp klu kakwan nak tlg ape salahnya kan...
    syg kakwan ketat2... hehehe...

    ReplyDelete
  30. sy dah lama delete nuff ni kak... macam tak bergerak je income dia.. tetap rm1.50 je ... sedih.. ke sy pun tak faham cam akak kot..?

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...