Tuesday, August 2, 2011

semakin ERAT semakin SAYANG ! - 2nd Gather


salam semua

alhamdulillah ramadhan ke2 dpt di sambut dengan ceria , syukur selesai hari pertama .. melangkah ke hari2 berikutnya sehingga sebulan di bulan ini .. semoga kita semua sihat dan segar dalam menjalani ibadah puasa tahun ini .. ok .. entry sambungan dari 2nd Gather Blogger Ktn ..

pic2 x banyak , mana yg ada sahajalah yg mampu akak paparkan sbb maklumlahhh banyak bercakap dan makan2 .. x sempat nak snap2 .. nak2 dgn kamera cap ayam akak tuu ekekke :) yg penting pic bersama blogger2 ada kan kan kan kan .. buat kenang2an ..

bersama adik Qis Balqis 

bersama adik Qis dan adik yati ( mummy harraz) datang dari jauh .. thanx dik , sudi joint kami2 disini .. :))

bersama adik zue & izan .. huh awat ku nampak tembam .. dah lah pakai baju ngandung ... oh tidakkkkkkkkk sbb baru perasan .. ahahhaha


bersama adik jaja .. senyum sampai ke telinga rasanya masa nie .. ekkeke

mummy harraz , akak dan wan kalam hati

bersama mak buyung ekekek kak zea blogger sarah najwan ..

ramai2 .. kita berposing !!

pose dari kamera cap ayam akak :))

last bersama ibu tercinta petang tuu .. anak2 duk makan ngan nenek mereka je .. akak duk sebuk sembang .. sibbb baik ada nenek ya .. ekekkeke , ayat jahat !!! ahahahhaha

semalam x dpt terawih sbb keletihan yg amat sgt .. kenapa ?? mgkin sbb 1st day pose kut .. padahal makan mee hun je .. mgkin sbb akak minum ais .. huhuhuh lepas nie nak elakkan minum ais .. :))



35 comments:

  1. so happening ^ sporting

    ReplyDelete
  2. samala wajah kak ieda ngan mak... hehe mak ngan anak kan...

    bestnya blogger jumpa blogger... mesti riuh sekampung...hehe..

    ReplyDelete
  3. wah meriah gather2...syok mkn2 sambil borak2 ni kak...mane ade akak tembam...okey jek la kak oiiii...cun ape ....heheeheheheh

    betul tu kak, minum ais badan lesu...kalo tak amik ais mmg ade bezanyer....

    ReplyDelete
  4. i jeles! benci benci benci! muahahhaa..gurau gurau

    kak, smlm pn sha x g terawikh...penat lain mcm...ngade2 betul :p

    ReplyDelete
  5. seronoknya dapat berkumpul macam ni...

    akk pon semlm tak bertarawikh....penat kaedahnya...first day kannnn...

    ReplyDelete
  6. akak tuh mmg....
    duk bergosip sakan...
    mentang2la bwk bodyguard...
    ekekekekek... jgn mare kak...

    saya nak gi terawih cmner sbb awal2 dah raya... huwaaa....

    ReplyDelete
  7. seronoknye....jom gather kat kl pulak..hihihi

    ReplyDelete
  8. meriah suasana ....bestnyaaaa

    ReplyDelete
  9. semuanyer ceria2 belaka...happening sgt!

    Eh! akak xnmpk besar la, ok je sy tgk, comey gitu...

    ReplyDelete
  10. Seronoknya. Semoga berpanjangan persaudaraan yang terjalin. :)

    ReplyDelete
  11. meriahnye..sure seronokkan ieda..kalau dekat mau je gi jumpe mcm tu jugak..

    baru dpt sehari jer terawikh..smlm x gi tak sihat selsema batuk..hari tak keja..cuti...

    ReplyDelete
  12. wah bestnya bila blogger2 nie berkumpul kan,
    bila kita nak jumpa plak nie?
    hihihihi

    ReplyDelete
  13. akak wat gathering kat mana ni? jelez3...

    ReplyDelete
  14. wah..bestnye..sungguh meriah.. ;)

    ReplyDelete
  15. eida mengandung ke???
    aih...semua pakat mengandung ni yang nak cemburu nih!

    ReplyDelete
  16. akak rase tembam sbb akak dok sbelah izan...kalau akak dok sbelah ratu kompem akak tak rasa cmtu.ehehe...bestla kan dpt gather2 cmni.bila la ratu leh join kan...

    ReplyDelete
  17. SYOK!..terpampang gambar budak besar first pic lak tu..huhuh..suke2..akak nanti sent pic cantik2 ni ye..Norsuhana@uniten.edu.my

    ReplyDelete
  18. wah besh nye sesi jimba2 uolsssss

    ReplyDelete
  19. mn gambor food kak..hahah pose xleh tayang eh hehehehehe

    akk betul2 ngandung ke jgn salahkan baju taw hehehehe

    boleh ke x minum ais tu..hehehehe

    ReplyDelete
  20. Bestnya..bila lak nak buat gathering kt KL ni...

    ReplyDelete
  21. akk memang cun ;)
    mana ada tembam .

    mmg hepi dpt joint hari tu :)

    ReplyDelete
  22. Best kan selali sekala berkumpul gini...Meriah...baru 1st puasa tu...hari ni buka mana pulak?

    ReplyDelete
  23. kalo pegi lepak kat tmpat org slalu wk photoshoot tu lg best kak...
    jeles tgk:-(

    **kalo lya join..kiranya lyala hok paling adik skali kot?? k perasan muda ni???

    ReplyDelete
  24. beznye tgk masing2..tersenyum lebau..ha ah kan kak, buke kalu togok air batu byk2 mmg bisa2 la badan, letih semacam..

    ReplyDelete
  25. Salam...i first time bace blog u sebab nampak Herbalife tu. Nice blog. We share the same thing...i pon tengah berdiet ngan herbalife. Target kite pon same nampak nye...i target 60 kg selepas habis pose ni. Buleh ka ??

    ReplyDelete
  26. masa tu mama sarahnajwan ada muntah2 x..hehe, soalan jht tu...

    ReplyDelete
  27. bestnya..gether2 cam gini...

    ReplyDelete
  28. happening nye...seronok betul

    ReplyDelete
  29. BESTNYA...SEMUANYA GORJES-GORJES.....

    ReplyDelete
  30. huhu..tgk gmbr seronok sgt...xsangka kita yg kenal dlm alam maya bole semesra gini..

    ieda..geder2 yg ketiga..akak da buyung betul2 nati..keh3..

    ReplyDelete
  31. mmg happening..
    truskan aktiviti ini ya ieda dan kawan2..

    mana tau, 1 ari ayu sampai ke sana..

    part ais tu mmg betul..
    sbb tu ayu hanya minum air panas atau suam....
    walau bukan bulan puasa

    ReplyDelete
  32. huhuhu....ramai nyer geng2 blogger aweks2 kuantan eh?

    ReplyDelete
  33. jelesnye kak,
    ishk nanti lepas raya buat gathering raya ok?
    bley merasa kuih raya masing2, ekekekke :p

    ReplyDelete
  34. lepas berbuka smlm, dalam jam 9 lebih, terus zzzzzzzzzzzz bersama bambam..

    ReplyDelete
  35. hehe best2..
    mmg tak berhenti kita dok berborak kan..tak pandang keliling dah..hehehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...