Saturday, August 27, 2011

mereka yg BERTUAH ..


salam semua

syukur di kemulaian ramadhan ini , mereka2 ini terpilih menuju kejalan ilahi dan sudah mendapat hidayahnya .. syukur sgt2 .. mereka2 inilah yg sepatutnya menjadi idola kita semua .. ye dokkk :)


 paling x sangka perubahan yg sgt ketara dari kumpulan ini .. akak minat sgt2 suara LAH VE nie ..huhuh




 cantik kan mereka2 nie .. masih boleh popular walau menutup aurat , janji mengikut sunnah2nya perlahan2 , kita bukannya semua sempurna kan ..

dan paling akak admire adalah WARDINA nie .. sgt2 suke dgn dia .. :) semoga dia tabah harungi dugaan yg sedang dia terima .. aminnnnnnnnnn



5 comments:

  1. alhamdullilah...setiap manusia pasti akan melalui proses ini...yang penting ikhlas bukan dipaksa paksa

    ReplyDelete
  2. ikhlas atau tidak wajib jugak dia buat...
    itu tuntutan agama..:)
    tolak ketepi soal ikhlas tau tak tu..

    ReplyDelete
  3. suka wardina,manis je nampaknya!

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah kak.. Syukur!!! Teringat pd sorang teman ina.. Seorang perempuan yg agak moden.. Lebih bnyk ke clubing dr duduk rumah.. Rokok dah jadi macam makanan wajib bagi dia.. Selepas berkahwin dia berubah sedikit cuma yg ketara sekarang dia dah berhijab penuh kak.. Pernah ina tanya pada dia apa yg buat dia sampai berubah secara drastik?! dia jawab "aku mimpi keadaan hari kiamat ina.. aku insaf.." ya allah kak, apalah keadaannya hingga buatkan seorang yg keras hatinya tu boleh jadi selembut itu jiwanya.. sekarang dgn kepakaran menjahit dia usahakan jahit tudung mini telekung.. business kecil2an.. sejuk hati tgk dia kak.. itulah dia hidayah Allah swt kan kak?! ;)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...