Monday, August 15, 2011

sambutan sederhana - ULANGTAHUN KAKAK


salam semua

alhamdulillah setelah seminggu menunda majlis sederhana buat kakak .. small bday celebration dgn family di kg tuu menjadi .. dlm kelam kabut sbb kami sampai dekat2 nak berbuka .. kebetulan adik akak dari KL pun balik bercuti .. soo memang penuh meja .. mcm2 semua cakap makan ramai2 nie meriah .. bertambah dengan anak2 akak dan anak2 kak long riuh rendah di buatnya .. ekekkeke

kek akak beli je .. x sempat nak tempah , semua last minute .. kalau ikutkan akak x hinggat dah nak buat makan2 tuu .. kesian pula kat kakak .. duk tanye2 bila ibu nak belikan dia kek .. aduh anak ibu .. ibu x lupa sayang .. :))

kek pilihan anak dara akak .. oreo cheese cake ..


menu pelbagai hari tu .. makan umah mak kan .. harus mak yg buat ekekek
kuehtiaw grg permintaan kami semua ..

satay sedikit petang tuu .. nak beli banyak x sempat sbb dah habis .. huhuh

antara menu2 nyaaa

bday gurl dengan kek .. terserlah keserabutan dgn sepupu2 nya ekekek


semoga menjadi anak solehah dan cerdik pandai hendaknya .. aminnn

ayah yg x sempat nak pakai baju petang tuu .. panas ke ?? huhuhuh agaknya kalau kami2 nie yg x pakai baju mcm mana erkk ekekekkeke :)



41 comments:

  1. hapy birthday kak...:)

    seronok mkn ramai ramai kan :)

    ReplyDelete
  2. HAPPY BIRTHDAY :-)

    NMPAK SEDAP KEK TU..BUDAK2 LG LA SUKA BISKUT OREO... SAMBUT RAMAI2 MMG MERIAH

    ReplyDelete
  3. mmg terasa keseronokannya bila dh reramai ni kan kak...selera pun bertambah...mesti rina suka tu ade spupu2 dia sme..

    ReplyDelete
  4. seksi la ayah akak...hehehe

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari Lahir kakak...Semoga menjadi anak solehah..

    ReplyDelete
  6. happy birthday utk kakak :) moga jd anak yg solehah :)

    ReplyDelete
  7. lapar nengok kuewtiau tu, sedapnya

    ReplyDelete
  8. Selamt ulangtahun kakak. Auntie doakan yg terbaik buat sayang dan keluarga ye....

    ReplyDelete
  9. nak jugak kek...teeheee....

    btw, selamat ulang tahun kelahiran buat kakak :)

    ReplyDelete
  10. dapat jugak kek anak sis tu yer..

    ReplyDelete
  11. happy belated buzzday kaka..kek tu nampak sgt yummy...

    ReplyDelete
  12. hapy besday kakak....

    alo sangat la best kan boleh potong2 kek...

    kak kalu yg lain tak pakai bj...musti semua lariiiiii.....hehehehhe...

    ReplyDelete
  13. - hepi besday kakak yg comel...

    (selama ini saya ingat ida ni adalah ida,japan...sudah salah org lah...hehe sori ye)

    tq follow, i follow back...

    ReplyDelete
  14. Sedapnyer oreo cheese cake tu...nyum nyum nyum..

    Makan ramai2 best kan kak, sy sllu berbuka dgn suami & kdg2 dgn anak2 je...huhu..

    ReplyDelete
  15. WAH NAMPAK SEDA BTOL KEK TU KAK

    ReplyDelete
  16. wah,muka hepi rina tu kak..dpt gak akhirnyer potong kek =)

    ish kak,jgn kak xpakai baju plak..kang trafik akak jem plak kalau tepek kt sini hihi

    ReplyDelete
  17. kue tiau goreng tu sgt mengujakan lin la kak...seronok mkn dgn family kn?
    lin blm balk JB lg utk mkn sempena bln pose ni...alang2 balik ms raya jek

    ReplyDelete
  18. selamat hari lahir kakak...

    ReplyDelete
  19. hepi belated bufday
    pompompom....
    terlioq tgk menu mcm2 kt citu....uwaaaa

    ReplyDelete
  20. amani pun eida xsempat nak potong2 kek lagi..sian dia..kekeke..walaupun dia lum taw apa2..tapi cam biasa..bonda dia harus la..xcited lebey kan..kekekeke..anyway sedapnya keowteow goreng tue..huhuhuhuhu...

    ReplyDelete
  21. Hape besdei kakak. Jadi anak yang baik dan solehah, ya :)

    ReplyDelete
  22. kak...honestly sy ingat kek tue mata naga yg cina selalu main tuk china new year tue...tgk betul2, kek rupenye...kak..kueh tiow ngan sate tue feveret sy tue kak...hihi...

    ReplyDelete
  23. meriahnya...
    semoga dipanjangkan umur

    ReplyDelete
  24. bestnye dpt kek oreo cheese..

    makan ramai2 dgn family la saat paling best kan...

    ReplyDelete
  25. mak ai, makanan tu... hm sabo je la tengah2 hari ni....

    ReplyDelete
  26. hoho.. hpy befday!!

    sy syg awak?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

    ReplyDelete
  27. bestnye cheese cake kakak tuh...
    tak jmput aunty pon... hehehe...

    saya pon klu celebrate beday anak2 wat kecik2 jerk...
    wajib ader cake jer, anak2 dah hepi kan????

    saya pon kenduri besar umah MIL mggu lepas kak...
    adik ipar yg duk KL pon balik gak...
    riuh rendah sambil berbuka... ekekkek...

    ReplyDelete
  28. bestnyer bukak pose ramai2 ni kak ieda..... meriah ngan makanan, n meriah ngan suara keluarga kan...

    ReplyDelete
  29. epy bday..baby girl....;d.../....k'iede...sy rieyana...;d

    ReplyDelete
  30. Happy Birthday kakak...santekla kek tu...& paling bess dapat berbuka ramai2 camni meriah sgt

    ReplyDelete
  31. hepi besday dear KAKAK...Semoga jd anak yg solehah dan mentaati kedua ibubapa..

    Sedapppp sgt kuehtiaww tuu..laparrrr dah niiii....

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum...salam ramadan,salam ukhuwah..Happy Birthday..jutaan terima kasih atas kunjungan ke blog org kg..d follow yer..nice blog.TQ

    ReplyDelete
  33. Happy B'day kakak..
    sedapnye kek orea cheese tu..

    ReplyDelete
  34. ayah nampak otai tu..kah3

    ReplyDelete
  35. best la.. saya pun balik kg hari tu...

    ReplyDelete
  36. kami pun balik kg gak ahad tu...

    psstt kak banyak nampak kuih raya kat belakang nun... bersusun haa..

    ReplyDelete
  37. happy birthday kakak..tergodanya tengok sate..dah lama tak makan sate walaupun dok kajang nie

    ReplyDelete
  38. lawa la kek tu..mmg sgt menyelerakan...sbb ada oreo and coklat² tu kut..nyum nyum~ ^__^

    hepi besday kakak! =)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...