Monday, August 8, 2011

Penjelasan Mr NUFF


salam semua

x tahu nak cakap apa dah ... hermmm apa lagi yg perlu akak buat .. mgkin x der rezeki dgn nuffnang agaknya .. soo aci tak kalau akak merajuk ?? huhuhuhu x perlahh nak buat mcm mana kan .. biarkanlahh majuk2 punn x guna kan :)) kita tgk sampai bila ..




selama nie ramai yg suh hantar ticket dan bertanya .. ini adalah ticket terbaru yg akak hantar kepada mr nuff .. huhuhuh


17 comments:

  1. salam,

    kenapa eida..?

    tak dapat BE lagi ke..

    kes tertinggal ketapi ni :)

    ReplyDelete
  2. la kesian sis
    sabar ya sis

    ReplyDelete
  3. xpe la..blog awk sama aje ngan blog ibu2 lain..mungkin lom ade rezeki..

    blog akak skrg pun..BE dah lama tarak..hehe..xpe la..kita kan dah ade gaji..ki3..pujuk hati..

    ReplyDelete
  4. jawapan basi yang dia bagi tu eida..
    kalau nak diikutkan blog ni memang layak dapat be..
    sebab tu ramai yang bertukar pakai advertlets..
    nuffnang tak telus.

    ReplyDelete
  5. akak pun lepas setahun lebih baru minggu lepas dapat BE utk pertama kalinya.. lama betul menunggu.. klu tak mmg sebelum ni tak merasa.

    ReplyDelete
  6. sabo ye kak...kita pun memang tak penahnya mendapat pun...

    ReplyDelete
  7. sabar kak...pasti dp nanti

    ReplyDelete
  8. sabar ye ke , x faham kenapa x boleh dapat sedangkan blog akak wajib dapat be...

    ReplyDelete
  9. jom berfikir sejenak..=)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jom-berfikir.html

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi rasa ada BE ni hukhuk..

    ReplyDelete
  11. Saya pun masih tak faham pasal BE & nuffnang ni :-)

    ReplyDelete
  12. Insya Allah ada rezeki k.ieda pasni.

    ReplyDelete
  13. sy pernah htr tiket ckp traffik sy dh sgt tggi..tp kwn sy traffik xsmpi 100 dpt byk be..and jwpn dia pn lbh kurang gini..maintain traffic lah, pengiklan yg pileh blog lah..bla bla bla..mls nk amek tau..haha~

    jwpn basi..haha..sy dh sedia majuk dgn nuff..dh lama gak x dpt be..skrg dh tkr advertlets..yeehaa! ^__^

    ReplyDelete
  14. sabar yer kak,izan pun tak faham bab2 ni..org psg nuff izan pasang hehe..tp skdr pasang je la..huhu..
    ada rezeki akak nnt..tngguu =)

    ReplyDelete
  15. saya pun tawar hati ngan nuffnang

    ReplyDelete
  16. hehhe xpe kak
    klw akk sllau anta tiket nanti sure ada be

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...