Tuesday, August 9, 2011

NAFSU tetap ada walau dah BERUMUR ..


salam semua

haaa uols nie kalau tajuk gempak sikit cepat2 klik ekekekek ... hermm nie kisah NORANIZA IDRIS nie .. rupanya dia dah menjada kali ke2 erkkk .. x tahu punnn adehhhhh .. akak nie ketinggalan kapa layie .. ahaksss .. ermm apa2 punn cerita terbaru dia nie .. akan bernikah dengan seorang USTAZ dari kota singa layie ... alhamdulillahhhhhhhhhh syukurrrr dpt jodoh yg baikkk .. insyaallahhhh semoga jodoh dia kali nie kekal lah kan ... kita doakan yg baik2 je buat dia dan ustaz nie .. :) 

kalau ikutkan masing2 dah berumur kan .. ustaz tuu dah 52 tahunnn uuuu .. dah ada anak 4 lagi ... hermmmm jatuh cinta di usia lanjut nie x sama kan .. lebih terasa nikmatnya .. ekekkeke :)

Nampaknya, memang benar berita yang kami dengar mengatakan penyanyi yang sinonim dengan lagu-lagu pop etnik iaitu Noraniza Idris akan berkahwin lagi. Seperti apa yang dilaporkan oleh Metro Ahad, Noraniza Idris akan memaklumkan tarikh perkahwinan’nya pada hari Selasa ini. Jadi sama-sama kita nantikan .

  
Dan untuk info, bakal suami Noraniza Idris itu berasal dari Singapura. Namanya Jeffri Hudi, berumur 52 tahun dan berstatus duda anak empat. Untuk makluman juga, Jeffri Hudi merupakan seorang ustaz yang berkhidmat sebagai bilal bebas di negaranya, Singapura. Kat bawah ni gambar bakal suami Noraniza Idris tu





sumber : zonartis.com

dah beli udang putih, daun kuchai segar2 ... nak buat cucur udang , sawi dan sotong utk menu sop dengan mee lidi .. lalalallalalallalal daya ke ?? hahahah


26 comments:

  1. Tak apa ieda asal jangan suami org sudah. Duda tak apa dah tak ada isteri kan...

    Masih larat nak buat buka tu sebab masih boleh menyanyi lagi...:)

    ReplyDelete
  2. tu la kan hrp kali ni berkekalan.abang dia dulu bos tempat ratu keje... :)

    ReplyDelete
  3. moga jodoh mereka kekal hendaknyer. amin

    ReplyDelete
  4. untungnye noraniza idris..tua2 pun masih laku dan bergetah...kulit lak cantik..jeles

    ReplyDelete
  5. Ya Allah,nk kawen lg?dh 3 dh laki dye.

    ReplyDelete
  6. moga jodoh kali ni berpanjangan dan kekal abadi...amin..

    ReplyDelete
  7. kalau dah jodoh kan kak..moga mereka berbahagia.

    ReplyDelete
  8. yg ptg bkn suami org..tu je

    ReplyDelete
  9. ustaz tu ttp hensem ..hehhehe

    ReplyDelete
  10. dah jodoh beliau..takde la tua sgt berbanding wok kundur tu hehe...

    doakan yg baik2 aje utk mereka...

    ReplyDelete
  11. dah jodoh dier kan kak.. tak pe lah.. kita doakan kebahagian mereka..

    ReplyDelete
  12. awet muda Noraniza tu..maintain slim lagi tu.moga bahagia ke akhir hayat pula perkahwinannya kali ni.
    *shedap2 menu tu, selamat berbuka puasa kakieda :)

    ReplyDelete
  13. harap2 kali ni berkekalan jodohnye...

    ReplyDelete
  14. doakan mereka bahagia hingga akhir hayat. baguslah dpt jodoh ustaz tu~

    lama dah tak buat cucur udang kak...sedapppnya!

    ReplyDelete
  15. moga jodoh diorg berpanjangan...

    ReplyDelete
  16. takpela kak.. asalkan bukan suami orang kann.. semoga mereka berbahagia..

    ReplyDelete
  17. its k pe pada asyik trkna gosip jee..
    smg berkekalan sudaa~~~

    ReplyDelete
  18. share resepi mi lidi akak ek..hehe

    ReplyDelete
  19. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  20. ieda..
    ayu pun tumpang gembira sgn berita ttg noraniza idris...

    semoga bahagia, usia bukan ukuran kan?

    PS: hide dahulu komen kawan2...bila ayu online baru ayu paparkan, kasihan kawan2 y singgah.. komen dan ada y tanya soalan, tapi ayu tak dpt nak balas komen, insyallah.. bila ayu dh buat mcm tu.. ayu harap kawan2 memahami

    ReplyDelete
  21. manalah th lepas nie hidup dia lebih baik kan kak...dpt laki ustaz kot boleh bimbing dia...

    ReplyDelete
  22. Hrp2 ustaz tu blh bimbing dia ke jalan yg diredhai..

    ReplyDelete
  23. hehe :D mmg la. tajuk gempak ckit mesti nk klik. hehe :D

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...