Wednesday, August 10, 2011

RABU tanpa KATA - meruntun jiwa


salam semua


adakah kasih ini sanggup ku pisahkan ??? :(

YA ALLAH BERIKAN AKU KEKUATAN


54 comments:

  1. ish bikin suspen ni kak...nape ni kak...semoga sume baik2 yeak kak....

    ReplyDelete
  2. citer hary tue tergantung la akak
    kenapa ek?

    ReplyDelete
  3. Sweetnye gmbr tu..
    Tp napa plak ni kak?

    ReplyDelete
  4. nape nih kak???
    dlm jerk makna ayat tuh???
    saspenla kak....
    hrp jgn yg bkn2 tau...
    wlu apepon hrp semenya dipermudahkan... aminn...

    ReplyDelete
  5. sweet pic tu...tapi kenapa plak nak dipisahkan?

    ReplyDelete
  6. kak..kenapa ni? harap baik2 saje ye..semoga dlm bulan yg baik ni..kita di beri kekuatan ats ape yg terjadi..

    pape pun yg mendatang..semoga akak tabah menghadapinya..

    ReplyDelete
  7. walau sy tak faham cerita,namun sy doakan yg terbaik utk akk hug!~

    ReplyDelete
  8. kak, ayat yang mendalam maksudnya tu..apapun harap akak dapat buat keputusan yang terbaik.

    ReplyDelete
  9. apa yg tak kena ni kak..semoga semuanya akn dpermudahkn..Amin

    ReplyDelete
  10. akak, story kat email saya plissss

    mesti ada yang tak kena ni

    niezzareenamemory2@gmail.com

    mana tau, akak akan rasa lega lepas ni

    ReplyDelete
  11. Sis NAPER ni..laen macam ayat tu..Hopes everything ok yer....

    ReplyDelete
  12. semoga terus kuat yer akak
    Allah bersama ngan org2 yg tabah ni....plz be strong

    ReplyDelete
  13. akak..knp ni kak? alahai mmg kami tak faham tp biarpun tak faham apa2 dan cuba memahami,kami tetap doakan semuanya elok2 sahaja kak..

    ReplyDelete
  14. kak ieda..semoga kuat dan tabah ye..berkat di bulan mulia ni..insyaAllah :)

    ReplyDelete
  15. anak dan ayah ke nih? what wrong kak?

    ReplyDelete
  16. apa2 pun hang kena fikir baik baik tau....insyallah allah akan tolong.

    ReplyDelete
  17. Assalam Ieda.....Moga Allah permudahkan segala susah payah mu Dik....dan teruskan bersabar...kerana ini cuma dugaan yang Allah berikan buat Hambanya...semuanya sesuai dengan kemampuan masing-masing...Moga Allah terima doa dari Kakak ini...Amin!

    ReplyDelete
  18. nape kak..akk jgn nak buat suspen kak...
    tp sweet tgk gamba nih

    ReplyDelete
  19. sama gak soklan nyer...Nape Kak Ieda???... takut kami semua tau... moga di jauhi perkara yang tidak baik... aminn..

    ReplyDelete
  20. Nape ni kak...???

    Jgn dipisahkan kasih itu yer..

    ReplyDelete
  21. nape ieda/..dr dulu akak tanya..huhu
    aritu akak da tanya masa awk buat status ym..huhu

    akak harap yg baik2 aje utk awk dan keluarga..

    ReplyDelete
  22. sabau kak ... kalau bley jgn le pisah kan ..

    ReplyDelete
  23. tertanya2 juga ni.. semoga segalanya di permudahkan hendaknya..

    ReplyDelete
  24. saja buat suspen je ni kot Ieda..:)

    ReplyDelete
  25. kak, baik akak citer cepat...kami semua dah tertanya2 dah ni..huhu..

    kenapa nak dipisahkan? alamak, mcm sedih je ni...

    ReplyDelete
  26. nape ni kak? tertanya2 kitaorang bila tgk gmbr ni..

    ReplyDelete
  27. walau apapun yg terjadi...kasih antara ayah ibu anak2 takkan terpisah..cuma...keadaan je yg berubah..nk menyesuaikan diri dgn keadaan baru tu mengambil masa yg bukan sedikit..dan bukan mudah...

    apa2pun kak..g doakan yg terbaik utk akak dan keluarga...kalau boleh..jgnlah sampai terpisah..tp jika tiada jln lain...mungkin itu yg terbaik...

    apa2pun...redha, sabar, tabah....fikirlah semasak2nyaa....jgn menyesal di kemudian hari....

    ReplyDelete
  28. lain macam je ayat nye..
    kenapa ni??

    ReplyDelete
  29. harap semuanya baik baik saja ye kak eida. :)

    ReplyDelete
  30. x sanggup nk tgk mereka berpisah :(

    ReplyDelete
  31. minta semuanya baik2...

    ReplyDelete
  32. Apa-apa pun setiap keputusan perlu difikirkan semasak-masaknya. Perpisahan bukanlah penyelesaian bagi semua masalah kerana masalah tidak pernah putus dalam hidup manusia seperti kita. Pintalah petunjuk dari Allah SWT agar dipermudahkan dan diperkuatkan semangat kita dlm menempuh setiap dugaan. Buatlah solat istikharah andai kita mahukan keputusan yang terbaik...

    ReplyDelete
  33. kak, sesuatu yg berlaku tu ade hikmahnya...mungkin itu bukan pilihan kita tp mungkin itu yang terbaik. dalam apa jua yang kita akan lakukan, fikir buruk dan baiknya...kalau terima, mampukah bertahan? Kalau menolak, puskah hati?

    redha itu rela, pasrah itu menyerah..

    (maaf kalau tersentuh apa2 ye...sesungguhnya sy tak tahu apa mslh akak)

    Semoga ada sinar utk akak.

    ReplyDelete
  34. @AnneRaini terima ksih dik dan semuanya .. hanya allah yg tahu segalannya .. amat berat hati seberat masalah ini .. moga allah berikan akak jalan dan petunjuk .. hanya doa yg mampu akak panjatkan ..
    ya ia bak kata adik redha itu rela pasrah itu menyerah tapi sampai bila .. adakalanya setiap keputusan itu amatlah pahit utk ditelan .. selagi termampu hanya kesabaran memikirkan banyak hal ..

    terima kasih sekali lagi buat ANDA semua .. sgt2 HARGAI dan LOVE U ALL SO MUCH !!!

    ReplyDelete
  35. kenapa kak..cam pelik jer bunyi ayatnya

    ReplyDelete
  36. sedih sy baca kak..semoga akak terus tabah dan sabar. memang itu je ubatnye skrg iaitu sabar selagi termampu...memang perit nak terima sesuatu yg menyakitkan apatahlg melibatkan hati & perasaan.mendengarnya pun pedih apatahlagi yang menghadapinya...harap akak kuat ye..

    (sy mcm fhm apa yg berlaku tp yg tahu semuanya tetap akak)

    walau kite br kenal sy rs sy syg kak ieda..bertabahlah...

    ReplyDelete
  37. kasih apa yg akak nak pisahkan ni...
    anak dgn ayah...? jgn sesekali kak...

    kalau ada kesukaran apapun akak fikir masak2 dan selesaikan dengan baik.. kalau boleh jagn melibatkan anak2..

    sy doakan yg terbaik utk akak...

    ReplyDelete
  38. kak..dugaan kak.sabar kak.kena bnyak dgr kata2 semangat kak.

    ReplyDelete
  39. E-na doakan semuanya dipermudahkan dan ida tabah walau apa jua situasi...banykkan doa dan baca al-quran moga terus bahagia ke akhir hayat...amin ya rabbal a'lamin...

    ReplyDelete
  40. semoga allah berikan petunjuk terbaik untuk akak ku sayang.walaupun qis tak faham ape makna sebenarnya..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...